9 Ekim 2015 Cuma

9 Ekim 2015 - Astrolozi


Haftanın son iş günü ve Ay tüm gün Başak burcunda.. Kendimize özgü yöntemlerimizle hayatımıza pratik çözümler getirmek, birilerine yardımcı olmak, çalışkanlık göstermek, başkalarının uğraşmak istemeyceği ıvır zıvır konuları halledebilmek adına istek duymak ve hamarat olmak günün ana özellikleri. Her şeyi listeleyebilir, kontrol edebilir ve işlerin üzerinden bir kaç kez geçebiliriz. Ölçüp biçmeden adım atmak istemeybiliriz. Gereğinden fazla alçakgönüllülük gün sonunda hamaratlığın verdiği etki ile yorgun düşmemize neden olabilir. 

02:18'de Ay ve Satürn arasındaki kare açı nedeniyle bu saatte ayakta olanlar için karamsar duygular, olumsuz düşünceler yoğun olabilir. Engellendiğimizi, onaylanmadığımızı, sevilmediğimizi düşünmek çok kolaylaşacaktır. Depresif ya da duygusal çöküntü hissedilebilir. İlişkiler açısından da olumsuz bir saat; önemli konularda samimi ve sıcak diyalog oluşturmak zor olabilir. Olumsuz düşünceleri kafamızdan uzaklaştırmak en doğrusu olacaktır; zira geçici bir etki, unutmayalım.

13:53'te ise Ay ve Neptün arasında oluşacak karşıtlık hafta arası gerçekleşen Mars ve Neptün arasındaki karşıtlığı aktive edecek nitelikte; 17:05'te de Ay Mars ile kavuşacak tabii.. O yüzden daha vurguku olarak bu açı etkilerini gösterebilir. Aldatıcı, gerçek dışı ve bilhassa sahtekarlık yönlü kaçamaklara açık bir transit. Beklentilerimiz iyimser olsa da, dikkatli olunmazsa bu iyimserlik çeşitli aldanışlara yol açabilir. Ya kendimizi aldatabilir ya da başkalarını oyuna getirmek isteyebilir veya kendimiz oyuna gelebiliriz. Kolayca suçlu duruma düşebiliriz. Tahminlere göre hareket etmemek, riskli işlere girişmemek, dikkatle incelenmeden yola çıkmamak çok önemli. Yeni projeler açısından kesinlikle tavsiye edilebilecek bir zaman değil. Yenisini bir kenara bırakın, rutin işlerde bile aksamalar oluşabilir. Düşük enerji ile işe başlayıp, kör, topal yürütmektense bu etkinin geçmesini beklemek çok daha iyidir. Sağlık açısından olumsuz etkiler barındırdığı gibi fiziki ve ruhsal yorgunluk hissedilebilir. Bağışıklık sistemimizi güçlendirici vitamin takviyeleri önem kazanacaktır.  Tek olumlu yanı gerçeğe uygun düşünmenin ve doğal olarak sahip olduğumuz yetenekleri yerinde kullanmanın önemi komik duruma düşmemeyi sağlamamız olacaktır.

17:57.. resmi olarak Merkür geri hareketi sona eriyor..:)) Evet, iletişim, ulaşım, kendimizi ifade ve düşünce kapasitemizdeki aksaklıklar sonunda bitiyor.. Önemli kararlar, imzalar adına bir kaç gün daha yani 12 Ekim'e kadar beklemek en doğrusu olacaktır. Cihaz ve araç alış verişleri, başlangıçlar, yeni girişimler, fikirsel ve iletişimsel hareketlilik, düşünebilme ve kendimizi ifade edebilme kolaylığı artacaktır. Ziyaretler, ziyaretçiler konusunda yoğunluk yaşanabilir. Yeni fikirler, değiş tokuşlar, yaratışlar, yaratıcılık ve beceriklilik, pratiklik daha aktif çalışacaktır.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder