19 Temmuz 2015 Pazar

19 Temmuz 2015 - Astrolozi


Haftanın ve Şeker Bayram'ının son gününe Ay'ın Aslan burcunda süren seyahati ile giriyoruz ve gece yarısının hemen ardından 00:41'de Ay ve Satürn karesi kesinlik kazanacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde ani bir depresyonun veya duygusal bir karamsarlığın ortaya çıkmasına müsait. Yalnızlık, sevilmeme, ilgi görememe gibi düşüncelerin yoğunlaşması ve ilişkilerde zorluklar oluşması mümkün. Samimiyet oluşturmakta zorlanabiliriz. Mümkün olduğunca dinlenmeye ve olumsuz düşüncelere yer vermemeye özen göstermek en doğrusu olabilir.

01:38'de Venüs Başak burcuna geçecek; bu seyahati 24 Temmuz ve 8 Eylül arasındaki geri hareketi ile birlikte 8 Kasım'a kadar sürecek. Başak'taki geri hareketi  ise 24 Temmuz ve 1 Ağustos arasında oluşacak ve Aslan burcuna dönüp 8 Eylül'e kadar Aslan'da geri gidecek. Başak burcu geçişi eğlence, rahatlık, zevk gibi konuları bir terafa bırakığ günlük gereksinimlerimize eğilmemiz mümkün. İşimizle daha fazla ilgilenebilir, iyileştirici düzeltmeler yapabiliriz. İş arkadaşlıkları, müşteri ilişkileri faydalar getirebilir. Beklenmedik paralar veya benzeri yardımlar alınabilir. Bu transit romantizm içermez. Fantaziler bir kenara bırakılır ve gerçek dünya ile ilgileniriz. Çevre güzelliği, sağlık şartlarının iyileştirilmesi gibi konularda ilişkiler kurulabilir. Lezzetli, besleyici yiyeceklere karşı artan tutkulardan kaçmak bu süreçte doğru olacaktır. Beden sağlığı, temizliği, giyim kuşam ilgimiz ise oldukça yoğunlaşabilir. OLumlu olarak aşırı titiz, ince düşünen, hizmet etmekten hoşlanan, becerikli, maddenin değerini bilen, aklıyla kazanan ve uzlaşmacı özelliklerin yanı sıra, olumsuz olarak ise sevgi ilişkilerinde aşırı eleştirici, aşktan anlamayan, dırdırcı ve huzursuz, aşkı kolay bulamayan, kendini gösteremeyen, aşırı düzenli ve sönük, sosyal alanlarda çekingen özelliklerimiz ortaya çıkabilir.

03:46'da gerçekleşecek Ay ve Venüs kavuşumu nedeniyle bu saatte ayakla olanlarımız için oldukça neşeli ve sevecen enerjiler söz konusu. Güzelliklerle uğraşmak, eğlenmek adına uygun etkiler barındırmakta. Yemek içmek, alış verişler, maddi şans açısından olumlu. Bazı başlangıçlar için de uygun kullanılabilir.

04:07'de netlik kazanacak Merkür ve Uranüs arasındaki kare açı ise tüm gün etkili. Gün içinde elektronik ve teknik aletlerin kullanımı, dehaca düşünceler oluşması adına çok olumlu. Ani bir parlama, acele hareket, korkusuzca konuşma ve kim ne der diye düşünmeden yazan bir kalemin tansiyonları kontrolsüzce yükseltebileceğini unutmayalım. Bu etki altında üretilen fikirler devamlılık sağlamakta fazlaca zorlanabilir, dikkat. Beklenmedik ani problemler çıkararak çalışma düzenimizi, günlük faaliyetlerimizi, programlarımızı altüst edebilir. Sinirlilik, düşüncesizlik, kendi aklını beğenme, gurur, kibir türü tutumlar, tuhaf asosyal davranışlar oluşabilir. Elektronik aletler, iletişim araçları / ağları aksilikler çıkarabilir. Haberler, koliler, postalar zamanında yerine ulaşmayabilir Sağlık yönünden ise kan dolaşımı ve sinir sistemi üzerinde olumsuz etkileri görülebilir; trafikte ise kazalar oluşabilir.

13:08'de ise Merkür ve Chiron arasındaki üçgen açı da gün boyu etkili bazı hatalarımız, kendimizi yetersiz gördüğümüz noktalar ile ilgili olarak kararlar almamıza projeler üretmemize yardımcı olabilir. Bazı sağlık konularında iyileştirici etkileri olabilir ve çevremizdekilere akıl ve tavsiyeler vermek adına olumlu kullanabiliriz.

22:43'te ise oluşacak Ay ve Neptün karşıtlığı zayıflık, güvensizlik, karışık duygular vererek tuhaf bir ruh haline sokabilir bizleri. Aşırı hassasiyet şüphecilik ve endişe oluşturabilir. Basit olaylar bile cesaret kırıcı olabilir ve ilaçlara hatta alkole ilgi artabilir. Bir diğer tepki olarak da alerjik reaksiyonlar oluşabilir. Tepkilerimiz gerçeklere göre değil bilinçaltı düşüncelere göre oluşacağından hatalar kolayca oluşabilir; önemli konularda kararlar almak adına uygun bir gece olamaycaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder