11 Temmuz 2015 Cumartesi

12 Temmuz - 18 Temmuz 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi

Koç Burcu ve Yükselen Koç
Hafta genelinde aile, ev konularında duygusal patlamalar yaşanabilir. Reddettiğiniz, üzerinde ısrarcılık gösterdiğiniz bazı konularda otorite figürleri ile karşı karşıya gelebilirsiniz. Özgürleşme adına oluşacak yüksek enerjiyi yıkıcıkla kullanmak yerine, yaşamınızda kuvvet bulup da yapmaya cesaret edemediğiniz değişiklikler açısından olumlu kullanmanızda fayda var; ideallerinizi gerçekleştirebilme adına olumlu gelişmeler yaşanabilir. Hatalı olduğunuz konularda önemli iyileşmeler sağlayabilirsiniz. Şiddet ya da suç olayları görülebilir; kazalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Üzerinizde otoritesi olan kişilerle karşı karşıya gelebilirsiniz; ani  iş bırakmalar, ayrılmalar, küslükler üzüntü yaratabilir. Parasal konularda bu hafta içi pek şanslı değilsiniz, harcamalarınıza lütfen dikkat; pahalı alış verişlerden uzak durun. Geriye dönük bir borç ile de karşılaşabilirsiniz. Sevgiliniz ya da çocuklarınızla hırs, inatçılık içeren tartışmalar oluşabilir; kıskançlık sakın yapmayın. Perşembe günü, 4. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüzle ilgili bazı gelişmeler önümüzdeki 10 gün süresinde sizi meşgul edebilir; önemli radikal planları uygulamaya geçebilirsiniz. .
Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Bu hafta genelinde eğitim, ticaret, yayıncılık, ulaşım, hukuk, seyahat alanlarında ise sorumluluklarınız, görevleriniz üzerinizde baskı oluşturacaktır; kaçıp gitmek, kurtulmak isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde otorite figürleri ile aranızda güç savaşları oluşabilir. Bu yüksek enerjiyi yıkıcı olarak kullanmak yerine, kendinizde hamle yapmak adına kuvvet bulamadığınız bu alanlarda yapmak istediklerinizle ilgili olumlu kullanabilirsiniz.  Yakın çevrenizden ya da iletişim kanalıyla bazı suç ve şiddet olayları duyabilirsiniz; ameliyat olanlar olabilir. İnançlarınız sorgulanabilir. Özellikle trafikte dikkatli olun ve araç gereçlerdeki oluşabilecek arızalar adına bu hafta içi önlem alın. Bu alanlarda önemli bir eksiğinizi gidermek bir hayalinizi gerçekleştirmek yolunda arkadaş çevrenizden destekler bulabilir, grup çalışmalarına katılabilirsiniz; yardımlaşmanın faydalarını göreceksiniz. Bunun yanında hafta ortası aile içinde bazı konularda eşinizle fikir birliği oluşturmakta sorun yaşayabilirsiniz; eviniz ya da gayrimenkul alanlarında bir sözleşmede, anlaşmada problem oluşabilir. Evinizle ilgili bir alış veriş partneriniz tarafından onaylanmayabilir. Perşembe günü 3. evinizde gerkçekleşecek Yeniay sayesinde önümüzdeki 10 günlük süreçte kardeşlariniz, komşularınız ya da yakın arkadaşlarınızla ilgili gelişmelere şahit olabilir, tatile çıkabilir, bir eğitim ya da yayıncılık konusu ile meşgul olabilir, arabanızla, iletişim cihazlarınızla uğraşabilirsiniz. Bazı ticari başlangıçlar ve nakliye başlıkları da gündem oluşturabilir. Bol iletişimli bir süreç var önünüzde..


İkizler Burcu ve Yükselen İkizler

Bu hafta genelinde maddi konularda bazı dengelerin şaşması üzerinizde baskı oluşturabilir; para ile ilgili konularda çevrenizdekilerle güç mücadelelerine girebilirsiniz. Şimdiye kadar kazancınızla ilgili kendinizde bulamadığınız atak yapma enerjisiniz bu hafta bulacaksınız; radikal kararlar verebilirsiniz. Hayal ettiğiniz bir kariyer fırsatı oluşabilir; sadece kararlı olmak gerçekten kendinizde gördüğünüz bazı eksikliklerin giderilmesine yardımcı olacaktır. Bazı hastalıklarınız varsa, operasyon kararı verebilir, bıçak altına yatabilirsiniz. Özellikle banka, kredi, vergi, sigorta borçları ile uğraşmak durumunda kalabilir ve bu alandaki sorumluluklarınızdan kaçıp kurtulmak isteyeceksiniz; bir suç ya da şiddet olayına tanık olabilirsiniz. Özellikle kazalara karşı temkinli olmakta fayda var; duygusal derinlik sizi zorlayacak gibi. Hafta içi kardeşleriniz, komşularınız ve yakın çevrenize karşı eleştirel bir tavır takınmamakta, eğitim, seyahat, yayıncılık, iletişim, ticaret alanlarında ise detaylar nedeniyle oluşabilecek problemlere hazırlıklı olun. Çalışma ortamında arızalar, ilişkilerde sorunlar yaşanabilir. Herkesten sizin gibi olmasını beklemeyin. Dinlenmeye özen gösterin; hastalıklara açıksınız bu hafta içi. Perşembe günü 2. evinizdeki Yengeç burcunda oluşacak Yeniay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte maddi kazanımlarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz..
Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Hafta genelinde ikili ilişkiler konusunda sorumluluklarınız, görevleriniz ve bazı güç dengeleri üzerinizde baskı oluşmasına neden olabilir; tartışmalardan, mücadelelerden uzak durun. Ortaklıklarınızda ya de evliliğinizde radikal kararlar vermek durumunda kalabilirsiniz. Suç içeren bir konuda yetkilisine fikir danışmak isteyebilir; bir anda taşınmaya karar verebilirsiniz.  Uzun zamandır kendinizde kuvvet bulamadığınız, ikili ilişkileriniz ve rekabet içeren bir konuda hamle yapmak adına yüksek bir dürtü hissedeceksiniz. Bu yüksek enerjiyi ihtirasla ya da hırsla şiddetlendirmemekte fayda var. Bu hafta hayatınızı savaş alanına çevirmeyin; ego çatışmalarına girmeyin. Bir süredir hayalini kurduğunuz bir seyahat, bir akademik kariyer ya da hukuksal bir konuda önemli ilerlemeler kaydedebilir; gerçeğe dönüştürebilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmek, size çok iyi gelecek. Hafta içi parasal olarak pek şanslı değilsiniz; harcamalarınıza ve riskli yatırımlara dikkat edin, gereğinden fazla ya da ederi olmayan ücretler ödeyebilirsiniz. Eğlence hayatı maddi dengeleri bozabilir. Perşembe günü burcunuzda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle sağlığınız, ikili ilişkileriniz, ortaklıklarınız ve evliliğinizle ilgili önümüzdeki 10 günlük süreçte gelişmeler yaşayabilir girişimlerde bulunabilirsiniz; anlaşmalar, sözleşmeler, taşınmalar gündem oluşturabilir; danışmanlık konuları yoğunlaşabilir..



Aslan Burcu ve Yükselen Aslan

Hafta genelinde psikolojik olarak günlük işlerinizin, rutin hayatın verdiği yorgunluk ve görevler üzerinizde baskı oluşturabilir; özellikle çalışma ortamınızda şiddet, suç teşkil edebilecek gelişmeler can sıkabilir. Psikolojik olarak huzursuzluk bazı kronik rahatsızlıkların uyanmasına neden olabilir; sağlık ve kişisel bakımla ilgili radikal kararlar alabilirsiniz. Bazı korkularınızla, endişelerinizle hafta içi günlük hayatınızda burun buruna gelebilirsiniz. Manevi çalışmalar, belki psikolojik destekler önemli ilerlemelere, iyileşmelere neden olabilir. Arkanızda dönen bazı gizli olaylarla, dedikodularla yüzleşebilir, inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Önemli bir hayalinizi aktive etmek yönünde bu yüksek enerjiyi kullanabilmek, günlük hayatınızda üzerinizde hissettiğiniz baskının hafiflemesine neden olacaktır. Hayata bakış açınızı değiştirmeniz, farklı bir rotaya yönlenmeniz mümkün. Uzak akrabalardan hastalık haberi gelebilir; seyahatlerde, hukuk ve eğitim alanlarında kontrolünüz dışı aksilikler yaşayabilirsiniz. Beklemediğiniz yerlerden destekler bulabilmeniz, değişikliklerin psikolojinize ilaç gibi gelmesi muhtemel. Hayallerinize, iç sesinize güvenin. Bunun yanında hafta içi ev, aile ve gayrimenkul ile ilgili bazı işlerinizde engeller, aksilikler yaşanabilir; sorumluluklarınızı ve görevlerinizi bilmeniz, tembellik etmemeniz işleri yolunuza sokacaktır. Perşembe günü 12. evinizde gerçekleşecek Yeniay sayesinde bilinçaltı ve manevi çalışmaların faydasını görebilir, önümüzdeki 10 günlük süreçte üzeri kapatılmış bazı konularla, dedikodularla yüzleşebilirsiniz. Bu süreçte sosyal yaşamdan çok yalnız kalmak, yalnız çalışmak, yaratıcılık gereken konularda üretken kalmak mümkün..

Başak Burcu ve Yükselen Başak

Hafta genelinde içinde bulunduğunuz arkadaş gruplarında veya sosyal çevrenizde üzerinizde baskı hissetmeniz, bazı davranışlara uymak zorunda olmanız sizi sıkabilir. Dostlarınızla güç mücadeleleri ve yoğun çaba içeren tartışmalardan uzak durmnaızda fayda var. Spekülatif bir yatırımda canınızı yakabilecek aksiliklere üzülebilirsiniz. Bazı şiddet, suç içeren haberlere üzülebilirsiniz. Kendinizi öne çıkarma ile ilgili ideallerinizde radikal hamleler yapabilmek adına yüksek bir enerji hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızın fikirlerine bu hafta önem verin; bir beraberlik haberi ya da ortak, eş adayı ile tanıştırılabilirsiniz. Daha önce katılmakta cesaret edemediğiniz bir grup çalışması, klüp aktivitesine eşlik edebilir, gücünüzü ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sevgilinizle, çocuğunuzla da hırs ve inatçılık içeren tartışmalardan ve harcamalardan uzak durmakta fayda var. Arkadaş çevrenizden üzücü bir haber gelebilir. Hafta içi yakın çevrenizden duyacağınız bazı haberler canınızı sıkabilir; tatil, eğitim, ulaşım ve iletişim yaoluyla kontrol dışı aksilikler, arızalar, rötarlar yaşayabilirsiniz. Dedikodu ya da gizlilik içerebilecek görüşmelerden uzak durmakta fayda var. Perşembe günü 11. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay sayesinde yoğun bir sosyal yaşama hazır olun; önümüzdeki 10 günlük süreçte dost çevrenizle ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz, bazı gelişmeler korumacı yanınızı aktive edebilir..



Terazi Burcu ve Yükselen Terazi

Hafta genelinde kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkilerinizdeki sorumluluklarınız, görevleriniz üzerinizde önemli bir baskı oluşturabilir. Aile büyükleri ile güç mücadeleleri, derin duygusal anaforlar oluşmasına neden olabilir; özgürleşme, kurtulma dürtüsü yoğunlaşabilir. Amirlerinizle tartışmalardan uzak durun. Şimdiye kadar cesaret edemediğiniz şekilde kendinizi ortaya koymak, belki de önemli bir kariyer hamlesi adına yüksek enerji hissedebilirsiniz. Yeni bir iş, yeni bir makam duygusal olarak sizi zorlasa da büyük değişimlere neden olabilir. Bazı anlaşmalar, sözleşmeler, hızlı fikir birlikleri ya da ayrılıkları oluşabilir. Büyüklerinizle ilgili önemli bir konu açığa çıkabilir. Şiddet ya da suç sayılabilecek hamlelere maruz kalabilirsiniz; kazalara karçı dikkatli olmakta fayda var. Ailenizle ya da gayrimenkulünüzle ilgili önemli bir karar alabilirsiniz.  Bir anda taşınmaya karar verebilir; iş değiştirebilirsiniz. Sağlık açısından önemli iyileşmeler ya da hayalini kurduğunuz bir çalışma ortamı ile yolunuz rahatlıkla kesişebilir. Önemli bir proje size verilebilir. Hafta arası arkadaş çevreniz ve grup aktiviteleri yüzünden harcamalara dikkat edin; ay sonuna kardar parasız kalabilirsiniz. Dostlarınızla maddi konuları paylaşmamanız daha doğru. Perşembe günü 10. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle kariyer ya da otorite figürleri ile ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte gelişmelere şahit olabilirsiniz; başlangıçlar, yeni fırsatlar oluşabilir...

Akrep Burcu ve Yükselen Akrep

Hafta genelinde yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din, inançlar ya da felsefe konularındaki işlerinde sorumluluklardan kurtulma dürtüsü, üzerinde baskı hissetmenize neden olabilir. Uzak akrabalardan üzücü haberler gelebilir; medyada suç ve şiddet içerikli başlıklarla karşılaşabilirsiniz. İnançlarınızda önemli bir değişim ya da istemediğiniz davranışlara zorlanma oluşabilir. Bir süredir cesaret edemediğiniz bir seyahat, akademik bir kariyer, yabancı kültürlerle ya da hukukla ilgili bir girişim adına harekete geçebilirsiniz. Seyahatlerinizde kazalara, hırsızlıklara karşı temkinli olun. Ufak detaylar hayatınızda önemli gelişmelere neden olabilir. Aniden çalışma hayatından ve günlük işlerden özgürleşme isteği yoğunlaşabilir; ancak hastalıklara da çok açıksınız, dinlenmeye özen gösterin. Seyahatinizde bir aşk fırsatı, ileriye dönük bir eğitim fırsatı veya hayalini kurduğunuz bir web sitesi, uluslarararası bir konser ya da sergi bir anda sizi ideallerinizle buluşturabilir. Hafta arası bunun yanında kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkilerinizde samimiyet yakalamakta zorlanabilir bazı gecikmeler, görüşme iptalleri oluşabilir; onay almakta, kabul görmekte zorlanabilirsiniz. Perşembe günü 9. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle uzun seyahatler, hukuksal işleriniz, eğitim, medya konularınız, din ve felsefe anlayışınızle ilgili gelişmeleri önümüzdeki 10 günlük süreçte yaşayabilirsiniz. Uzak akrabalarla görüşebilir, yabancı kişilerle tanışabilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yay

Hafta genelinde, kredi, borç, vergi, sigorta, burs, prim, miras, nafaka gibi araştırma gerektiren konularda üzerinizde baskı oluşabilir. Harcamalar sizi zorlayabilir. Bazılarınız bazı rahatsızlıklarla ilgili olarak ameliyat kararı alabilirler. Yükselen duygusallık ve ihtiras duyguları sizi yorabileceği gibi; şimdiye kadar cesaret edemediğiniz kredi, borç, prim, burs gibi geliriniz dışında elde edebileceğiniz meblağlar için harekete geçme enerjisi bulacaksınız. Kazanımlarınızla ilgili olarak radikal adımlar atabilirsiniz. Suç veya şiddet içeren bazı konulardan haberdar olabilirsiniz. Araştırma gerektiren işlerinizde bazı gerçekleri ortaya dökebilme imkanı bulabilirsiniz. Risk içerebilecek harcamalar, lüks ve adrenalin düşkünlüğü cesaret gerektiren girişimler yapmak adına sabırsızlık hissedilebilir; cebinize dikkat edin. Çocuklarınızla bağlantılı ödemeler sizi sıkabilir. Bunun yanında eviniz, aileniz ya da gayrimenkulünüz ile bir konuda çözüme ulaşabilir ve kendinizi duygusal güvende hissedebilirsiniz; evinizle ilgili bir hayalinizi gerçekleştirme olanağı oluşabilir. Hafta arası yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında kontrol dışı problemler, aksilikler yaşanabilir; dikkatli olun. Perşembe günü 8. evinizdeki Yengeç burcunda oluşacak Yeniay sayesinde bazı yatırım girişimleri, bütçe hesapları ile önümüzdeki 10 günlük süreçte meşgul olabilirsiniz. Operasyon gerektiren durumlar oluşabilir; harcamalara karşı önlem almak önem arzedebilir..

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Hafta genelinde ikili ilişkilerde, rekabetçi ortamlarda, ortağınız ya da eşinizle ilişkinizde sorumluluklarınızda kaçıp kurtulmak, kendinizi güçle ortaya koymanız bazı radikal değişimlere neden olabilir. Aniden yükselen özgürlük dürtüsü ile ayrılık kararları ya da yeni oluşumlar gözlemlenebilir. Yaşadığınız yeri değiştirmek, gayrimenkul alım satımları oluşabilir. Ego çatışmalarından uzak durun; şiddet içeren tartışmalara girmeyin. Bugüne kadar cesaret gösteremediğiniz bir ilişki bir danışmanlık ya da bir taşınma kararı adına güç bulacaksınız ve harekete geçeceksiniz. Kazalara ve suç sayılabilecek hareketlere karşı temkinli olun. Hayalini kurduğunuz bir tatil, bir eğitim adına fırsat bulabilir; önemli bir fikir birliği, bir anlaşma, gündeme gelebilir; kararlı olabilmeniz, verdiğiniz kararlar size çok iyi gelebileceği gibi; yakın çevrenizden de destek bulabileceksiniz. Orta yolları oluşturmak hiç de güç olmayabilir. Hafta arası sosyal yaşam kart ekstrelerini arttırabilir; sosyal çevrenizle maddi konularda anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Katılacağınız aktiviteler bütçe dengenizi bozabilir; arkadaşlarınızdan bazı ameliyat, hastalık haberleri duyabilirsiniz. Perşembe günü 7. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle önümüzdeki 10 günlük süreçte ikili ilişkilerinizle, partnerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilir, danışmanlık alabilir ya da taşınma ile vakit geçirebilirsiniz..

Kova Burcu ve Yükselen Kova

Hafta genelinde çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ya da müşterilerinizle ilişkilerinizde gizli ilişkiler, suç ya da şiddet içeren başlıklar oluşabilir. Psikolojik problemler, aşırı yorgunluk sonucunda rahatsız edici hale gelebilir; hastalıklara karşı dikkatli olun. Özellikle mide bölgeniz bu hafta hassas. Görevlerinizle ilgili olarak üzerinizde psikolojik, duygusal bir baskı hissedebilirsiniz. Çalışma ortamınızı değiştirmek, farklı daha önce cesaret edemediğiniz bir işe kalkışmak, bir müşteriye ulaşmak adına tüm yaratıcılığınızı kullanarak harekete geçmek isteyebilirsiniz. Bazı rahatsızlıklar hastane bakımı gerektirebilir. Uykusuzluk çekebilirsiniz. Kazalara da açık olacağınız bu süreçte hareketlerinizi ve tepkilerinizi dengede tutmaya özen gösterin, kararlarınızda, tarfikte, iletişimde aceleci davranmayın. Tezcanlılık, kontrolünüz dışı gelişebilecek durumlar yüzünden canınızı yakabilir. Aniden bir tatik kararı, ticaret, yayıncılık işlerinde, ulaşımda zeka içeren önemli bir yaratıcılık aktive olabilir. Yakın çevrenizden özgürleşme dürtüsü yoğunlaşabilir. Zihniniz her zamankinden daha aktiv çalışacaktır; bu durum bir süredir hayalini kurduğunuz parasal gelirle ilgili olarak fırsat oluşturmanıza yarayabilir. Maddi yetersizliklerinize çareler üretebilirsiniz. Hafta arası ikili ilişkilerinizde bazı sorumluluklarınız görevleriniz size ağır gelebilir; özellikle otorite figürleri ile ilgili konularda arzu ettiğiniz samimiyeti oluşturamayabilirsiniz. Önemli anlaşmaları, sözleşmeleri ertelemekte fayda var. Onay gerektiren konularda sorun yaşanabilir. Perşembe günü 6. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay nedeniyle çalışma ortamınızda, yürüttüğünüz projelerle, müşterileriniz, iş arkadaşlarınız, evcil hayvanlarınız ve sağlığınızla ilgili olarak önümüzdeki 10 günlük süreçte gelişmeler yaşayabilirsiniz. Yeni bir kişisel bakım uygulaması için uygun bir zaman...
Balık Burcu ve Yükselen Balık
Hafta genelinde sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilişkinizde egosal, hırs ve inatlaşma içeren tartışmalar, güç mücadeleleri oluşabilir; özellikle arkadaş çevreniz de bu durumlarda işe karışabilir. Risk, cesaret gerektiren konularda harekete geçme dürtüsü, öne çıkma isteği, radikal kararlar almanıza neden olabilir. Üzerinizde geleceğe dönük duygusal bir baskı hissedebilirsiniz. Özellikle hamile olanlar kazalara ve şiddet, tehlike içerecek durumlara karşı dikkatli olmalılar. Hayatla kumar oynamak isteyebilirsiniz. Spor yaralanmaları, spekülatif kayıplar yaşanabilir. Yüksek adrenalin içeren spor dalları ilginizi fazlasıyla çekebilir. Dostlarınızla mücadeleye girmeyin.  Risk içeren her yatırım, sizi maddi olarak aniden zorlayabilir ve üzebilir. Önceden hayalini kurduğunuz, kendinizi öne çıkarabileceğiniz, yaratıclığınızı kullanabileceğiniz içinizdeki çocukla temasa geçebileceğiniz bir konu gerçeğe dönüşebilir; bazılarınız için aşk ve romantizm bu haftaya damga vurabilir. Hafta içi çalışma ortamında ya da günlük bazı detaylar, sağlık konuları, yurt dışı, hukuk, eğitim, medya, seyahat alanlarında işlerinizi engelleyebilir; hastalıklarla karşılaşabilirsiniz. Rötarlar, gecikmeler söz konusu. Bu alanlardaki bazı yetersizlikleriniz ise işlerinizde sorun yaratabilir. Perşembe günü 5. evinizdeki Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ise önümüzdeki 10 günlük süreçte aşk hayatınızda, çocuklarınızla ilişkilerinizde ve cesaret isteyen girişimlerinizde gelişmelere neden olabilir; kendinizi öne çıkarma isteği oluşabileceği gibi, yetenek gerektiren hobilerle, sporla daha fazla ilgilenebilirsiniz.








Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder