18 Temmuz 2015 Cumartesi

19 Temmuz - 25 Temmuz 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Pazar günü Venüs 6. evinizdeki Başak burcuna geçiyor; 8. Kasım'a kadar da bu seyahat retrosu ile birlikte sürecek. Bu süreçte eğlence, rahatlık, zevk gibi konuları bir tarafa bırakabilir günlük gereksinimlerinize eğilebilirsiniz. İşlerinizle daha fazla ilgilenebilir, iyileştirici düzeltmeler yapabilirsiniz. İş arkadaşlıkları, müşterilerinizle ilişkileriniz fayda getirebilir. Çevre güzelliği, temizlik, sağlık şartlarınızın iyileştirilmesi, beden sağlığı sizin için daha önemli hale gelebilir. Hafta genelinde aile, ev konularında duygusal patlamalar yaşanabilir. Dikkatsizlik ve acelecilik sonucu oluşabilecek bazı kazalara oldukça açıksınız. Ani yükselecek değişim yaratma ve özgürlük dürtüsü beklenmedik davranışlara neden olabileceğinden aile içi tartışmalar krize dönüşebilir. Bazı çözümsüz konuları da bu yükselen enerji ile ev içinde sonuca ulaştırabileceksiniz. Eviniz ya da gayrimenkulünüz için önemli bir yenileme planınız varsa, aktive etmek adına uygun bir hafta olabilir. Bunun yanında gayrimenkulüzle ilgili kredi, borç, vergi, sigorta, miras gibi konularda ilerleme kaydetmek açısından hafta ortası uygun etkiler altında olacaksınız. Aile üyelerinden de maddi destek bulabilmek, derinlerinizdeki huzursuzluğun nedenlerini anlayabilmek açısından olumlu günler. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a, ardından ise Merkür 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Bu dönemlerde aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkileriniz, yaratıcılık gerektiren ve sizi öne çıkarabilecek yetenekleriniz, cesaret gerektiren girişimleriniz ile spekülatif, lüks sayılabilecek yatırımlarınızla oldukça yoğunlaşabilirsiniz. Fikirlerinizle, kararlarınızla kendinizi öne sürebileceğiniz ve sanki sahnede imiş gibi hissedeceğiniz günler diyebiliriz. Bir çok olayı bir anda kontrol etmeye çalışabilir; spor dalları ile ilgilenebilirsiniz. Cuma günü Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 6. evinizdeki Başak burcundan başlıyor. Eski iş arkadaşları, eski müşterilerle karşılaşmak bazı projelerinizde verimliliğin düşmesi, sağlık ile ilgili konularda bazı aksilikler yaşamanız olası. Temizlik ve titizlik ile ilgili bazı konuları fazlaca kafaya takabilir; eleştirilerin dozunu kaçırabilirsiniz, aman dikkat.. Hafta sonu partnerinizle romantik saatler geçirmeniz ise mümkün.
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Pazar günü Venüs retrosu ile birlikte, 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 5. evinizdeki Başak burcuna geçecek;  aşk hayatınız, çocuklarınızla ilişkiniz, yaratcılığınız ve yeteneklerinizle ilgili olarak size fırsatlar sunabilir. Aşk hayatında gelişmeler yaşamak ya da çocuk sahibi olmak adına uygun bir görünüm diyebiliriz, ama tabii geri harekette olacağı süre boyunca değil. Bu hafta genelinde eğitim, ticaret, yayıncılık, ulaşım, hukuk, seyahat alanlarında kontrolünüz dışı gelişebilecek aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. İletişimde, trafikte ani sinir patlamaları, arızalar sizi zor duruma sokabilir ve dikkatsizlik, konsantrasyon eksikliği kazalara neden olabilir. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde sansasyonel haberler, dedikodular duyabilirsiniz. Zihinsel olarak aşırı aktif olacağınız hafta boyu, bir konuya odaklanmanıza engel olabilir ve bilgi kirliliği yaşayabilirsiniz. Komşularınızla, kardeşlerinizle tartışmamaya özen gösterin; yakın ilişkilerinizde tansiyon yükselebilir. Bazı gizli düşmanlıklardan haberdar olabilirsiniz. Bu alanlarda yaratıcılığınızı özgürce kullanmak ve sorunlarınızla ilgili sosyal çevrenizden yardım almanız da mümkün. Hafta içi partnerinizle alınacak bazı kararlar gündem oluşturabilir, bazı sözleşmeler, anlaşmalar oluşabilir. Belki bir tatil ya da eğitim planına ortak karar verebilirsiniz. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Aslan burcuna geçecekler; eviniz, aileniz ve gayrimenkulünüzle ilgili konular, kararlar sizi oldukça meşgul edebilir. Eviniz ya da emlağınızla ilgili görüşmeler, toplantılar bazı kararlar öne çıkabilir. Cuma günü de Venüs'ün, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 5. evinizdeki Başak burcundan başlaması ile, eski sevgililerle burun buruna gelmeniz olası. Romatizm yönünden daha zayıf etkilere sahip bu transit aşk ilişkilerinizde ve çocuklarınızla iletişimde fazla eleştirel olmanıza neden olabilir. Riskli yatırımlar, spekülatif piyasalar açısından ise düşük bir şansa işaret eden bu transit ile yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı sorgulamanız mümkün. Hafta sonu ise evinizle ilgili titizlik gerektiren günlük işler vaktinizi alabilir; yorulmaya hazır olun..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Pazar günü Venüs, 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 4. evinizdeki Başak burcuna geçecek; retroda olacağı dönem hariç ev, aile, gayrimenkul konularında olumlu gelişmelere neden olabilir; Ev içinde revizyon, alış verişler, davetler, güzelleştirici çalışmalar yapılabilir, aile ilişkilerinde sıcaklık gündeme gelebilir. Emlak alım satımlarından kar elde edebilmek mümkün olabilieceği gibi, evden çalışanların kazançları artabilir. Bu hafta genelinde maddi konularda bazı dengelerin şaşması üzerinizde baskı oluşturabilir; para ile ilgili konularda çevrenizdekilerle güç mücadelelerine girebilirsiniz. Ani gelişebilecek organizasyonlar, grup aktiviteleri, klüp çalışmaları size epey para harcatabilir. Umut ettiğiniz bir gelirle ilgili olumsuz haber alabilirsiniz. Sosyal çevrenizden gelebilecek bazı borç talepleri sizi huzursuz edebilir; mümkünse para alış verişlerinde bulunmayın. Bu konularda saygı duyduğunuz kişilerin fikirsel destekleri size doğru yolu gösterebilir; bir bilene mutlaka danışın. Sorumluluklarınızın farkında olmanız, kararlarınızı doğru vermenize neden olabilir. Hafta içi çalışma ortamınızda yine gelirinizle ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz; aynı şekilde sağlıkla ilgili konularda ilerleme yavaş da olsa sizi mutlu edecektir. Kalıcı iş ilişkileri, projeler adına olumlu etkiler altında olacaksınız. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Kardeşleriniz, komşularınızla olan iletişiminiz yoğunlaşabileceği gibi, iletişim, ulaşım, eğitim, yayıncılık ve ticaretle ilgili işleriniz önem kazanabilir. Tatil ya da eğitim girişimleri gündem oluşturacaktır. Cuma ise Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 4. evinizdeki Başak burcundan başlıyor. Bu görünüm ev ve aile ilgili alış verişlerinizde, sıcaklıkta sorun yaratabilir. Revizyon, onarım ya da eşya alış verişlerinde sorun ve aksilikler oluşabilir. Ev içinde yapacağınız organizasyonlarda aksilikler yaşayabilir, ailevi ilişkilerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte emlak alım-satımlarından kesinlikle uzak durun; siz zararlı çıkarsınız. Hafta sonu ise sevgiliniz ya da çocuğunuzla ilgili olarak yakınlarınızdan destek görebilir, bir hobinizle ilgili girişim yapabilirsiniz. Yakın çevrenizle bu hafta sonu  beraber olmak isteyebilirsiniz.. 

Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Pazar günü Venüs, retro hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 3. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; yakın çevreniz ile ilişkilerinizde, tatil ve eğitim programlarınızda, yayıncılık, ticaret ve iletişim temalarınızda size pozitif enerjisiniz gönderecektir. Bu işlerde kar elde edebilmeniz kolaylaşabilir, araba ya da iletişim cihazı almaya kalkabilirsiniz; ama tabii geri harekette olacağı süreçte değil. Hafta genelinde ikili ilişkiler ve sağlığınızla ilgili konularda sorumluluklarınız ve görevlerinizden kaçıp kurtulmak, otorite figürleri ile ilişkiniz ve kariyer alanında kökten değişimi arzulamanız ve bu yüzden biras agresif olmanız mümkün. Büyüklerinizle ilişkinizde kırıcı olmamaya özen gösterin. Ani bir iş değişimi, terfi ya da tam tersi gibi bir durum oluşabilir. Olan görevinizi değiştirmek, kararlarınızı büyüklerinize kabul ettirmek konusunda huzursuz ve acele davranabilirsiniz. Telaş ve tezcanlılık sizi kazalara da sürükleyebilir; dikkati elden bırakmayın. Bunun yanında aşk hayatınızda ya da çocuklarınızla ilişkilerinizde daha sabırlı olabilmeniz, onlara karşı anaç davranabilmeniz, hobilerinizle ilgili uzun vadeli kararlar almanız hafta arası enerjinizi yaratıcılığınızla birleştirmeniz mümkün. Kendinizi öne çıkarabileceğiniz kariyerinizle ilgili pozisyonlar varsa ve hazırsanız, rahatlıkla bu hafta harekete geçebilirsiniz; sadece etrafınıza karşı kırıcı olmayın. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, sonra Merkür 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Bu transitler maddi kazancınızla ilgili olarak kendinizi rahatlıkla öne çıkarabilmenize, görüşmelerde, projelerde yoğunluğa neden olabilir; başvurular, zam talepleri yapılabilir. Bunun yanında Cuma günü Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 3. evinizdeki Başak burcundan başlıyor; kardeşleriniz, komşularınız ve yakın arkadaşlarınızla ilişkileriniz önem kazanacak ve sorunlar yaşayabileceksiniz; eski akrabalar, eski yakın arkadaşlar ya da eski komşularla görüşme şansı bulabilirsiniz. İletişim, ulaşım, eğitim, yayıncılık ya da ticaret alanlarında ise önemli alış verişler, güzellik ve sanatla ilgili konularda aksilik çıkabilir. Hayalini kurduğunuz bir tatil programında beklediğinizi bulamayabilir, gittiğiniz bir yerde eski sevgiliniz ile karşılaşabilirsiniz. Gelir beklediğiniz bu alanlarda sorunlar sizi sıkabilir. Araç ve cihaz alımlarını bu döneme denk getirmemeniz daha uygun olur. Hafta sonu ise emlak alım satımları ya da aile ürelerinin destekleri ile kar elde edebileceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz.



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Pazar günü Venüs retrosu ile birlikte, 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 2. evinizdeki Başak burcuna geçecek; maddi kazanımlarınızla ilgili olarak oldukça olumlu bir görünüm ancak geri harekette olduğu süreçte değil tabii. Yürüttüğünüz prokeşerden, müşteri ilişkilerden kazançlı çıkmanız belki çalışkanlığınızın takdir görmesi ile kar elde etmeniz mümkün olabilir. Hafta genelinde yalnız kalmaya özen gösterebilir bazı korkularınız, endişelerinizle yüzleşebilirsiniz; yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya konulu işlerinizde kontrol dışı gelişebilecek sorunlar başgösterebilir ve huzursuzluk hissedebilirsiniz. Acelecilik ve yükselen özgürlük dürtüsü kazalara da açık olmanıza neden olabilir, dikkat. Bazı kornik rahatsızlıklar uyanabilir, inançlarınızı sorgulama durumunda kalabilirsiniz. Yaratcılık gerektiren bir konuda önceden hazırlıklarınız eğer yaptıysanız, rahatlıkla çalışmalarınızı geniş çevrelerle paylaşabilmek adına girişimlere start verebilirsiniz; bir sergi, bir internet sayfası gibi. Bazı manevi, ruhani çalışmalar sizi rahatlatacaktır; kendinize güvenin. Hafta arası eviniz ya da ailenizle ilgili bir konuyu çözüme ulaştırabilmeniz, belki kötü bir alışkanlığınızdan kurtulmaya karar vermeniz olası. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür, 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecekler. Bu görünüm, fikirlerinizle, karizmanızla, kararlarınızla öne çıkabileceğiniz, etrafınızda kontrol sağlayabileceğiniz etkiler barındırmakta. Cuma günü ise Venüs, 8 Eylül'e kadar süredüreceği retro hareketine 12. evinizdeki Başak burcundan başlıyor. Bazı gizli ilişkilerin, dedikoduların sizi yormasına neden olabilir; bazı kronik rahatsızlıklar uyanabilir. Sırlar sorun yaratabilir. Psikolojik bazı endişeler karşısında huzursuzluk duyabilirsiniz. Platonik aşklar, duygusal takıntılar adına biraz riskli bir görünüm; duygusal endişeler oluşabilir. Hafta sonu ise yakın çevrenizle beraber olmak isteyebilir, destek görebilirsiniz ve tatil, eğitim programları ile meşgul olabilirsiniz..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Pazar günü Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere burcunuza yerleşecek; ikili ilişkilerde romantizm, fiziksel görünüşte estetik dokunuşlar, tatil, güçlü sosyal ilişkiler, daha barışçıl ve sevgi dolu duygular içinde olabilmek adına olumlu bir süreç ama tabii retro dönemi hariç. Hafta genelinde içinde bulunduğunuz arkadaş gruplarında veya sosyal çevrenizde üzerinizde baskı hissetmeniz, bazı davranışlara uymak zorunda olmanız sizi sıkabilir. Dostlarınızla güç mücadeleleri ve yoğun çaba içeren tartışmalardan uzak durmanızda fayda var. Bunun yanında bazı grup aktiviteleri, organizasyonlar harcamaları arttırabileceği gibi para ile ilgili ani oluşabilecek tartışmalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Kariyerinizden elde ettiğiniz gelirde bazı kesintiler can sıkabilir. Bir tatil, eğitim, iletişim ya da ulaşım konusu ile ilgili olarak harcama oluşsa de ilerleme kaydedebilecek yakın çevrenizden destek bulabileceksiniz. Perşembe gün önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür, 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Bu süreçlerde daha yalnız kalmak isteyebilir ve yaratıcılık gerektiren konularda daha üretken olabilirsiniz. Gizli sayılabilecek her türlü davranıştan, söylemden bu dönemde uzak durmakta fayda var; bazı gizlilikler ortaya dökülebilir. Manevi, prsikolojik, ruhani çalışmalar ise ortaya çıkabilecek bazı kronik rahatsızlıklar açısından da olumlu fayda sağlayabilir. Cuma günü Venüs ise burcunuzda 8 Eylül'e kadar süredüreceği geri hareketine başlayacak; bu süreç özellikle ikili ilişkiler ve estetik girişimler açısından oldukça riskli. Evlilik, yeni aşklar, estetik operasyonlar, güzellikle ilgili iş girişimleri, pahalı alışverişler için oldukça olumsuz. Eski eşler, sevgililer tekrar gündem oluşturabilir. İlişkilerinizde aşırı eleştirel davranışlar sorunlara neden olabilir. Pahalı bir alış verişte ise mağdur olabilirsiniz. Estetik değişim, bakım hevesiniz kursağınızda kalabilir. Bu tarz yenilikleri, başlangıçları retro sonrasına bırakmak en doğrusu olacaktır. Hafta sonu ise yorğun ortamlarda bulunmasanız bile hayattan keyif almanız mümkün olacak ve bazı maddi sorunlara çareler üretebileceksiniz..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Pazar günü burcununzun yöneticisi Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 12. evinizdeki Başak burcuna geçecek; yaratıcılığınızı kullanabilmek daha üretken olmak ve sanatsal gelişmeler için çok olumlu bir süreç. Kendinizle barışık olabilmek, mistik, psikolojik alanlara ilginiz artabilir; ama tabii retro süreci hariç. Hafta genelinde kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız, görevleriniz üzerinizde önemli bir baskı oluşturabilir. Aile büyükleri ile güç mücadeleleri, derin duygusal anaforlar oluşmasına neden olabilir; özgürleşme, kurtulma dürtüsü yoğunlaşabilir. Amirlerinizle tartışmalardan uzak durun. İkili ilişkilerinizde de otoritenizi ortaya koyabilmek adına ani davranışlar sergileyebilirsiniz. Bazı ani kararlar, yol ayrımlarına neden olabilir. Bir sözleşme ya da anlaşmada sorunlar oluşabilir. Hafta ortası ise maddi konularda daha emin adımlar atabilmeniz, bir gelişme kaydetmeniz mümkün. Perşembe günü Güneş 23 Ağustos'a kadar, Merkür ise 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Aslan burcuna geçecekler. Özellikle içinde bulunduğunuz sosyal çevre açısından yoğun bir süreç olabilir; grup akitiviteleri, organizasyonlar oluşabilir, fikir alış verişleri ile kendinizi öne çıkarabilirsiniz. Umutlarınızda hareketlenme, toplum yararına çalışmalar oluşabilir. Cuma günü ise Venüs, 12. evinizdeki Başak burcunda 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine başlıyor; bu görününüm sevgiye olan ihtiyacınızı aşırı arttırabilir Bu durum bazı içsel huzursuzluklara ve insanlarda uzaklaşmanıza neden olabilir. Yanlnızlı ihtiyacı da artacağından bazı gizli sevgileler, platonik aşklar oluşabilir. Gizli yürütülen ilişkiler ise bu süreçte yara alabilirler. Dedikodulardan, gizliliklerden uzak durmakta fayda var. Hafta sonu ise dostlarınızın desteği ile daha keyifli geçebilir; ortaklaşa grup aktiviteleri size ilaç gibi gelecektir, tavsiyelere kulak verin.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Pazar günü Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 11. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; grup aktiviteleri, arkadaşlarla yapılacak çeşitli yaratıcı faaliyetler için uygun bir transit. Arkadaşlık ilişkilerinde düzelme, grup yolu ile kimlik ve özgüven oluşması adına oldukça uygun ama tabii retro süreci haricinda. Hafta genelinde yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din, inançlar ya da felsefe konularındaki işlerinde sorumluluklardan kurtulma dürtüsü, üzerinde baskı hissetmenize neden olabilir. Uzak akrabalardan üzücü haberler gelebilir; medyada suç ve şiddet içerikli başlıklarla karşılaşabilirsiniz. Seyahatlerinizde kazalara, hırsızlıklara karşı temkinli olun. Ufak detaylar hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Aniden çalışma hayatından ve günlük işlerden özgürleşme isteği yoğunlaşabilir; ancak hastalıklara da çok açıksınız, dinlenmeye özen gösterin. Çalışma ortamınızla ilgili ileriye dönük hedeflerinizde ani rota değişimleri oluşabilir; kalıcı ve ideallerinize uygun hedefleriniz için hamle yapma ihtiyacı duyacaksınız. Yeni bir gelecek inşa etmek amacı ile hazırlıklarını yaptığınız değişimleri uygulamak adına adım atabilirsiniz. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Kariyer konuları ve otorite figürleri, büyüklerinizle ilişkileriniz hayatlarınızda bu süreçte gündem oluşturacaktır; bazı iş başvuruları, görüşmeleri, toplantılar, kararlar imzalar, iş seyahatleri hatta eğitim programları öne çıkabilir. İşinizde spotlar üzerinizde olacak gibi. Cuma ise Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 11. evinizdeki Başak burcunda başlayacak. Bu görünüm bazı sosyal ilişkilerinizde sorunlara neden olabileceği gibi, ihtiyacı olanı koruma içgüdüsünü yükseltebilir. Eski arkadaşlarla karşılaşabilir ve fikir ayrılıklarından biten sevgiler, arkadaşlıklar ise bu süreçte sorun oluşturabilir. Umutlarınız ise daha karamsarlık içerebilir ve eleştirici yanınız daha fazla çalışabilir. Önemli davetler, organizasyonlar, yeni arkadaşlıklar kurmak adına pek uygun bir süreç olmadığı kesin. Hafta sonu ise ümidinizi kestiğiniz bir kariyer fırsatı ile ilgili bir destek bulabilir ya da yaratıcılığınızı bu alanda olumlu çalıştırabilirsiniz. Yalnız vereceğiniz kararlar bu hafta sonu otorite figürleri ile ilişkinizde ve kariyerinizde size yardımcı olacaktır..

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Pazar günü Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 10. evinizdeki Başak burcuna geçiş yapacak; mesleki konularda yaratıcılığınız artabileceği gibi yeni atılımlar, mesleki girişimler ve büyüklerinizden talepte bulunmak adına uygun bir süre., tabii retro dönemi hariç. Toplantılar, görüşmeler, iş ilişkilerinde barışçıl bir enerji oluşabilir ve diplomatik tutum öne çıkabilir. Astlar, üstler arasında uyum görülebilir. Hafta genelinde, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi araştırma gerektiren konularda üzerinizde baskı oluşabilir. Çocuklarınız ya da aşk hayatınız, lüks düşkünlüğü yüzünden harcamalar sizi zorlayabilir.  Yükselen duygusallık ve ihtiras duyguları sizi yorabileceği gibi; özel ilişkilerinizde inatlaşma, kıskançlık, hırs oluşabilir. Riskli yatırımlar için uygun bir hafta değil. Ancak, ümidinizi kestiğiniz bir yerden destek bulabilmeniz hafta içi sizi sevindirecektir; belki red olan bir başvuru tekrar gündem oluşturabilir Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür, 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler. Yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama alanlarında görüşmeler, kararlar, belki imzalar ve projelerde yaratıcılığınızı rahatlıkla kullanabilir, öne çıkabilirsiniz. Cuma ise Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 10. evinizdeki Başak burcunda başlıyor; eski partonlar, amirler eski kariyer fırsatları tekrar gündem oluşturabilir. Otorite figürleri ile aranızdaki havada samimiyet oluşturmak zorlaşabilir ve eleştirel yanınız daha fazla çalışabilir. Ciddi ve yorucu çalışmalar adına ise hiç uygun bir süreç değili kariyer ortamları sizi sıkabilir. Estetik, alış veriş, mimari, moda, giyim, aksesuar alanlarında yeni kariyer girişimleri açısından uygun bir süreç olmadığı gibi, evlilikler, imza atılacak, el sıkılacak anlaşmalar açısından da ileride sorun çıkarabilecek bir görünüm. Başarı ve ün açısından her zamankinden daha fazla çalışmak gerekebilir bu retro döneminde.. Hafta sonu ise sosyal arkadaş çevrenizden hukuk, eğitim, seyahat konularında fikirsel destekler bulabilmek, grup çalışmaları oluşturmak adına uygun günler var önünüzde; keyifli fikir alış verişler, yardımlaşamalr size yarar sağlayabilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Pazar günü Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 9. evinizdeki Başak burcuna geçecek; yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, pazarlama ve felsefe alanlarında yeni deneyimler yaşamak, zengin bilgiler edinmek, sanatsal aktivitelere katılmak adına uygun bir dönem. Bazı hukukş dabalarda uzlaşma, uzun yolculuklar, ufkunuzu genişletmek, web sayfası açmak adına olumlu kullanılabilir; ama tabii retro süreci haricinde. Hafta genelinde ikili ilişkilerde, rekabetçi ortamlarda, ortağınız ya da eşinizle ilişkinizde sorumluluklarınızda kaçıp kurtulmak, aniden yükselen özgürlük dürtüsü ile ayrılık kararları ya da yeni oluşumlar gözlemlenebilir, taşınmalar gündem oluşturabilir. Yaşadığınız yeri değiştirmek, gayrimenkul alım satımları oluşabilir. Ev, aile ile ilgili bazı anlaşmalar aniden bozulabilir. Ailevi ilişkilerde fikir ayrılıkları görülebilir; avukat ya da benzeri kişilere fikir danışmak isteyebilirsiniz. Perşembe günü önce Güneş 23 Ağustos'a kadar ardından Merkür, 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; borç, kredi, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka ya da ortaklaşa gelirlerle ilgili konularda görüşmeler, toplantılar, projeler ve kararlar gündem oluşturacak gibi. Araştırma gerektiren bu alanlarda yaratıcılığınızı rahatlıkla kullanabileceksiniz. Cuma ise Venüs 9. evinizdeki Başak burcunda, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketi için start verecek; eskiden ziyaret ettiğiniz yabancı ülkelerin tekrar ilginizi çekmesi, eski yabancı arkadaşlarla karşılaşmak, eski hukuksal konuların gündem oluşturması mümkün. Müzik konserler ya da sanatsal girişimler açısından pek tavsiye edilen bir süreç olmayacaktır; internet sayfaları, pazarlama ve tanıtım organizasyonlarında ilk adımı atmak adına hiç uygun değil. İlk defa gideceğiniz uzak bir ülkedeki seyahatte problemler yaşanabilir. Ön yargılı düşünce kalıpları ise bu süreçte problem oluşturabilir; saplantılı dini ve felsefi konulardan uzak durmakta fayda var. Hafta sonu ise otorite figürlerinden ve büyüklerinizden takdir görebilir, bazı taleplerinize, çalışmalarınıza onay alabilir, ödüllendirilebilirsiniz. Kariyerinizle ilgili araştırma ve ortak çalışma gerektiren işlerde öne çıkabileceksiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Pazar günü Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 8. evinizdeki Başak burcuna yerleşecek; araştırma gerektirebilecek kredi, borç, burs, prim, veri, sigorta, miras, nafaka ya da ortak gelirlerde fazla çabalamadan başarı yakalayabilirsiniz, tabii retro dönemi haricinde. İlişkilerinizde ihtiras, tutku ve cinsellik öne çıkabilir. Eş gelirinden de şans sizden yana olabilir. Hafta genelinde çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde ani karalar, anlaşmalar gündeme gelebilir. Kazalara da açık olacağınız bu süreçte hareketlerinizi ve tepkilerinizi dengede tutmaya özen gösterin, kararlarınızda, trafiktekte, iletişimde aceleci davranmayın. Tezcanlılık, kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar yüzünden canınızı yakabilir. Aniden bir tatil kararı, ticaret, yayıncılık işlerinde, ulaşımda zeka içeren önemli bir yaratıcılık aktive olabilir. Yakın çevrenizden özgürleşme dürtüsü yoğunlaşabilir; ani bir haber alabilirsiniz. Zihniniz her zamankinden daha aktiv çalışacaktır; iletişim cihazlarında ya da ulaşım araçlarında arızalar oluşabilir. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Aslan burcuna geçecekler; ikili ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, rekabet içeren konular ve taşınmalarla ilgili olarak görüşmeler, kararlar sizi öne çıkarabilecek konuları oluşturmakta. İmzalar, sözleşmeler oluşabilir; güvendiğiniz kişilerden danışmanlık alabilirsiniz. El sıkışabilecek, anlaşma sağlanacak başlıklar gündem oluşturacaktır. Cuma ise Venüs, 8 Eylül'e kadar süredüreceği geri hareketine, 8. evinizdeki Başak burcunda başlıyor; bu süreç yukarıda bahsedilen ortaklaşa gelir, borç, kredi, vergi, sigorta, miras gibi konularda ilk adımı atmak için kesinlikle uygun değil. Estetik amaçlı operasyonlar ise kesinlikle sorun yaratabilir; eş ve ortaklı gelirlerde problem çıkabilir. Geriye dönük bazı eski borçlar, banka ekstreleri, vergi borçları sorun yaşatabilir. Cinsellikten geçebilecek hastalıklar sizi yorabilir. Hafta sonu ise partnerinizle ileriye dönük hedefler belirlemek, ortak kararlar almak belki sanatsal aktiviteler vaktinizi alabilir, fikir desteği bulabilirsiniz. Hukuk, turizm ve eğitim alanlarında fikir almak adına güvendiğiniz kişilere danışabilirsiniz.
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Pazar günü Venüs, geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar kalmak üzere 7. evinizdeki Başak burcuna geçecek; bütün sosyal ilişkiler için mükemmel bir süreç, tabii retro dönemi hariç. Eşler, aşklar, ortaklar, meslektaşlar hatta birbirine düşman olanlar için havayı yumuşatma zamanı. Bu süreçte kendinizle uyumlu olmak ilişkilerinizi de olumlu etkiyecektir. Evlilik ve ortaklık açısından adım atılabilir ancak retro dönemine tabii dikkat etmek şartı ile. Bazı yasal konular, düşmanlıklar anlayışla düzeltilebilir. Hafta genelinde sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilişkinizde egosal, hırs ve inatlaşma içeren tartışmalar, güç mücadeleleri oluşabilir; risk, cesaret gerektiren konularda harekete geçme dürtüsü, öne çıkma isteği, radikal kararlar almanıza neden olabilir, harcamaları aniden arttırabilir. Risk içeren her yatırım, lüks veya pahalı bir obje sizi maddi olarak aniden zorlayabilir ve üzebilir. Önceden hayalini kurduğunuz, kendinizi öne çıkarabileceğiniz, yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz içinizdeki çocukla temasa geçebileceğiniz bir konu gerçeğe dönüşebilir; Gelir amaçlı olarak kendinizi öne çıkarabilecek ani gelişmeler yaşanabilir. Perşembe günü önce Güneş, 23 Ağustos'a kadar, ardından Merkür, 8 Ağustos'a kadar kalmak üzere 6. evinizdeki Aslan burcuna yerleşecekler; çalışma ortamınız, yürüttüğünüz projeler, iş arkadaşlıkları, müşterilerinizle ilişkilerinizde kendinizi öne çıkarabileceğiniz bir süreç. Sağlık ve kişisel bakım konuları da bu dönemde ilgileneceğiniz konular olacak gibi. Toplantılar, görüşmeler hafta içini yoğun geçirtebilir ve yorulabilirsiniz. Titislik gereken konularda çalışkanlığınız önem kazanacaktır. Cuma ise Venüs, 8 Eylül'e kadar sürdüreceği geri hareketine 7. evinizdeki Başak burcunda başlayacak. Bu süreç, evlilik, ortaklık, danışmanlık, taşınma ve rekabet içeren çalışmalar için hiç ama hiç uygun değil. Eski eş, eski ortak, eski meslektaş ile karşılaşmalar oluşabilir. Sağlam olmayan ikili ilişkiler oldukça önemli bir sınavdan geçecekler. Eleştirel ve didikleyici tavırlardan uzak durmanız önemli. Bazı hukuksal çekişmeler oluşabilir. Hafta sonu ise günlük araştırma gerektiren işlerinizde başarılı olabilecek, çalışkanlığınızla takdir toplayabileceksiniz. Çalışma ortamınızda irade ve kararlılık işinize yarayacak..








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder