22 Temmuz 2015 Çarşamba

22 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek; uyum, romantizn ve güzelliğin burcu. Etrafımızdakileri memnun etmeye ihtimam göstermek, olaylara her yönden bakabilmemize yardımcı olacaktır. Haksızlıklar karşısından ise bir savaşçıya dönüşebilir ve kendini savunamayan insanların kahramanı oluveririz. İyi bir dinleyici olabilmek bizleri hem rehber hem de sırdaş yapabilir.

20:36'da Ay ve Pluto arasında oluşacak kare açı; Mars'ın Uranüs ve Pluto ile oluşturduğu T-kareyi de aktif hale getirmekte. Sert Yeniay etkilerini derinden hissetmemize olanak tanımakta. Huzursuzluk yaratmaya meraklı, ani ve beklenmedik tepkilere yol açmayı seven sert, bir hayli rahatsız edici hatta patlatıcı, adeta geçimsizlik enerjisi veren bir transit. Bizleri başkaldırmaya zorlayabilir ve meydan okur hale gelebiliriz. Otoritelere emir ve kurallara karşı çıkabiliriz. Olur olmaz hiddetlenmek bir fikri kafaya takarak obsessif davranışlar sergileyebiliriz. Bu duygulardaki temel özellik egonun kabarması ve isyan etmeye yatkınlıktır. Bu ransitler sırasında kazalara karşı da çok dikkatli olmalıyız.

20:50'de netlik kazanacak Merkür ve Satürn arasındaki üçgen açı tüm gün etkisini gösterecektir. Fikirlerde doğruluk, kritik yapabilme, yanlış yapmamaya özen gösterme yönünden yukarıdaki sert açıları belki dizginlememize yardımcı olabilir. Pratik düşünce, isabetli kararlar, işlerliği olan yollar bulmaya yardımcı olabilir. Bir konu üzerinde yoğunlaşabilir, önemle durabilir, kararlı olabilir, avantajları görebilir hatta görmekle kalmayıp değerlendirebilir ve uygulayabiliriz Zeka ve akıl kapasitemizi rahatlıkla zorlayabiliriz. Yol gösterici, nasihat verici olabilmenin yanı sıra yazı yazma, konuşabilme, öğretebilme, başkaları üzerinde etkin ve saygın bir etki bırakabilme mümkün olabilir. Tasarım işleri, disiplinli ve ciddiyet isteyen düşünsel konularla ilgilenmek adına olduköa uygun. Yukarıdaki açıların vereceği yüksek enerji ile üzerinde hazırlıklı olduğumuz konularda dikkat ve sistemli başlangıçlar bu sayede yapılabilir. Çok fazla ve yoğun çalışma temposu nedeniyle gün sonunda yorgun düşmek de olası tabii.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder