13 Ekim 2015 Salı

13 Ekim 2015 - Astrolozi


Sabaha karşı 03:05'te Terazi burcunda yepyeni bir yeniay doğacak; yeninin, başlangıçların habercisidir yeniaylar. Kendi içimizdeki harmoniyi dengeleme açısından oldukça önemli zira bu teraziyi bozabilecek gelişmelerle hepimiz karşılacağız; bir nevi sınav alanı kendi dengemiz. Kendimize verdiğimiz değer, bazı içsel hesaplaşmalar ise şok edici, sürpriz olabilecek ayrılıklara, sonlanmalara, önemli vedalara neden olabilir. 

Stres dolu bir sürece işaret eden bu dönem, gerçekten bu sen misin? sorusuna cevap aratacak. Uranüs biliyorsunuz sarsıcı etkiler verir; bu Yeniay da bizleri biraz sarsacak. Bu sarsmalar aslında bizlere özgür olduğumuzu da fısıldayacak; ama biz bu mesaj karşısında nasıl davranacağız, mesele burada yatmakta. Büyümemizi, gelişmemizi, olgunlaşmamızı daha doğrusu bilgeleşmemizi engelleyebilecek her türlü bağımlığımız, hayatlarımızda değişim oluşturma konusunda bizi engelleyen ne varsa gözümüze sokulacak.Belki bizler geleceği, olabilecekleri görsek de görmemezlikten geldik, rahatımız bozulmasın kervan yürüsün istedik.. İşte Yeniay bu gerçekleri gözümüzün önüne ayan beyan serecek. Tüm bunlarla yüzleşeceğiz. Bu tereyağından kıl çeker gibi değil de biraz sancılı tabii; dedik ya yok varsaydığımız gerçekler bunlar. Canımızı yakıyor ki, hep ileriye atıyoruz ya da yok farzediyoruz. Ama olması gerekenin mutlaka olacağı bir kader yaşıyoruz. İnandığımız, amaç edindiğimiz ideallerimiz yolunda harekete geçme adına bunlar ortaya dökülecek ve belki de bizlere engel olacak kişiler, davranış durumları, inançlar, ilişkiler, bağlar çözülecek.

Gerçekleri ifade eden Jüpiter artık elbisesini değiştiriyor; Pluto bu anlamda görevini zaten hiç aksatmaz. Bizlerden beklenenler ve bizler çok ama çok farklıyız. Orta yaş krizi gibi düşünün bunu. Evet kriz belki ama gerçek dengeyi oluşturmak ve tekamül yolunda ruhlarımızın ilerleyebilmesini sağlamak adına bunlar gerçekler. Bakalım bizler bu yeni oluşumlara senkronize olabilecek miyiz. Unutmayalım ki Uranüs, uyanıştır. Uyuma zamanı değil bu süreçler.

Altın çamura da sürseniz, değerini kaybetmez. Siz siz olun içinizdeki o altının dengesini, adalet, eşitlik kefelerini intikam, hırs, tutku ile sarsmayın. Kayıplarımız olacak hepimizin, gitmelerine sevgiyle izin verin. Etrafınızdakilerin fikirlerinden çok içinizle bağ kurun; içsel benliğinize söz hakkı verin. Haksızlıklara duyarsız olmayın, kendinizi ve gücünüzü gözünüzde sakın küçümsemeyin. Unutmayın ki bizler bir Bütün'ü oluşturuyoruz. Bu konuda şüpheniz olmasın. Kendinizi aldatmadan, gerçeklerle bağınızı koparmadan, ufak detaylar arasında bile büyük farkındalıklar yaşayan her zaman kazanacaktır. 

Yeniay ile ilgili detaylı bilgiyi http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/10/terazi-yeniay-13-ekim-2015-astrolozi.html adresinde bulabilirsiniz. Ay Yeniay enerjisi ile birlikte 03:05'ten hemen sonra boşluğa giriyor; sanki bu başlangıçlarla ilgili olarak bir nevi sonlanmanın başlangıcı gibi bir süreci başlatıyor. Boşluğa giren ay sonlandırılması, bitirilmesi gereken konulara ele almayı öğütler; yolumuzu tıkayan işlerimizi ele alma zamanlarıdır. 

12:54'te oluşacak Merkür ve Satürn ılımlı görünümü ise düşüncelerimize ağırbaşlılık, ciddiyet katacaktır. Bilinçli kararlar alabilmek mümkün olabilir. Saygın kişilerin deneyimlerinden faydalanabilir ya da bizler bu rolü üstlenebiliriz. Yazı yazmak, ilimsel araştırmalar yapmak, zeka gerektiren bilimsel konular açısından çok olumlu. Sağlık ve hijyen alanlarında ilerleme kaydedilebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder