8 Eylül 2015 Salı

8 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Yengeç burcunda ilerleyecek; duygusallığımız günümüzü etki altına alacaktır. Vatan, aile konuları daha öne çıkabilir ve içimizdeki anaç duygular yükselebilir. Çevremizdekileri ailemiz ve kendimiz gibi korumaya çalışmak, kol kanat germek olası.

00:40'ta Ay ve Güneş arasında ılımlı bir görünüm gerçekleşecek; Ay ayrıca Sirius sabit yıldızı ile de kavuşumda bu anda. Olayların karmaşası arasında olsak da duygularımızın bizi kontrol etmesine izin vermeyeceğimiz anlar. Dingin bir halde olaylara konsantre olmak açısından olumlu. Arkadaş, grup ilişkileri, toplu yapılan işler konusunda olumlu etkileri var. Arkadaşlığın, dostluğun, birlik bilincinin yararlarının görüldüğü bir transit.

09:09'da Ay ve Chiron arasındaki olumlu açı sayesinde hatalarımızla, eksik yanlarımızla yüzleşebilmek, kendimizi yanlışlarımızla kabul etmek adına olumlu. Bunu karamsarlık olarak değerlendirmek yerine çözümler yönünde hareket etmeli farklı bakış açıları geliştrebiliriz.

09:52'de Ay ve Uranüs arasındaki kare açı nedeniyle maalesef Pluto ve Uranüs arasındaki kare açı tatiklenmiş oluyor. Ani gelişebilecek bizi şaşırtabilecek haberler alabilliriz. Bunun yanında içimizde yükselen özgürlük dürtüsü ile ani hareketlerde bulunabilir, hatalara meyilli olabiliriz. Kazalara da açık olacağımızdan dikkatli olmak da fayda var.

22:53'te netleşecek Mars ve Uranüs arasındaki üçgen açı tüm gün etkili olacağı gibi yarın da etkisini belli edebilir. Günlük rutin yaşamımızda canlanma hareketlenme olabilir; adrenalini arttıran bir görünüm. Kendimize olan güvenimiz aşırı artabileceğinden "ben"ciliği çıkarcı bir şekilde de kullanma dürtüsü verebilir. Risk ve cesaret gerektiren tüm konular için olumlu kullanılabilir. Kendimizi engelleri kırmaya hazır hissedebiliriz. Bilim, mimarlık, mühendislik, gizli bilimler, astroloji, fizik, elektronik, teknolojik alanlarla ilgilenmek, icatlar, buluşlar, deneysel çalışmalar, hatta bedensel güç isteyen spor uğraşları yapmak, ayrıca akli ve ruhsal aktiviteler için kapasitemiz artabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder