26 Temmuz 2015 Pazar

26 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay, güne Akrep burcunda giriyor; hayatı ve etrafımızdakileri kontrol altına almak, beklentilerimizin yüksek olması ve zorluklarla güç, irade eşliğinde savaşabilme özellikleri taşımakta. Görünenin ardındakini arama amacı ile sanki içimizdeki dedektifi ortaya çıkarmış gibi hissetmemiz mümkün.

08:54'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak kare nedeniyle kendimize dev aynasında bakmaya müsait olabiliriz. Problemleri hafife almak, aşırı iyimser bakış açısı aslında onları çözmeyecektir. Kibir ve ego, ilişkilerde sorun yaratabilir, dikkat etmek gerekmekte.

09:20'de Güneş'in Düğümlere yapacağı olumlu dokunuşlar, geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmek adına olumlu kullanılabilir. Bakış açımızı değiştirmek yeni çözüm yolları bulabilmemize neden olabilir. İleriye dönük hedefler, çevremizdekilerden de destekler bulabilme adına olumlu bir görünüm. Yardımlaşmanın faydaları rahatlıkla farkedilebilir.

11:06'da Mars ve Chiron arasında netleşecek üçgen açı da tüm gün aktif hissedilir olacaktır. Sezgilerimizin son derece hareketli olacağı bir gün diyebiliriz. Evet agresifliğe belki çok müsait olabilir ancak bunu yetersizliklerimizi, hatalarımızı düzeltebilme, bu yolda hamleler yapabilecek enerjilere dönüştürmek açısından olumlu kullanabiliriz. Etrafımızdakilere de bu enerjimizi yayabilir, onlara da yardımcı olabiliriz. Sağlığımız, pozitif enerjimiz için rahatlıkla hedefler belirlenebilir ve adım atılabilir.

12:14'teki Ay ve Satürn kavuşumu ise bazı derin duyguları kendimize saklamamıza hatta kendimizden bile sakladığımıza inandığımz saatlere işaret etmekte. Ortamlardan sıyrılma, yalnızlık duygusu hafif depresyona meyilli hissedişler oluşabilir. Enerjimizi düşürmemeye gayret etmeli ve bunun geçici bir etki olduğunu anlamalıyız. Olumsuz yönlerimizle yüzleşmek moralimizi bozmamalı. Au bu açının ardından boşluğa giriyor ve 15:24'te Yay burcuna geçene kadar kısa sür açısız kalıyor. Yay bucu transiti ile akşam üzerinden itibaren daha dışa dönük, neşeli, etraımızdakilerle yardımlaşmaya meyilli olacağız. 

13:37'de Uranüs geri hareketi başlıyor; 26 Aralık 2015'e kadar sürecek bir etki. Bu konu ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/07/uranus-retrosu-baslyor-26-temmuz-26.html adresinde bulabilirsiniz.

16:48'te ise Ay ve retro hareketine başlamış olan Venüs arasında bir kare oluşacak; bu özellikle ilişkilerimizde eleştirellik yanımızda ayarı şaşırabileceğimiz bir saat. Olaylara sadece kendi bakış açımızdan bakmak, karşımızdakileri umursamadan ilişkileri yönlendirmeye çalışmak, aşırı beklentiler içinde olmak yüzünden sorun yaşanabilir. Özellikle yükselen sevgi ve ilgi ihtiyacı nedeniyle anlamsız yeme içme ya da alış veriş dürtüsü oluşabilir. Özellikle tatlıya olan ilgimiz yoğun olacağından, diyabet hastalarının dikkatli olması gerek diyebilirim.

20:55'te ise Ay son açısını Düğümlerle ılımlı olarak yapacak; bu bazı hatalarımızdan iyimserlikle dersler çıkarmamıza akşam saatlerinde neden olabilir. Belki günün analizini yapmak, sorunlu noktaları tesbit etmek, bu konularla ilgili görüşler almak adına olumlu farkedişler ve yeni hedefler sağlayabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder