20 Temmuz 2015 Pazartesi

20 Temmuz 2015 - Astrolozi


Haftanın ilk günü ve Ay tümüyle Başak burcunda.. Tatil ve Bayram günlerinin ardından titizlik ve çalışkanlık isteyen işlerimize eğilmek adına oldukça uygun bir görünüm. Çevremizdekilere yardımcı olabilmek, başkalarının kaçtığı işleri halledebilmek, tüm yapacaklarımızı listelemek, bir düzene oturtabilmek adına harika.

07:44'te oluşacak Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı ile sabah erken saatlerde yapacaklarımızı kafamıza takmamız mümkün. Yoğun bir duygusallık ile kararlı ve iradeli davranışlar güne erken başlamamıza neden olacaktır. Tutuku, ihtiras ve istediklerimiz konusunda ısrarcı olmamız etrafımızdakileri de kontrol altına almamıza neden olabilir.

14:29'da ise Ay ve Mars arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşiyor; özgüven, cesaret ve kararlılık isteyen işlerimizi yüksek bir fiziksel enerji ile ele alabiliriz. Bazı konularda ilk adımı atmak kolay başlangıçlar için destek verici. Kolaylıkla liderlik pozisyonuna girebilir ve neyin ne zaman nerede gerekli olduğunu tesbit edebiliriz.

22:34'te ise Ay ve Chiron karşı karşıya gelecekler. Bu etkileşim akşamın ilerleyen saatlerinde bizleri karamsarlığa kolayca sürükleyebilir; aman izin vermeyin. Bazı hastalık belirtilerine de olanak verebilecek bu transit, yetersizlik hissettiğimz yanlarımızın gözümüze fazla batmasına neden olabilir. Çözüm odaklı olup yakınmak yerine, çözümlere odaklanabilmek moralimizi ve enerjimizi yükseltecektir. Bardağın dolu yanını görmeye özen göstermek en doğrusu bu akşam için.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder