7 Ekim 2015 Çarşamba

7 Ekim 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Aslan burcunda ilerleyecek.. Önemli açılar yüzünden biraz sert enerjili bir gün var önümüzde. Dün kesinleşen Güneş ve Pluto arasındaki kareye bir de Mars / Neptün karşıtlığı eklenecek. Sakinlik, iç dengenin muhafaza edilebilmesi oldukça önemli. Aslan burcu etkisi ile kartları açık oynamak, sıcakkanlı ve hareketli bir gün geçirmek olası. Sorumluluğumuz altında olmayan durumları bile üzerimize vazife edinebilir ve kendimize çok güvenebiliriz. Olayları gereğinden daha hafife alabilir ve politik yaklaşımlar sergileyebiliriz. Bugün bizi sinirlendiren tek nokta eleştirilmek olacaktır.

01:57'de dünden beri etkili olan Merkür ve Satürn arasındaki olumlu görünüm kesinlik kazanacak; tabii tüm gün etkili. Merkür'ün de geri harekett olmasından ötürü geçmişe dönük çalışma alışkanlıkları, sağlık konuları, kişisel hijyen, iş ve mesleki meseleleri etkileyen bir transit. Bilim, matematik, idarecilik veya sistematik gibi konularda yapılacak çalışmalar, bitirilecek işler adına çok uygun. Konuşmalar, kendimizi ifade tarzımız yönünden de olumlu. Disiplin isteyen konularda çalışabilme, sorumluluklar alma ve belli zorlukları aşabilme açısından fayda geitrebilir. Saygı duyduğumuz kişilerden yardım alabilir, mesleki kısa geziler, eğitim programları düzenleyebiliriz. İlişki problemlerimizi tamir edecek girişimler yapabilir, bilinçli kararlar alabiliriz. Çevremizdekilerle bir amaca dönük, kaliteli tartışmalar, fikir alış verişleri adına da çok olumlu.

05:52'de Mars ve Neptün karşıtlığı kesinlik kazanıyor; bu transit hafta içine damgasını vuran açılardan biri. Hayalleri coşturucu, ancak boş umutlara ve aldanmalara yol açıcı, komplo ve gizli çalışmaları simgeleyen özellikleri var. Yanlış anlamalar yüzünden dargınlıklar, kırgınlıklar yaşamamak için dikkatli olmak, vehme kapılmamaya çalışmak gerek. Gizli olana duyulan merak kendimizi boşu boşuna helak etmemize neden olabilir. Kendimizi bize karşı kurulmuş bir oyunun içinde bulmamız mümkün. Mesleki, mali veya dünyevi endişeler bizi yorabilir. Bilinçaltı öfkemizden rahatsız olma ve bu tarz duyguları bastırmaya çalışma bazı psikolojik rahatsızlıkları tetikleyebilir. Rahatlamak adına sigara, alkol, ilaç gibi limanlara sığınmak isteyebiliriz. Sudan gelebilecek hastalıklar, alerjik reaksiyonlar, bağırsak rahatsızlıkları etkileri içinde. Eşya kaybetmeler, ulaşım aksaklıkları ve tabii maalesef sel tehlikesi ya da denizde oluşabilecek kazalara da imkan vermekte.

14:39'da Ay ve Güneş arasındaki ılımlı etkileşim ile duygularımız ve mantık arasındaki dengemizi sağlayabileceğiz. Olaylara konsantre olabilmek adına bu saatleri kullanmak işimize yarayabilir. Arkadaşlıklar ve grup ilişkileri açısından olumlu bir transit.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder