22 Eylül 2015 Salı

22 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, gün boyu Oğlak burcunda olacak; oldukça ciddi, sabırlı ve ne istediğimizi bilen davranışlar üzerimizde etkili olacaktır. Biraz asık suratlı ve melankolik görünmek hatta eleştirici ve soğuk tavırlar takınmak mümkün.. Aslında bunun nedeni her şeyin doğru şekilde yapılmasını istememizden kaynaklanacaktır. Her şeyi kuralına göre halletmek ve etrafımızdakilerden de bu şekilde davranmalarını beklemek, ilişkilerde soğukluk yaratabilir.

05:51'de Ay ve Neptün arasında oluşacak ılımlı etkileşim ile etrafımıza karşı hassasiyetimiz yoğunlaşabilir. Kendimizden evvel başkalarını düşünmek kolay hale gelebilir. Rüyalarımız netleşebilir ve mistik, ruhani konulara ilgimiz artabilir. Bazı dua, niyet çalışmaları açısından da uygun br sabah var önümüzde.

07:57'de Ay ve Jüpiter arasında üçgen açı gerçekleşecek; oldukça olumlu, iyimser hissedebileceğimiz bir sabah. İşlerimizin akıcı ilerleyebileceği içsel olarak mutluluk duyabileceğimiz saatler Fiziksel ve duygusal cömertlik göstermek, insanlarla yardımlaşmadan yarar sağlayabilmek mümkün. Hayatın farklı yönlerine eğilim gösterebilir, yaşamın gerçeklerini araştırmaya ilgi duyabiliriz.

15:04'te Ay ve Pluto kavuşacaklar; bu Pluto ve Uranüs arasındaki kare açıyı da harekete geçirir nitelikte. Kısa süreli olmasına rağmen, duygularımızın derinliğine işleyecek bir transit. Kafamızdaki kıskançlık, hırs, kin gibi duyguları yapılandırmamıza belki analiz etmemize neden olabilir. Yerine getirilmesi zor ihtiyaçlar varsa, bunlar bizleri harekete geçirecek güçlü bir motivasyon da sağlar. Ancak sıkıntı veren durular için de, kesin tavrımızı koymamızı kolaylaştıracaktır.

17:55'te Ay ve geri giden Merkür arasında bir kare oluşacak; ilişkiler açısından kritik saatler diyebilirim. Hisler ve duygular mantığın esiri olabilir. Problemimiz olan kişilerle mümkünse bu saatlerde görüşmemek en doğrusu olacaktır. Bu saatlerde duygusal ve fiziksel rahatlama aktiviteleri yapmak, olayları akışına borakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamaya çalışmak en doğrusu olabilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder