12 Temmuz 2015 Pazar

12 Temmuz 2015 - Astrolozi


Yeni güne geçişin hemen ardından 00:52'de gerçekleşecek Ay ve Satürn karşıtlığı gecenin ilerleyen saatlerinde kendimizi yalnız, mutsuz, şanssız hissederek, kimse bizi sevmiyor, istemiyor gibi düşünmemize neden olabilir. Kendimizi soğuk ve duygusuz gibi algılamamız, çevremizdekiler tarafından da kolayca anlaşılır olabilir ve ilişkilerimizde samimiyet yakalamak zorlaşabilir. Geçici bir etki olduğundan bu saatlerde önemli konularda görüşmeler yapmamak, enerjimizi dengelemek ve dinlenmek en doğrusu olabilir. Bu açının ardından Ay kısa bir süreliğine boşluğa giriyor ve 03:16'da İkizler burcuna geçiyor.

Ay'ın İkizler transiti ise iletişim ve bilgi alış verişlerimizi hızlandırabilir ve ruh halimizde değişkenlik gözlemlenebilir. Hızlı düşünüp, hızlı hareket etme, aralarında bir bağ olmasa bile bir düşünce tarzından diğerine çabucak geçme; ilgimizi çekecek bir kaç şeyle bir anda ilgilenebilme ve tabii enterasan sohbetler görülebilir. Keskin kavrayış ve iletişim becerimizi rahatlıkla kullanabilir, konuşmalarımızda rahatlıkla dedikodulara kayabiliriz.

10:48'de Ay ve Kuzey Ay Düğümü arasındaki üçgen açı ise sabah saatlerinde ileriye dönük hedeflerimiz yolunda isabetli kararlar alabilir, bilgi toplayabiliriz. Belki bir tanışma, belki bir eş zamanlılık yaşayacağımız bir gelişme ileride hayatlarımızda önemli bir rol oynayabilir. Düşünceler, kararlar geleceğimiz ve yapmak istediklerimiz yolunda önem kazanabilir.

20:18'te ise Ay ve Neptün arasında sert bir kare gerçekleşecek; hayalleri hafızamızdaki birikimleri ön plana çıkararak, eski bakış açılarının, önyargıların, şartlanmaların hatta endişe duygularının bizi ele geçirmesine neden olabilir. Bu saatlerde önemli konularda karar vermek, hayati önemi olan bir konuda adım atmak adına oldukça yanlış yönlendirici olacaktır. Çevremize karşı olan hassasiyetimiz de tavan yapacağından suistimallere açık olacağız. Özellikle bu akşam içilecek ilaçlara, alkol alımına dikkat etmekte fayda var; alerjiler, zehirlenmeler gündeme gelebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder