23 Ekim 2015 Cuma

23 Ekim 2015 - Astrolozi


Enerjilerin yoğun çalıştığı bir güne giriyoruz; sözlerimize dikkat etmeli, ihtiras ve tutkularımızın esiri olmamaı ve enerjimizi düşürmemeliyiz. 00:21'de dünden beri etkili olan Merkür ve Pluto arasındaki kare açı netlik kazanmakta. Bazı gizlerin, sırların, bir anda ağzımızdan dökülebilmesine, istemediğimiz halde karşımızdakilere kırıcı sözler etmemize neden olabilir. Şüphe ve kuşkular kabarabilir ve her şeyin altında farklı anlamlar arayabiliriz. Herkese, herşeye meydan okuma, karşı durma, kendi akli gücümüzü kabul ettirme dürtüsü yatacaktır bu eylemlerin altında. Olumlu etkileri ise kendimize dürüst olabilme ve olumlu tecrübeler kazanma fırsatları oluşturabilir; geniş değişimler yaşatabilir. Yeni anlayış kazanımları, gizem ve bilinmezlik içeren alanlarda başarı sağlayabilir. Bizlerin gerçekleri, diğerleri için doğru olmayabilir; bu yüzden konuşmadan önce tekrar tekrar düşünmekte fayda var.

07:21'de Kova burcunda son açısını yapmaya çalışan Ay, Güneş ile üçgen görünüm içinde girecek. Kendimize özgü yaratıcı bakış açılarımız eşliğinde grup çalışmaları, aktiviteleri içinde güne başlamak mümkün. İlişkiler açısından fayda sağlayacak erken bir sabah var önümüzde. Duygularımızla mantık arasındaki dengeyi rahatlıkla ortaya koyabilir, duygularımızın esiri olmamayı başarabiliriz. Mantıklı çözüm yolları oluşturmak adına oldukça olumlu. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 08:17'da Balık burcuna ayak basacak. Balık etkisiyle duygusallığımız, şartlara kolay uyum sağlayabilmemiz mümkün görünmekte. Duygulasal yanımız aktif çalışacağından, empati özelliğimiz artacağından çevremizdekilerin kolayca etksii altına girebiliriz.

10:42'de Venüs ve Pluto arasındaki üçgen açı da netlik kazanacak; bu enerjiyi de dünden beri hissediyor olmamız mümkün, bugün ve yarın da aktif görünmekte. İhtiras ve tutku dolu bir dokunuş gibi. Para, aşk, talih, ahlak yönünden kapasitemizde ne varsa ortaya çıkabilir. Yaratıcılık, yapıcılık ve romantikliğin de işareti. Aşık olmaya istek şiddetle yükselebilir. Yeni bir arkadaşlık, eski bir arkadaşlıkta derinleşme, duygularda içten gelen bir güç verebilir. Enerji coşkusu bizi sarabilir. Bu etki altında yaşanacak tecrübeler son derece öğretici ve gözlerimizi açıcı şekilde olacaktır. Her zamankinden farklı bir yaratıcılık ile sosyal yaşamda ve ilişkilerimizde yeni boyutlara ulaşabilir, sanatsal olarak da emeklerimizin karşılığını bulabiliriz.

Günün diğer önemli açısı ise 11:47'de netleşecek Mars ve Chiron arasında. Bu görünüm bazı rahatsızlıklar tetikleyici nitelikte; bir kaç gündür etkili olduğu gibi önümüzdeki bir kaç gün de aktif. İçten içe açlığını hissettiğimiz bazı konular daha fazla bizi meşgul edebilir ve gözümüze batabilir. Bunu dile getirmekte kırıcı ve agresif olmamaya dikkat edersek, önemli farklı çözüm yollarına ulaşabilir ve bakış açımızda genişleme sağlayabiliriz. İlişkiler konusunda objektif olmaya, adil ve politik davranışlara özen gösterilmeli; tek taraflı değerlendirmelerden uzak durmalıyız. Gerçek iyileşmeyi, şifa bulmayı sağlayacak tecrübeler yaşatabilir; ancak düşüncesizce yapılacak her davranış bu fırsatları farkedememize neden olabilir. Dinlenmeye, kendimizi fazla yormamaya çalışmak da bu etki altında yarar sağlayabilir, zira bazı rahatsızlıkalrı aktive edecek etkiler barındırmakta.

13:34'te Ay ve Satürn arasında oluşacak kare açı karamsar, depresif duyguları yoğunlaştırabilir. Bazı endşe ve korkularımız, bardağın boş tarafını görmemize neden olabilir. Önemli konuları, önemli otorite figürleri ile olan görüşmelerimizi bu saate denk getirmemek en doğrusu olacaktır. Enerjimiz bu esnada düşük olabileceğinden, ilişkilerde samimiyet oluşturmakta da zorluklar yaşayabiliriz.

20:16'da ise Ay ve Neptün kavuşacak; hayallere daldıran, yalnız kalma isteği ve iç dünyada gezinme dürtüsü oluşturabilen bir görünüm. Etrafımızdakiler karşı olan hassasiyetimiz tavan yapabilir. Acıma hisleri, merhamet ve şefkat yoğun yaşanabilir; en ufacık bir sevinç ya da üzüntü, gözyaşlarına neden olabilir. Sanatsal yaratıcılık açısından olumlu kullanılabileceği gibi ruhani, manevi, psikolojik çalışmalar için harika bir akşam. Ancak yüksel ideallerle kendimizi kandırmamaya ve her söylenene de inanmamaya özen gösterilmeli.

20:46'da Güneş, 23 Kasım'a kadar kalmak üzere Akrep burcuna geçiyor; yepyeni bir ay başlıyor.. Duygularımız esrarengizleşebilir, psikolojik uyarılar kendimiz ile yüzleşmemizi sağlıyabilir. Yenilenme gerektiren durumlarla karşılaşılabilir. Bazı kişiler ve yaşanılan olaylar kendimizi sorgulamamıza ve hayatlarımızda değişiklikler olmasına vesile olabilirler. Bazı hukuki işlemlerle uğraşmak gerekebilir. Maddi olarak ise başkaları tarafından idare edilen veya sorumluluk getiren finansal bazı meseleler oluşabilir. Güç ve irade eşliğinde kararlı adımlar atabiliriz. Olumlu olarak kararlılık, mücadele yeteneği, kendimizden emin risk alabilen, sezgi sahibi, başkalarının kaynaklarını kullanabilen, derine inebilen, tutkulu, iyi araştırabilen özelliklerin yanı sıra; olumsuz olarak acımasız ve gücümüzü kötüye kullanan, katı ve bencil, sürekli krizler içinde olan, parazit gibi kavgacı ve kaba niteliklerimizin öne çıkması mümkün.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder