10 Ekim 2015 Cumartesi

10 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, haftasonuna Başak burcunda giriyor; hayata maddesel bakmak, birileri için birşeyler yapmaya çalışmak, işleri listelemek, kontrol ederek adım atmak ve tabii ki pratik olabilmek mümkün. Çevremizdekilere hizmet etme arzusu günümüzü bol bol çalışarak geçirtebilir. Günün sonunda ise ne çok çalıştığımızla ilgili yorgunluk sonucu eleştirel tavırlar takınabiliriz.

00:23'te Ay ve Jüpiter kavuşumu gerçekleşecek; güzel bir transit. İyimserlik, çevremizdekilerle destekleşim, endişe ve korkulardan uzak kalabilmek, etrafımızdakilere tolerans gösterebilmek adına oldukça olumlu. Bu kolaylıklar sayesinde insanlarla ilişkiler iyi olabilir ve başkalarını anlamamız, güçlü duygu alışverişleri mümkün. Düşüncelerimiz yaşamın anlam ve derinliğine kayabileceği gibi manevi ve hissedişe bağlı konulara ilgimiz artabilir.

01:12'de Ay ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı sayesinde duygularımızda canlanma ve güçlü hissedişler oluşacaktır. Bir konuyu kafamıza takabilir ve üzerinde kafa patlatabiliriz. İhtiraslı duygularımız, dürtülerimiz de kabarabileceğinden, bu saatlerde bu duyguların bizleri ele geçirmesine izin vermemek en doğrusu olacaktır. Kendimizi her zamankinden daha iradeli ve güçlü hissedebiliriz.

11:16'da oluşacak Ay ve Chiron karşıtlığı içsel duyulabilecek endişeleri arttırabilir. Hatalar, eksiklikler, belki yanlışlarımız kafamızı yorabilir. Bu konularda etrafımızdakilerle duygu paylaşımları, fikir alış verişleri belki de yeni çözüm yolları, bakış açıları üretmemize yardımcı olabilir. Bu transiti olumsuz kullanmak ise karamsarlıklara ve endişelere sebebiyet verecektir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve günü açısız bitiriyor. 

Yarın gerçekleşecek Venüs ve Satürn karesi de bugünden etkilerini belli edebilir; güçlüklere neden olacak bir transit. Özellikle sosyal arkadaşlık ve aşk ilişkileri alanlarında soğutucu, ayırıcı, uzaklaştırıcı etkilere sahip. Bir kaç gün etkilerini hissediyor olacağız ancak bu etki altında ilişkilerinizle ilgili önemli kararlar vermemeniz daha doğru.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder