16 Ekim 2015 Cuma

16 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, güne boşlukta giriyor; 12:18'de ise Yay burcuna ayak basacak. Öğleden evvelki saatleri değerlendirmek adına bitirilmeyi bekleyen işlere yönelmek en doğrusu olacaktır. Bir süredir ötelediğiniz, ele almakta zorlandığınız konular adına uygun enerjiler. Ay'ın Yay burcuna geçişi ile öğleden sonra, daha dışa dönük tavırlar, yeni tecrübelere, bilgilere merak, yardımlaşma, destekleşim dürtüsü, daha iyimser ve eğlenceli bir bakış açısı üzerimizde etkili olabilir.

06:35'te dünden beri etkisini hissettiğimiz Mars ve Pluto arasındaki üçgen açı netlik kazanacak. Amaçlara ulaşma ve kesin başarılı olabilme yönünde uyarıcı ve destekleyici bir güç. Tasarılarınız üzerinde çalıştığınız herhangi bir işi çabuk ve başarı ile gerçekleştirmenize fırsat veren çok uygun bir transit. Uzun vadeli işleri planlamada, güçlü kesin ve net kararlar almada bu transiti olumlu kullanabilirsiniz. Çok çalıştırır, güç konuları, karmaşık konuları, işleri analiz edebilme ve takip kolaylığı verir. Fiziki güç kadar cesaretimiz de artacaktır. Ancak sakin olmaya dikkat etmeliyiz; zira kendimizi fark etmeden çökmüş bulabiliriz. Gücümüzün ölçüzünü iyi ayarlamalıyız. Bu transit etkisi altında emir almakta zorluk yaşayabilir, bilakis bizler emir verici, düşüncelerimizle işlerimize yeni formlar kazandırıcı bir pozisyona gelebiliriz.

13:59'da Ay ve Düğümler arasında oluşacak olumlu etkileşimler; problemleri çözebilmeye yarayabilecek iyimser bakış açılarına, yardımlaşmaya, işimize yarayabilecek eşzamanlılıklara, karşılaşmalara neden olabilir. Geçmiş tecrübelerden daha kolay dersler çıkarabilir ve yolumuzu daha rahat belirleyebiliriz.

17:06'da Ay ve Satürn kavuşacaklar; kısa bir süre için duygularımızı, düşüncelerimizi saklamamıza neden olabilir. Hatta kendimizden bile sakladığımıza inanabiliriz. Ortamlardan sıyrılma, yalnızlık duygusu hatta bazı hallerde depresyona varabilecek hissedişler verebilir. Olumsuz yanımızla yüzleşmek kolaylaşabilir. Enerjimizi düşürmemeye gayret etmek en doğrusu olacaktır.

22:14'te Ay ve merkür arasında oluşack ılımlı etkileşim ise sosyal iletişim tempomuzu arttırabilir. Anlamlı konuşmalar, dedikodulara, lafazanlıklara dönüşebilir. Kendimizi iletişim konusunda rahat ifade edebilme, bilgi alışverişleri yoğunlaşabilir.

Tüm bu açıların yanı sıra, yarın kesinlik kazanacak Venüs ve Neptün arasındaki karşıtlık, bugün kendisini fazlasıyla hissettirebilir. İlişkiler konusunda hayal kırıklıkları, güven sarsıcı gelişmeler, olayları ya da kişileri fazla idealize edip abartma, büyük beklentiler, gerçeklerden kaçma ve platonik aşklar konusunda epey etkili. Yaratıcılık üzerind olumlu; ancak aldanma, eyteneği doğru kullanamama, hayallerimizle gerçeklerin çatışması, kafa karışıklıkları açısından olumsuz diyebiliriz. Gerçeklerden uzaklaşadan, ayaklarımızı yere sağlam basabilmeli ve objektif, adil, denge içinde olmaya özen göstermeliyiz.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder