24 Temmuz 2015 Cuma

24 Temmuz 2014 - Astrolozi


Ay, haftanın son iş gününe boşlukta giriyor; 05:06'da ise Akrep burcuna geçecek. Bir iki güne göre daha kararlı, iradeli, derin düşünen ve hayatı ciddiye alan görünümler sergilememiz muhtemel. Muazzan bir dayanma gücü ile karşımıza çıkabilecek engellere karşı güçlü bir askere dönüşmemiz mümkün. İnatçı ve zalim yanımız ile başkalarından da beklentimiz diğer zamanlara göre daha fazla olabilir. Sınırların ötesine geçmek, görünenin ardındakileri merak etmek ise ana özellikler olarak öne çıkabilir.

06:35'te oluşacak Ay ve Venüs arasındaki ılımlı etkileşim, ilişki tempomuzu arttırıcı bir transit. Venüs'ün yarın geri hareketine başlayacağını da düşünürsek, anlamlandıramadığımız yeme içme ve alış veriş dürtüsünü de besleyebilir. İlişkilerimizde bir şeyleri düzeltmek, bulunduğumuz ortamlarda estetik dokunuşlar yapmayı istememiz muhtemel. Özel olduğumuzu hissetmek sabah erken saatlerde her şeyden daha önemli hale gelebilir.

07:03'te Ay ve Güneş arasında oluşacak kare ile başta kadın-erkek olmak üzere tüm ilişki türlerinde tansiyon yükselebilir. Kendimizi mutsuz ve hasta gibi hissederek güne uyanmamız olağan. Bazı küçük problemler dikkat edilmezsa kısa bir süre içinde krize dönüşebilir. Kendimizi haklı görmek ve bunda ısrarcı olmak sorunlara neden olabilir. Ay'ın bir önceki Venüs temasının da etkisi ile sevgiye ve ilgiye olacak ihtiyacımızı doyuramadığımızda ilişkilerimizde sorunlar başgösterebilir.

08:04'te Ay, Merkür ile bir kare açı gerçekleştirecek; Merkür'ün yanık pozisyonunu da hesaba katarsak bu transit de ilişkilerde kritik saatlere işaret ediyor diyebiliriz. Hislerimiz, duygularımız mantığımızın esiri olacağından iletişim şeklimizde sertleşme olacaktır. Problemli ilişkilerimizde bu saatlere denk gelebilecek söylemlerde bulunmamak en doğrusu olacaktır. Bu sabah duygusal ya da fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak, olayları akışına bırakarak, söz ve davranışların üzerinde fazla durmamak hepimizin hayrına olabilir.

23:40'ta ise oluşacak Ay ve Neptün üçgeni hayallerimizle gerçekleri birbirinden ayrı tutabileceğimiz ve isabetli seçimler yapabileceğimiz, sabahın aksine daha iyimserlik ve sevgi dolu bir akşama işaret ediyor. Özellikle sanatsal konularla ilgilenmek ve üretken olmak adına çok uygun. Etrafımızdakilere sevgi ve merhametle yaklaşmak, söylenenlere inanmak ve samimiyetle yaklaşmak da bu transitin özelliklerinden. Bunun yanında ruhani, manevi bazı çalışmalar, dualar, niyetler adına da enerjiler oldukça olumlu.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder