29 Temmuz 2015 Çarşamba

29 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Oğlak burcundaki seyahatini sürdürecek; yaklaşan Dolunay etkilerini de oldukça derin bir şekilde hissediyor haldeyiz. Oğlak etkisiyle hayatı ve önümüze gelen her konuyu bir iş gibi ciddiye almak, ancak işlerimizi çalışkanlık, sabır ve sistemli bir şekilde halledebilmek mümkün olabilir. Depresif duygulara olanak tanıyan bu etki karşısında ise enerjimizi yüksek tutmaya çalışmak en doğrusu olacaktır.

02:28'te Ay ve Düğümler arasında netleşecek kare açı kendimizi yetersizlikle suçlamamıza neden olabilir. Kader yolumuzda ilerleyemediğimizi düşünmek ve geçmiş tecrübeler yüzünden suçlama eğilim karamsarlığımızı arttırabilir ve ilişkilerimizde sorun yaratabilir. Bunu yeni çözüm yolları amacıyla bir motivasyon haline dönüştürmek ise yapabileceğimiz en güzel hamle olacaktır.

13:49'da ise Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim  insanlara ve gelişmeler karşı hassasiyetimizi arttıracağından vericiliği ve acıma duygularımızı yoğunlaştırabilir. Bu durumda olur olmaz söylenenlere inanmadan, yardımlaşma içinde olmak mümkün. Bunun yanında mistik ve dini konulara da ilgimiz artabilir ve iç dünyamızda gezinmeye çalışabiliriz. 

21:23'te ise malum öncü bir burç olan Oğlak seyahatini sürdüren Ay, Pluto ile kavuşum yaşayaca; bu Uranüs karesini de aktive edeceğinden sert hatlı duyguların derinliğine işleyen bir görünüm. Başkalarının etkisiyle duygularımızla yüzleşmek bunaltıcı bir hal alabilir; kafamızdaki kaygı, kıskançlık, kin gibi duygular yoğunluk kazanabilir. Sahiplenme ve kontrol dürtüsü ilişkilerde sorun çıkarabilir. Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlar varsa, bunlara tepki olarak güçlü bir motivasyon hissedebiliriz. Belki de kendi tavrımızı koyma zamanı gelmiştir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder