19 Eylül 2015 Cumartesi

19 Eylül 2015 - Astrolozi


Hafta sonuna Ay'ın Akrep burcunda açısız hareketi ile giriyoruz; taa ki 06:31'de Yay burcuna geçene kadar. Tüm gün Yay enerjisi altında olacağız; daha dışa dönük, özgürlükçü, kendimize özgü hayat felsefesi ve adalet anlayışımız öne çıkabilir. Hayata karşı olumlu ve iyimser bir bakış açısı sergileyebilir, bazı problemleri küçümseme, yok farzetme eğiliminde olabiliriz. Doğaya olan düşükünlük hafta sonunu renklendirebilir. Direkt ve dürüst ifadeler kullanabilir, yeni kişilerle tanışmaya, yardımlaşma konularına önem verebiliriz.

08:29'da Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde ileriye dönük hedefler belirlemek, hedeflerimiz doğrultusunda bazı eş zamanlılıklar, hatta fırsatı olanlar için yeni tanışmalar, rastlantılar gündeme gelebilir. Destek almak adına olumlu bir transit.

21:52'de Ay ve Neptün arasında kare açı netleşecek; ardından da 23:02'de Ay ve Jüpiter arasındaki diğer kare.. Dolayısıyla Jüpiter ve Neptün karşıtlığının vurgulu olacağı bir gece var önümüzde. Belki kavga gürültü, kaba kuvvet içermeyen ama tehlikelere açık bir etkileşim. Gereksiz, şişirilmiş beklentiler, uygulanması neredeyse imkansız, abesle iştigal cinsinden idealler ve çabaların neticesinde aniden ortaya çıkabilecek hayal kırıklıkları gibi duygusal içerikli çekişmeler yaratabilecek bir enerji. Bu etki altında ayaklarımızı yerde emin hissedeceğimiz gerçek durumlar yoksa, kendimizi bir anda boşlukta bulabilir, sonra da düşebiliriz. Aldatıcı yanı, kendimizi mutlu hissetmemize ve aptalca herşeyi başarabileceğimize inandırmasıdır. Bu iyi niyet çekişmesinden para, mal, mülk gibi maddi kaynaklar yara alabilir. Dini, mistik, ruhsal, parapsikolojik konularda da aiırı uçlara kaçma, kayma, sonu belli olmayan akımlara kapılma ve bu yolda cesaret verebilir. Bu etki altında, büyük ihtimalle bize hiç faydası olmayacak yanlış bir yola sapmak çok mümkün. 


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder