6 Ekim 2015 Salı

6 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, güne Yengeç burcunda boşlukta ilerleyerek giriyor; korumacılık anaçlık ve en önemlisi duygusallık sabah erken saatlere damgasını vurabilir. 11:30'da Ay'ın Aslan burcuna geçişi ile cesaret, liderlik ve mağrurluk ön plana çıkacaktır. Olayları kontrol altında tutma isteği, bizi ilgilendiren ilgilendirmeyen durumlarda bile bizi ele geçirebilir.  Işıl ışıl parlamak ve dikkatleri çekmek gururumuzu oldukça okşayacağı gibi, çevremizden gelebilecek eleştiriler ise bizi ortamlardan uzaklaştırabilir; kritiklere tahammülümüz zayıf olabilir. 

13:22'de Ay ve Düğümler arasında oluşacak olumlu etkileşimler sayesinde geçmiş hatalarımızdan, tecrübelerimizden dersler çıkarmak, yeni hedefler oluşturabilmek, çevremizdekilerden bu alanlarda destekler bulabilmek adına çok uygun.

14:23'te Ay ve Satürn arasında oluşacak üçgen açı ile hayata daha ölçülü ve akılcı bir yaklaşım sergilememiz mümkün olacaktır. Zorluklara daha rahat göğüs gerebilir, sabretme ve tahammül gösterebilir, kimseye ihtiyaç duymadan tüm değerlendirmelerimizi tek başımıza yapabiliriz. Önemli konularda saygı duyduğumuz kişilerden yardım alabiliriz. 

14:55'te Ay ve Merkür arasında oluşacak ılımlı görünüm nedeniyle  sosyal ilişki tempomuz yoğunlaşabilir. Saman alevi gibi olsa da anlamlı konuşmalardan tutun dedikodulara varabilecek sohbetler, haber alış verişleri oluşabilir. İlişkilerde yumuşaklık öne çıkabilir.

17:14'te Güneş ve Pluto arasındaki kare kesinlik kazanacak; bir kaç gündür çoğumuz bu yüksek, dönüştürücü enerjiyi hissediyor olabilir. Bugün ve 2 gün daha oldukça etkili.. Bizlerle zıt kutuplarda olan ve bizlere baskı yapacak güçlü kişileri, olayları kendimize çekebiliriz. Buna göre hayatlarımızda bir takım radikal değişiklikler oluşabilir. Bu durumlara direnmek yerine eski davranış ve düşünce biçimlerimizi bırakmak daha olumlu ve yaratıcı değişikliklere neden olacaktır. Aksi halde hayatlarımız çok daha zorlaşabilir. Bu günlerde otorite figürlerini memnun etmek zorlaşacaktır. Bizlerden beklentileri üst düzeyde olabilir. Bu açı ayrıca araç ve gereçlerde arızalara, olayların yürümemesine de neden olacaktır. Mekanik problemleri çözmek için uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Aslında bu transitin vermek istediği mesaj, yaşamlarımızda düzgün gitmeyen noktaları bize göstermek ve bizleri onları tamir etmeye, onarmaya belki düzen değiştirmeye yönlendirmektir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder