12 Ekim 2015 Pazartesi

12 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününe Terazi burcunda giriyor; uyumlu, dengeli ve diplomatik davranışların önem kazanacağı bir gün.. Sert açılar yüzünden adil bir yarışçı gibi davranabilmek zorlaşabilir. Karışıklıklardan uzak durmaya çalışmak, objektiviteye önem vererek karşı tarafa da söz hakkı vermek önemli. Olayları tarafsız muhakeme etmeye, sadece kendimizi haklı görmekten uzak kalmaya dikkat etmeliyiz. Duygusal dalgalanmalar pek hoşumuza gitmeyebilir; dolayısı ile değişikliklerde zorlanabiliriz.

02:51'de Jüpiter ve Pluto arasındaki üçgen açı netlik kazanacak; son bir haftadır etkili olan bu açı bu haftaya da etki edecek. Ruhsal canlılık, kendimizi geliştirme ve reformsal deneyimler şeklinde olumlu tarif edilebilecek bir transit. Artan beceriklilik ve yüksek kavrayış gücümüze ekleyebileceğimiz sezgisel kapasite ile anlaşılması zor din, bilimsel derin bilgiler, yabancı kültürler ve değişik felsefeler konusunda ilgimizi arttırabilir. İçinde yaşadığımız dünyanın gerçeklerini bilmek ve yaşamak isteyebiliriz. Sosyal, dini, kültürel ve eğitimsel reformlar yapmaya uygundur. Demode görüş, inanç veya davranışları yok etmeye müsait. İlham arttırıcı yönü yazarlar, oyuncular, girişimciler yönünden fayda getirebilir. Finans, ortaklık, vergi indirimleri, çeşitli fonlar bu transitten olumlu etki alabilir, canlanabilir. Kanun veya yetki sahibi kişilerle ilişkilerimizi geliştirebilir; cömertlik, yardımlaşma, destekleşim ve ahlaksal hareketler içinde olabiliriz. 

06:49'da ise haftasonu etkisini hissettiğimiz Güneş ve Uranüs arasındaki karşıt açı kesinlik kazanacak; 2 - 3 gün daha hissedilebilir. Birebir karşılaşmalar, yakın ilişkiler sürprizli sahnelere neden olabilir. Alışılmışın dışında faklı günler yaşayabiliriz. Bazı ilişkilerde rahatsızlıklar, ani sonlanmalar ya da başlangıçlar yaşanabilir. İş hayatımızda veya mesleki ilişkilerimizde beklenmedik sebeplerden dolayı denetlemeler veya düzenlemeler yapmak durumunda kalabiliriz. Şimdiye kadar dikkate almadığımız ve ortaya koymadığımız kendimizle ilgili durumları ortaya çıkarabilir. Bunlar genelde rahatsız edici olduklarından kamufle etmeye çalıştığımız konular olabilir. Yüzleşmeler fırsatları da beraberinde getirebilir tabii. Kazalara sebebiyet vereceğinden bu transit sırasında acelecilik, bencillik, huzursuzluk zarar verici çalışabilir.

14:19'da Ay ve Pluto arasındaki kare de kesinleşeceğinden derin duygusallık bizleri ele geçirebilir. Pluto'nun Uranüs ile karesini de harekete geçirici bir transit olması önemli beklenmedik sert hatlı olaylara neden olabilir. Duygusal güç mücadeleleri, yükselen hırs ve tutkular kesinlikle zarar verici durumlar oluşturabilir.  Kendimize karşı oldukça dürüst olmaya ve gerçekten ne istediğimize karar vermeye dikkat etmeli ve ona göre hareket etmeliyiz. Aksi halde sonuçlarını değiştiremeyeceğimiz ve bizi üzecek sonuçlar meydana gelebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder