20 Ekim 2015 Salı

20 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne Oğlak burcunda giriyor; biraz melankolik, eleştirici ve dışarıdan ciddi, soğuk görünmemiz ormal sayılabilir.  Her şeyin doğru bir şekilde kuralına uygun yapılmasını talep eden tavırlar, ilişkilerde zorluklara neden olabilir.  Bugün amaçlara ulaşmak için sarfettiğimiz yol, amacın meyvelerini yemekten daha önemli algılanabilir.

00:49'da Ay önce Jüpiter, ardından da 02:26'da Mars ile üçgen açı içinde olacak; dolayısıyla Mars ve Jüpiter beraberliği gece yarısının ardından oldukça aktif hissedilebilir. Geç saatlerde de olsa yüksek bir enerjiye neden olacaktır; gerek fizik gerekse ruhsal gücün artışı bazı işlerimizin üstesinden gelmek adına yardım alabiliriz. İyi niyet ve olumlu bakış açıları istediklerimizi hemen elde edebilirmişiz düşüncesi yaratabilir. Önemli riskler almamaya özen göstermekte yarar var; özgüven ve cesaret düşüncesizce hareketlere yol açabilir. Aşırı coşkunluk, gereksiz abartılar, aşırılıklar bu etki altında görülebilir.

06:24'te Ay ve Chiron arasındaki ılımlı görünüm sabah saatlerinde kendimizi sağlıklı hissetmemize neden olabilir; eksikliklerimizin farkına varmak, tecrübelerden dersler çıkarmak yeni bakış açılarına zemin hazırlayabilir. Bazı kabullenişler, ilerlemek adına bize destek verecektir. 

07:25'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak sert kare açı malum öncü burçlardaki Uranüs ve Pluto arasındaki kareyi de harekete geçirebilir. Gereksiz ve tuhaf bir acelecilik ve özgürlük dürtüsü oluşabilir. Bizi ilgilendiren ilgilendirmeyen durumların içine dalabiliriz. İsyancı bir kişilik yaratacağından beklenmedik ani sorunlara da neden oluşturabilir. Harekete geçme ve bazı önemli değişimler oluşturma dürtüsü bizleri içten rahatsız edebilir. Eğer hazırlıklarımızı yaptı isek, rahatlıkla kararlar alabilir ve girişimlerde bulunabiliriz. Ancak plansızlıklar maalesef sonradan pişmanlık yaratmaya müsait zemin hazırlayabilir. 

23:31'de Ay ve Güneş arasında oluşacak kare açı geceye doğru ilerleyen saatlerde ilişkilerde zorluklara, fikir çatışmalarına neden olabilir. Duygular ve mantık maalesef dengede çalışmayabileceğinden duygusal tansiyonumuz yükselebilir. Tartışmalardan uzak durmakta ve geceyi dinlenmeye ayırmakta yarar var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder