30 Eylül 2015 Çarşamba

30 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay tüm gün Boğa burcunda sehayat edecek bugün.. Her ne kadar Boğa'ya geçmiş olsa da halen üzerinde Ay Tutulması enerjisi yoğun.. Uykusuzluk, baş ağrıları, tansiyon yükselmesi ya da halsizlik gibi etkiler çoğumuz tarafından hissedilmekte. Konfora ve rahata olan düşkünlüğümüz bugün yoğun olabilir. Maddi konularla ilgili konular daha öne çıkabileceği gibi, kendimizi sağlama almak isteyebiliriz. Fiziksel zevkler de önem taşıyacağından belki bir müzik, bir kumaş, bir yemek bir koku bizi heyecanlandırabilir.

02:51'de Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı nedeniyle bu saatte ayakta olanlar için enerjinin yoğun olacağı söylenebilir. Kendimize her zamankinden daha fazla güvenebilir ve var olan özelliklerimizi özgüvenle öne çıkarabiliriz. Ne zaman, nerede ne yapılması gerektiğini net olarak saptayabiliriz. Hemen fiile geçmeye hazır bir telaş hissedilebilir.

10:14'te Ay ve Neptün arasında olumlu bir görünüm netleşecek; çevremize karşı olan hassasiyetimizi ve merhametimizi arttırıcı bir transit. Karşılık beklemeden yardım etmeye hazır hissedebiliriz kendimizi. Mistik ve dini konulara ilgimiz artabilir; yalnız kalıp iç dünyamızla bütünleşmek isteyebiliriz.

15:14'te Ay ve Jüpiter arasında oluşacak üçgen açı sayesinde ise iyimser bakış açımızın yoğunlaşması nedeniyle işlerimizin kolaylaşacağına şahit olabiliriz. Çevremizdekilerle yardımlaşma içinde olmak aslında en çok bize yarar sağlayabilir; farkına varabiliriz. Hayatın farklı yönlerine eğilebilir, duygusal ve fiziksel tecrübeler yaşayabiliriz. 

17:38.. Geri giden Merkür, Güneş'im tam kalbine yerleşecek.. Merkür'ün tüm özelliklerini rahatlıkla ortaya koyabileceği, kuvvetlendiği bir görünüm. Kendimizi ilgilendiren konulara yönelmeyi, yarım olanları bitirebilme, kişisel görüş ve tecrübelerimizi ifade etme isteğini temsil eder. Düşüncelerimizi duygularımızdan temizleyerek mantıklı olmaya yardım eder. Konuşmak, düşünceleri aktarabilmek, özellikle kendimizi sınamak adına iyi bir transit. Neyi ne kadar bildiğimizi test edebiliriz. Bazı karçaşıklık yaratan işleri daha rahat çözebilir, aklımıza takılanları araştırabilir, soruşturabilir ve netliğe kavuşturabiliriz.  Zekamız oldukça açık ve hareketli çalışabilir Başlatan biz olabiliriz. Yeni bir proje, iş, aktivite başlatmak, ticari konularda fikirler üretmek, planlar oluşturmak adına uygun; geri harekette olan Merkür nedeniyle özellikle üzerinde zaman harcadığınız, geçmişten gelen konular adına daha rahat kullanabilirsiniz. Bu transit etkisiyle ihtiyaçlarımızı rahatlıkla kavrayabiliriz. Bu görünümün pozitif enerjisini 14:45 ve 20:15 arasında olumlu olarak kullanılabiliriz.

18:53'te Ay ve Pluto arasındaki üçgen açı ile konsantre gerektiren işlerimizi rahatlıkla halledebiliriz. Bir düşünceyi kafamıza takıp üzerinde zaman geçirmek adına olumlu bir görünüm. Duygusallığımız aktif olabilir, iradeli güçlü hissedebiliriz. Bazı yüzleşmelerden olumlu farkındalıklar çıkarmak; gerçek nedenler üzerinde yoğunlaşmamız mümkün. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder