21 Temmuz 2015 Salı

21 Temmuz 2015 - Astrolozi


Ay güne Başak burcunda ilerleyerek giriyor; kendimize özgü yönetemlere oldukça pratik, objektif, analizci davranışlar sergileyebilir, detaylara önem verebiliriz. Her türlü sıkıcı işle başa çıkmak bugün için kolay görünebilir. Detayları atlamamak adına aynı işin üzerinden bir kaç kez geçmek isteyebilir feci bir işkolik olabiliriz.

06:02'de Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile sosyal ilişki tempomuz sabah erken saatlerden itibaren yoğunlaşabilir Telefon, mail yolu ile haberleşme hatta dedikodular gündeme gelebilir. Konudan konuya atlamak saman alevi gibi sohbetler sabahı renkli hale getirecektir.

13:01'de Ay ve Güneş arasındaki olumlu görünüm ise yoğun ilişkiler arasında olsak da duyguları kontrol edebilmemize ve bizi boğmalarına izin vermememize yardımcı olacaktır. Arkadaş ve grup ilişkileri açısından oldukça olumlu oladuğundan liderlik özellikleri sergileyebilmemize de destek olabilir. Dostlukların yararının görülmesi açısından oldukça olumlu.

13:06'da ise Ay ve Satürn arasındaki diğer ılımlı transit ile Ay, Güneş ve Satürn arasında 14:07'de netlik kazanacak üçgen açıyı orta noktadan destekleyecek. Tüm hafta içi hissedilir olacak bu görünüm, kendimizi, çevremiz ve ilişkilerimiz doğrultusunda tanımamız için iyi bir fırsat. Tüm enerjimizi dikkatli bir şekilde elde etmek istediğimiz konulara yönlendirebilir, hayatımızı, gözden geçirmek, alışkanlıklarımız, evdeki işteki durumumuzu, yakaladığımız pozisyonları kontrol etmek  için kullanabiliriz. Kendimiz için planlar yapabilir ve organize edebiliriz. Bu günler iyi bir konsantrasyon ve dikkat isteyen ayrıca titizlik ve disiplin gerektiren teknik veya zihinsel işler için çok uygun. Otorite figürleri ve büyüklerimiz ile ilgili önemli ciddi konularda başarılı adımlar atılabilir; onay görülebilir. Bu açıların ardından boşluğa giren Ay 16:22'de Terazi burcuna geçene kadar açısız kalacak.

Ay'ın Terazi'ye geçişi ile daha uyumlu, daha diplomatik, zarif tavırlar içinde olacağız. Denge ve adaleti temsil eden bu görünüm, adil ve kibar davranışlar doğuracaktır. Konuşmalarımız serinkanlı ve dengeli olabilir, karışıklıklardan mücadeleden uzak durabiliriz.

22:31'de ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında gerçekleşecek kavuşum, bazı tanışmalara, eş zamanlılıklara, geçmişten ders alarak oluşturulacak yeni hedeflere neden olabilir. Kadersel nitelikler taşıyan bu görünüm bu gece saatlerinde önemli gelişmelere neden olabilir. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder