17 Ekim 2015 Cumartesi

17 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Yay burcunda ilerleyecek bugün; idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik etkileri içinde. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bilgiyi paylaşmaya yönelik davranışlar içinde olabiliriz. Kolay sonuca varmak, doğru yargılarda bulunmak, özgür düşüncenin yanı sıra geleneksel yaklaşımlar ve tabii açık ve dürüst fikirlilik üzerimizde etkili olabileceği gibi, lafımızı, sözümüzü pek esirgemeyebiliriz.

02:16 önce Venüs ile, ardından 02:33'te Neptün ile kare açılar içinde olacak Ay, 05:52'de netleşecek Venüs ve Neptün karşıtlığını iyice kuvvetlendirecektir. Anlaşılması güç duygular, güzel, cazip, hoş görünen ama ifadesi zor, netleştirilemeyen karmaşalar ve bunların sonucunda doğabilecek iletişim problemleri yaratabilir. Gün boyu etkili olacak bu transit, en büyük darbesini aşk / sevgi üzerinde yapabilir. Bu etki bize adeta durumları kötü göstermek ve güveni sarsmak için elimizden geleni yaptırmaya ve bahaneler buldurmaya müsaittir. Olağanüstü hayaller, büyük beklentiler adeta sihirli bir dünya içine dalıp gerçeklerden kaçmaya olanak verir. Platonik aşklar oluşabilir. Aldanma, yeteneklerimizi doğru kullanamama, gerçek / doğru ile hayaldeki doğrunun çatışması, kafa karışıklıkları gibi riskler verir. Bunun yanında yüksek artistik yeteneklerin kullanılabilmesi ve gerçek doğallığı, en saf hali görebilme gibi getirileri de mümkün.

15:19'da bu kez önce Mars ile, ardından da 15:41'de Jüpiter ile kare açılar yapacak olan Ay, yarın gerçekleşecek Mars ve Jüpiter kavuşumunu bugünden harekete geçirecek. Bu transit de bugün ve yarın aktif hissedilebilir. Her türlü fiziksel aktiviteye uygun olup yüksek bir enerji hissedebiliriz. Verdiği coşkunluk, gereksiz aşırılıklara, harcamalara ve tehlike çanları çalan işlere yöneltebilir. Kendimize duyacağımız aşırı güven ve cesaret, bazı kazalara neden olabilir. Şans oyunlarında, risk içerebilecek işlerde, eğer planlarınızı iyi yaptı iseniz, başarı verebilir; ancak unutmayın ki Venüs ve Neptün karşıtlığı kafa karıştırmaya çok müsait.

22:34'te Ay ve Chiron arasında oluşacak kare açı ise yetersizliklerimizi, hatalarımızı farkettirici ve karamsarlık verici bir görünüm. Kendimizi suçlamaya ve bargdağın boş tarafını görmeye müsait olabiliriz. Bu negatif hal bazı rahatsızlıkları da tetikleyebilir; enerjimizi düşürmemeye dikkat etmeli ve eğer yanlışlarımız varsa, değişik bakış açılarına ve çözüm yollarına yönelmeliyiz.

23:40'ta ise Ay ve Uranüs arasında oluşacak üçgen açı aslında tam da Cumartesi gecesine yakışır bir görünüm. Bulunduğumuz ortamı canlandırma, rutin dışı, aktiviteler, dost grupları ile sohbetler ve yeni tanışmalar adına çok olumlu. Klasik olmayan her şey daha fazla ilgimizi çekebileceği gibi teknoloji, bilim gibi konulara eğilebiliriz. Hiç bir şeye imkanımız yoksa bile evimizde bir takım ufak değişiklikler yapmak adına harekete geçebiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder