11 Ekim 2015 Pazar

11 Ekim 2015 - Astrolozi


Güne boşlukta Başak burcunda ilerleyerek giren Ay günün ilk saatlerinde daha titiz daha seçici ve daha çalışkan olabileceğimizi fısıldamakta. 11:45 itibarı ile Terazi burcuna geçişi ile tüm ilişkiler, adalet, politika gibi konular öne çıkabilir. Olaylara dengeli, uyumlu ve objektif yaklaşmamız gerekebilir; ben değil biz ile başlayan cümleler kurabilmek ise prim yapacaktır. Nezaket, politik davranışlar ani çıkışlardan daha çok işimize yarayabilir.

00:49'da Merkür, Kuzey Ay Düğümü ile kavuşacak; artık ileri hareketine de başlamış olan gezegen saeysinde ileriye dönük hedeflerimizle ilgili olarak düşünceler, kararlar oluşabilir. Bazı tanışmalar, eş zamanlılıklar, önümüze düşecek bir konu, ileride hayatlarımızda önem teşkil edebilir. Bu açı dünden beri etkili ve bugün de gün boyu aktif olacak.

03:30'da Venüs ve Satürn karesi netlik kazanacak; ilişkilerde soğukluk, ayrılık, uzaklık yaratıcı bir transit. Günboyu etkili olacak. Sevgi konularında korkularımız varsa, bir şeylerden kaçıyorsak, yüzleşmeler yaşayabiliriz. Sevgiden bizleri soğutacak gelişmeler yaşanabilir. Sosyal anlamda tüm ilişkilerde zorluklar oluşabilir; yalnızlık hissi duyumsanabilir. Olumlu olarak ise bu tarz sıkıntılarımızı dürüstçe dışa vurarak rahatlayabiliriz. Bizleri rahatsız ettiği halde, örtmeye çalıştığımız iç dünyamızı karartan buluttan kurtulma şansı da bulabiliriz. Kendimizi bazı şeyleri yapmaya mecbur bırakılıyormuş gibi hissetmek, arkadaşlıklardan rahatsızlık duymak bizi yorabilir; dikkat.

13:53'te Ay ve Kuzey Ay Düğümü kavuşuyor, ardından da merkür ile 14:12'de kavuşum oluşacak. Yukarıda bahsettiğim Merkür ve kuzey Düğüm kavuşumu bu saatlerde daha aktif çalışabilir; iletişim hayatlarımızda çok daha önemli hale gelebilir. Duyacağımız haberler, edindiğimiz bilgiler, tanışmalar gün ortasında daha önemli olacaktır.

15:45'te Ay ve Satürn arasında oluşacak olumlu görünüm sayesinde ise, yalnız kalmayı istemek, derin düşüncelere dalmak, sakin bir hal takınmak mümkün. Önümüze düşen konuları ciddiyetle ele alabiliriz. Görev ve sorumluluklarımızın önemini rahatça kavrayabilir, duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebiliriz. Diğer zamanlara göre daha iradeli ve dikkatli olmamız mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder