28 Ekim 2015 Çarşamba

28 Ekim 2015 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Dolunay'dan sonra halen Boğa burcunun tembel enerjisi ile giriyoruz; oldukça yoğun hissedilen bu görünüm enerjimizi biraz emmiş olabilir. Boğa yaşamda konfor arar, elle tutulur sonuçlar peşindedir. Pratik olmaya, çözüm odaklı hedeflere ulaşmaya uğraşır. Ama bunun yanında ağır ve emin adımlar atmaya düşkündür. Hayatımızdaki keyif veren detaylar bizleri daha olumlu düşüncelere sevkedebilir. 

06:15'te Ay ve Pluto arasında oluşacak üçgen açı duygusallığımızı daha canlandıracak bir transit. Değerlerimize güç ve irade ile sarılmak belki derinlerinde yatan nedenleri kolayca farkedebilmek ve nedenleri görmek; kısacası içsel analiz yapabilmek mümkün. İhtiras ve tutku içimizde yükselebilir ve değişim yaratma arzusu yoğunlaşabilir.

10:49'da Ay ve Jüpiter arasında netleşecek diğer bir üçgen açı hayata daha iyimser ve eğlenceli bir pencereden bakabilmemize olanak tanıyacak.Malum Jüpiter şu aralar Venüs ve Mars ile beraber hareket ediyor. Bu durumda Ay Jüpiter'in ardından 14:22'de Venüs, 18:20'de de Mars ile de üçgen açılar içinde olacak. Motivasyon, öz güven ve mücadele isteğimizi yoğunlaştıracak bir görünüm. Haritalarımızda ters etkiler varsa bunların da akıcı bir şekilde görünür olmasına neden olabilir. Aşırı iyimserlik, bildiklerimizde ısrarcı davranışlara da negatif olarak etki edebilir. Bunun yanında ileriye dönük hedefler yolunda cesaretimizi ve öz güvenimizi besleyecektir. Yardımlaşma içinde olmak, çevremizdekilere destek olmak aslında bizlerin işine bu görünüm etkisiyle daha fazla yarayabilir. Yurt dışı, eğitim, medya, seyahat, hukuk alanlarında hareketlenme oluşabilir.

12:53'te ise Ay ve Chiron arasında oluşacak olumlu etkileşim ile, problemlerimizin çarelerine kendi başımıza ulaşabilmemiz mümkün. Çevremizdekilere verdiğimiz akılları, fikirleri kendimizde de kullanmak yeterli olacatır. Bir iç gözlem aslında tüm sorunlarımızı çözebilir. Karamsarlığa izin vermeden, çözüm odaklı olmaya çalışmamamız gereken saatler. Sağlık için ise iyileştirici etkiler var.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder