26 Ekim 2015 Pazartesi

26 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, haftanın ilk gününde Koç burcunda ilerleyecek; hafta başına yakışır bir enerji verecek.. Daha cesaretli, daha atak ve enerjik, girişimler adına kararlı hissedebiliriz. Koç burcu hareketi sever, yeni şeyler karşısında heyecan ve istek duyabilir. Tek dezavantajı ise ani, hesapsız kararlar verebilmesi ve harekete geçmesidir. O an duyumsadığı kararlılık sonradan pişmanlık yaratabilir.

01:59'da Merkür ve Uranüs arasındaki karşıtlık netlik kazanacak; dünden beri hissettiğimiz bir enerji ve gün boyu da aktif olacak. Rahatsızlık verici, tahrik ederek sinirlerde gerginlik yaratabilecek, umulmadıkları umulur yapabilecek elektriksel bir enerji verebilir. Her an sürprize, hoşumuza gidecek veya gitmeyecek tuhaflıklara dolu bir güne hazır olun. Sürpriz mailler, telefonlar, mesajlar alınabilir. Ani grup çalışmaları ya da yakın çevremizden gelebilecek tuhaf haberler oluşabilir. Karar alma, düzenleme yapmaya uygun bir görünüm değil; evdeki hesaplar çarşıya uymayabilir. Bilimsel çalışmalar, zeka gerektiren çalışmalar adına uygun kullanılabilir. Gerici ve telaş davranışlar bazı istenmedik kazalara neden olabilir. Özellikle el ve ayaklarımıza dikkat etmeliyiz, omuz ağrıları oluşabilir. Sinirlerimizi yorabileceğinden halsizlik, tükenmişlik gibi fiziksel olmayan sonuçlar doğurabilir

06:27'de Ay ve Pluto arasında gerçekleşecek kare açı, ardından 13:57'de Ay ve Uranüs kavuşumu ile beklenmeyeni beklemek olası.. Malum Uranüs ve Pluto arasıdaki açı sert hatlı olarak aktif olacak gibi. Hazırlıklı isek önemli başlangıçlara izin verebilir. Ancak spontane davranışlar, ardından düzeltilemeyecek sonuçlar doğurabilir, dikkat. Huzursuzluk, telaş ve acelecilik kazalara neden olabilir.

15:24'te ise Ay ve Merkür karşıtlığı ile duygular ve mantık arasında oluşabilecek problemler, ilişkiler konusunda bizleri zorlayabilir. Zira bu görünüm de bir nevi Uranüs ve Pluto arasındaki kare açıya dokunmakta. Sözlere, davranışlara dikkat etmekte fayda var. Kırıcı ve agresif konuşmalar can yakabilir. Özellikle trafikte ve iletişimde diğer zamanlara göre çok daha dikkatli olmakta fayda var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder