22 Ekim 2015 Perşembe

22 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Kova burcunda ilerleyecek; zamanın bir adım ötesinde yaratıcı fikirler üretebilme, bilimsel konulara ilgi gösterme, grup aktivitelerine katılma açısından oldukça uygun bir gün.. Kendimizi diğerlerinden farklı hissedebilir, her zamanki gibi olmayan rutin dışı programlar oluşturabiliriz. Arkadaşlarımızla bir arada olmak, tek başımıza olmaktan çok daha fazla tatmin getirebilir bugün..

01:11'de Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen açı sayesinde, bu saatte ayakta olanlar için iletişim, bilgi alış verişleri, teknoloji ile ilgilenmek öne çıkabilir. Duygularımız ve mantığımız arasında olumlu bir denge oluşturabiliriz. Bilgi alış verişleri, iletişim trafiğimizi yoğunlaştırabilir, sosyal medya her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir.

12:08'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak olumlu etkileşim ise Kova burcu özelliklerinin daha da öne çıkmasına neden olabilir. Çevremizi ve bulunduğumuz ortamları canlandırma isteği, farklı bazı programlar uygulamak belki yeni insanlarla tanışmak adına olumlu kullanılabilir. Tezcanlılık, telaş, tatlı bir heyecan duyumsamamıza neden olabilir. Her şeyi yeniden düzenlemek isteyebiliriz.

Geceyarısının hemen ardından gerçekleşecek Merkür ve Pluto arasındaki kare açı gün içinde kendini belli edebilir; fikirsel tansiyonumuz yükselebileceği gibi düşünmede, program yapmada zorluk verebilir. Dağınıklık, gelişigüzellik yaşatacağından düşüncelerimizi dile getirirken kontrol etmekte zorlanabiliriz. İstemediğimiz halde iğneleyici, can acıtıcı sözler bir bakarız ki ağzımızdan çıkıvermiş. En masum konularda bile şüpheli bakışlar altında azılı bir zanlı haline dönüşülebilir; aman dikkat. kuşkular, endişeler tavan yapabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder