28 Temmuz 2015 Salı

28 Temmuz 2015 - Astrolozi


Haftanın ikinci gününe Ay'ın Yay burcundaki seyahatine devam etmesi ile giriyoruz. Genişleme, hayatın farklı alanlarına ilgi duyma, araştırma, inceleme ve bunlar sonucunda edinilen bilgiyi ise açığa vurma adına olumlu etkiler var. Yabancı kültürlerle ilgili deneyimlerimiz artabilir; doğa enerjisini daha fazla duyumsamak isteyebiliriz.

05:00'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı sayesinde yeni ve değişik olan her şeye karşı bir heyecan yükselebilir. Her zamanki gibi olmayan ortamlarda bulunmak, yeni hayat tecrübeleri ile canlanmak ve kendimizi bulmak adına harika enerjiler. Hiç bir şey yapamıyor olsak da en azından bulunduğumuz ortamlarda ufak değişimler yapabilmek adına olumlu kullanılacaktır.

06:00'da oluşacak Ay ve Chiron arasındaki kare ise yukarıda bahsettiğim etki nedeniyle arzuladığımız değişimleri yaratamıyorsak, erken saatlerde bizleri duygusal açıdan zorlayabilir. Her zamanki gibi süre geldiğine inandığımız olumsuzluklar bu erken saatlerde bizleri rahatsız edebilir; kendimizi yetersizlikle, becerisizlikle suçlayabiliriz. Bu enerjiyi olumlu kullanabilmek adına bu yanlarımızı tespit etmenini ardından farklı bakış açıları ve çözüm yolları geliştirmek en doğrusu olacaktır.

16:36'da ise Ay ve Jüpiter arasında üçgen açı gerçekleşmekte; gerçek bir refah, mutluluk saati diyebiliriz. Çevremizdekileri sıcak ve arkadaşça hissetmek, onlara duygusal ve fiziksel cömertlikle yaklaşabilmek, yardımlaşmanın faydasını anlayabilmek adına oldukça olumlu. Hayatın farklı yönlerine eğilebilir, bedensel ya da duygusal tecrübeler yaşayabiliriz. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 21:47'de Oğlak burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Oğlak transiti ile hayatı daha ciddiye almak, sorunluluk sahibi olmak mümkün. Çalışmak bir çok şeyin önünde gelebilir ve önümüze gelen her konuyu ciddi algılayabiliriz. Etrafımızdakilerden de aynı beklentilerde olmamız, bazı ilişkilerde samimiyet ve sıcaklık yakalamakta bizi zorlayabilir. Güç ve irade ile birlikte işlerimizi ele almak ve kararlı, sabırlı davranışlar sergilemek mümkün.

22:44'te ise Ay ve Venüs arasında netleşecek üçgen açı bazı sosyal ilişkilerin yoğunlaşmasına neden olabilir. Arkadaşlarla bir arada olma isteği, davet, organizasyon ya da eğlence ortamları adına olumlu kullanılacaktır; gözlerimiz güzel olanı daha fazla arayabilir. Koruyuculuk, annelik gibi duygularımızda artış görülebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder