3 Temmuz 2015 Cuma

3 Temmuz 2015 - Astrolozi


Yeni güne, üzerindeki Dolunay tozuyla Oğlak burcunda ilerleyen Ay'ın enerjisi ile başlıyoruz. Biraz depresiflik, karamsarlık, sevilmiyor, onaylanmıyor gibi hissediyor olabiliriz. Olayları sorumluluk ve görev bilinci ile ele almak isteyebilir, çevremizdekilerden de aynı şekilde davranmalarını talep edebiliriz.

01:04'te Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm sayesinde sorunlarımızın nedenlerinin farkında olmamıza yardım edebilir; hataların, yetersizliklerin yerlerini tesbit edebilme açısından olumlu değerlendirilebilir. Çevremizdeki kişilerden de fikirsel destekler alınabilir ve çareler üretilebilir.

13:37'de ise Ay ve Satürn arasındaki diğer bir olumlu etkileşim ise  öğle saatlerinde yalnız kalmak istememize, derin düşüncelere dalmamıza ve önümüze gelen her konuyu ciddi algılamamıza yardımcı olacaktır. Önemli otorite figürleri ile birlikte ciddiyet gerektiren konularda fikir alış verişleri rahatlıkla yapılabilir. Düşüncelerimiz biraz eskiye kayabilir; görev ve sorumluluklarımızın önemini ise rahatlıkla kavrayabiliriz. Ay bu açının ardından 15:20'de Kova burcuna geçene kadar boşlukta kalacak. Kova etkisiyle günün geri kalan kısmında olaylara yaratıcı bakış açısı ile çözümler getirmek, grup aktivitelerine, toplu ilişkilere önem vermek, zeka gerektiren konularda başarılı olmak adına uygun saatler başlıyor. Sezgilerimiz ve zekamız kolayca beraber kullanılabilir; bilim, matematik, astroloji, uzay gibi konulara olan ilgimiz artabilir.

18:06'da oluşacak Merkür ve Chiron karesi tüm gün etkisini gösterecektir; iletişim, bilgi, eğitim, ticaret, seyahat ya da yakın çevremiz ile ilgili bazı konular daha fazla gözümüze batacaktır. Bazı toplantılarda görüşmelerde işler istediğimiz gibi gitmeyebilir; yeterince kendimizi ifade edemediğimizi düşünebiliriz. Önemli görüşmelerimiz de net ve kararlı olmaya özen göstermek, oluşabilecek endişeli duyguların iyileşmesini sağlayabilir. Hedeflerimiz doğrultusunda aksilikler çıkarsa, eskiye odaklanmak yerine yeni bakış açıları geliştirmek en doğrusu olacaktır. Hararetle yakın çevremizdekilerin fikirlerine ihtiyaç duyabiliriz.

23:12'de ise Ay ve Kuzey Düğüm arasındaki üçgen açı sayesinde, hızlı gelişen eş zamanlıklar sayesinde belki bir tanışma ya da bir sohbet konusunun ileride sizin için kadersel önem taşıması söz konusu. Rastlantılara bu akşam dikkat etmekte fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder