25 Temmuz 2015 Cumartesi

25 Temmuz 2015 - Astrolozi


Bu, benim geçen yıl tam bugün kaybettiğim oğlum, Aslan burcunun en iyi özelliklerini almış olan Whity'im.. Ailemizin en önemli üyelerinden biriydi; maalesef ağır bir rahatsızlık sonucunda ellerimizden kayıp gitti. Bu sayfadaki tüm forsumu kullanarak acımı yad etmek ve onu anmak istedim.. Eminim ışıklar içinde uyuyordur..

Ay tüm gün Akrep burcunda ilerleyecek; duygusallığımız, görünenin ardında olana ilgimiz oldukça yükselebileceği gibi; güç ve irade bizleri yıkılmaz askerlere dönüştürebilir. Derin konsantrasyon isteyecek işlerimizi rahatlıkla halledebilir, etrafımızdakilerden de aynı beklentiler içinde olabiliriz. Krizlerle başetme konusunda epey becerikli olan Akrep, hırs, ihtiras, intikam ve kıskançlık duygularına çok yakındır; aman bu gölge yanlarını bugün uyandırmayalım.

01:38'de Merkür'ün Düğümlerle yapacağı olumlu etkileşimler sayesinde geçmiş tecrübelerden dersler çıkarabilmek, kendimize yeni bakış açıları kazandırmak ve ileriye dönük hedefler üzerinde projeler üretmek adına çok uygun bir görünüm. Bu şekilde genişleme kaydedebileceğimiz alanları da rahatlıkla tesbit edebiliriz.

08:23'te Venüs geri hareketi başlayacak; 8 Eylül'e kadar sürecek bir transit. Dünya'mıza yakınlaşacak olan gezegen sabah Güneş doğmadan az önce kendini gösterecek. Geri hareket sırasında Venüs'ün temsil ettiği konular; ilişkiler, sevgi alış verişleri, güzellik, estetik, politik ve adalet anlayışımız, uyum, denge, gelir getirebilecek ve keyif, eğlence verebilecek tüm durumlarla ilgili olarak gezegen enerjisini doğru aksettiremeyecek. Geri hareket Başak burcunda olacağından duygusallığı bir kenara atıp olayları maddesel değerlendirmek ise maalesef mümkün. Etrafımızı fazlaca eleştirmek, kritize etmek ise ilişkileri daha da zorlayabilir. Bu konulardaki önemli başlangıçları bu 40 günlük sürece denk getirmemeye özen göstermekte fayda var.

12:42'de Mars ve Uranüs arasındaki kare netlik kazanacak; bir kaç gündür süren ülkemizdeki üzücü gelişmelerin de ana sebebi olan bu transit etkisini tüm hafta sonuna yayacak. Aynı zamanda Mars'ın Pluto ile karşıtlığı da aktif olduğundan, gökyüzünde kocaman, korkutucu bir öncü T-kare oluşmuş durumda. Patlamaya yakın, mücadeleci bir enerji. Daraltı veren veya konularda zorluklar yaratan heyecan ibresi yükselebilir ve kargaşalar oluşabilir. Dikkatsiz, düşüncesiz, ani davranış ve kararlar beklenmedik ve istenmeyen neticeler doğurabilir. Egonun coşkun olması, kendimizi gösterme ve kazanç yolları yakalama sevdasında olabilir. Bu arada sağı solu düşünmeden, riskleri hesaba katmadan, kötü sonuçları tahmin etsek de yola girebilir ve geri dönmeyi kendimize yedirmeyebiliriz. Kendimize güven, meydan okuma, inandıklarımızdan caymama, her ne pahasına olursa olsun savaşı kazanma şeklinde tezahür edebilir. Bu süreçte otorite figürleri, amirler, patronlar, yöneticiler bize tehdit oluşturabilirler. İlişkilerde küçük, önemsiz konuları bile kendimize büyük problemler haline dönüştürebiliriz, dikkat. Kazalara, yangınlara, patlamalara, elektrik kazalarına karşı çok ama çok dikkatli olunmalı.

21:49'da Ay ve Mars arasındaki üçgen açı ise özgüvenin daha da yükselmesine olanak tanıyabilir; cesaret veya fiziki güç gereken konular bize çok basitmiş gibi görünebilir. Bu enerjiyi sporla ya da fiziksel güç gerektirecek aktivasyonlarla dışa vurmak işimize yarayabilir. Kararlı olduğumuz ve hazırlıklarını yaptığımız bir konuda masaya yumruğumuzu koyabilir ve harekete geçebiliriz ama emin olun ki bu hiç sakin bir havada olmayacaktır.

22:32'de ise Ay ve Chiron arasındaki üçgen görünüm ile hatalarımızı, yetersizliklerimizi belki endişelerimizin kaynağını görebilmemiz mümkün. Çözümler üretmek ve derinlerimizde yaralarımızı iyileştirmek adına oldukça olumlu. Çevremizle dertleşebilir; öğütler alabilir ya da biz tavsiyelerde bulunabiliriz. Gerçek iyileşme adına uygun bir etkileşim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder