27 Temmuz 2015 Pazartesi

27 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay yeni haftaya Yay burcunda ilerleyerek giriyor; olaylara daha iyimser bakış açıları ile yaklaşmamıza olanak sağlayacak bir görünüm. Yardımlaşma ve ikna gerektiren konularda bizlere yardımcı olacak bu transit, hayata neşeli bir pencereden de bakmamıza hatta bazı problemleri küçümsememize neden olabilir. Yurt dışı, hukuk, eğitim, sosyal ağlar, din ya da felsefe ile ilgili başlıklar öne çıkabilir.

05:26'da Ay ve Merkür arasındaki üçgen açı nedeniyle duygularla mantık arasında denge oluşturmak mümkün olabilir. Etrafımızdakilere kendimizi daha net ifade edebilmek, yoğun iletişim içinde olabilmek adına uygun bir görünüm ancak tabii saati nedeniyle, çoğumuz tarafından kullanılamayabilir.

08:43'te ise oluşacak Ay ve Neptün arasındaki sert kare ile hayallerimizdeki veya hafızamızdaki birikimler ön plana çıkabilir. Eski bakış açıları, ön yargılar, şartlanmalar, endişeler ve güvensizlik gerçeklerden daha önemli hale gelebilir. Önemli bir konuda harekete geçmek, karar vermek adına kesinlikle bu sabahın erken saatleri uygun olmayacaktır. Çevremizdekilere karşı olan hassasiyetimiz ise tavan yapabileceğinden suistimallere karşı açık olabiliriz. Gıda ya da ilaç yoluyla zehirlenmeler, bazı alerjik reaksiyonlar görülebilir, dikkat.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder