1 Ekim 2015 Perşembe

1 Ekim 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir güne Ay'ın Boğa burcunda ilerlemesi ile başlıyoruz. Daha dengeli, uyumlu ve diplomatik görünüm altında aslında iyi yemek, iyi ortam, iyi müzik gibi keyif içerecek basit ihtiyaçlarımız öne çıkabilir. Yavaş hareket etmenin yanı sıra işimizi şansa bırakmadan tüm ihtimalleri hesaplamak isteyebiliriz. Üzerimize aldığımız işleri ise ne pahasına olursa olsun bitirmeye çalışmak da günün öne çıkabilecek diğer özellikleri olacaktır.

Dünden beri etkisini gösteren Satürn ve Ay Düğümleri arasındaki olumlu etkileşimler, geçmiş hatalarımızdan dersler çıkararak ileriye dönük sağlam hedefler belirleyebilmemize, inşa edebilmemize yardımcı olacaktır. Uzun vadeli işlerin başlangıcı olarak olumlu kullanılabilir. Belki bazı tanışmalar, eş zamanlılıklar ileride bizler için önem teşkil edebilir. Bu açının enerjileri bugün de tüm gün aktif çalışacaktır.

03:41'de Ay ve Chiron arasındaki ılımlı diğer bir görünüm sayesinde bu saatte ayakta olanlar için hataların, eksikliklerin belki yanlışların farkedilmesi açısından dersler çıkarıcı bir transit. Sağlık açısından da olumlu olmanın yanı sıra ruhsal olarak da şifa yönü ağır farkındalıklara sebep olabilecek bir görünüm. 

13:43'te Ay ve Venüs arasında oluşacak sert kare nedeniyle, ilişkilerde çıkarcılık, karşı tarafın fikirlerini umursamamak gibi ısrarcı dürtülerimiz oluşabilir. Bazen yemeden içmeye, alış verişten, para harcamaya ve özellikle ilişkiler açısından riskli bir öğleden sonrası diyebiliriz. İstemediğimiz kişilerden ya da olaylardan kaçıp kurtulma isteği ağır basabilir. Bu duygusal durumlara bağlı olarak da özellikle şekerli maddelere ihtiyaç artabilir. Özellikle diyabet hastalarının dikkatli olması gereken saatler.. Bu açının ardından boşluğa girecek olan Ay, 23:03'te İkizler burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Önemli başlangıçları bu saatler arasında denk getirmemek en doğrusu olacaktır.

Ay'ın İkizler burcuna geçişi ile biraz huzursuz ama sürekli aktif bir zihin sayesinde iletişim önemli hale gelecektir. Hızlı düşünmek, hiç birbirleri ile ilgileri olması bile konudan konuya atlayabilmek, bilgiye açlık hissetmek mümkün. İnsan ilişkilerimizde yoğunluk oluşabilir. Ancak sıkça değişebilecek ruh halimiz ve kararsızlık bizleri zorlayabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder