26 Eylül 2015 Cumartesi

26 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay gün boyu Balık burcunda seyahat edecek; daha iyi huylu, hayalperest, bir o kadar da utangaç haller üzerimizde etkili olacak.. Olağanüstü duyarlı, idealist ve ileriyi gören haller sergileyebiliriz. Hatta bazen gerçekleri bile reddedebilecek kadar fantezi dünyasında olmamız mümkün. Kendimize olan güvenimiz bugün pek sağlam olmayabilir; sık sık tavsiyelere ihtiyaç duyabiliriz. Başkalarına ve başı dertte olanlara yardım etme isteği ise karşılık beklemeden harekete geçmemize neden olabilir.

04:11.. Gökyüzünün iki kötücül gezegeni Mars ve Satürn, birbirlerine kare açı içinde olacaklar; tüm gün etkisini göstereceği gibi aslında tüm Bayram süresinde de oldukça aktif çalışmakta. Bu transitte yavaş, dikkatli ve tedbirli ilerlemek çok ama çok önemli. Dikkatsizlik, başarısızlık demek olacaktır. Kendimizi göstermeye çalışırken, içimizden bizleri dürtükleyen yetersizlik duygusu rahatsız edici olabilir; yani gerçekte bizde olmayan bir şey için çabaladığımızı hissedebiliriz. Mars'ın arttırdığı endişe ve kuruntularımız, bizi yeteri kadar etkili olmaktan alıkoyacaktır. Tartışmalarda farklı tutum ve taktikler oluşabilir; kendimizi savunma şeklimiz rahatsız edici bir hal alabilir. Değer verdiğimiz, saygı duyduğumuz kişilerden cesaretimizi kıracak tepkiler alabiliriz. Önemli başlangıçları, problemleri çözme çabalarımızı biraz ertelemekte ve sabır, dayanıklılık göstermekte fayda var.

11:10'da Ay ve Neptün kavuşumu netleşecek; güçlü bir etki.. Etrafımızdakilere karşı olan hassasiyetimiz oldukça yükselebilir. Tabii bu bizleri suistimallere de açık hale getirebilir, dikkat. Fark etmeden gerçeklerden kaçmak üzere farklı bir hayal dünyasına dalmak hiç zor olmaz. Kuşkulara ve aldanmalara açık bir zaman olacağı gibi, dalgınlıklar, küçük yanlışlıklara, sakarlık tipi küçük kazalara da neden olabilir. Sanatsal konular adına ise harika bir süreç..

14:38'de Ay ve Jüpiter karşıt pozisyonlarda olacaklar. Aşırı iyimser, hayırsever ve yardım etmeye istekli halimiz bizi biraz da etrafımızdakilere meydan okur hale getirebilir. Özgürlük duygumuzu aşırı besleyecek olan transit yüklerden, engellerden sıyrılma ihtiyacımızı da baskın hale getirebilir. Mecburi sorumluluklar varsa ve kaçmak mümkün değilse, bu saatler bize zulüm gibi gelebilir.

19:32'de Ay ve Pluto arasında oluşacak olumlu görünüm ile derin duygu ve hissedeişlerimizde canlanma olacaktır. Karşılaştığımız olayların en derinlerine inmek isteyebiliriz. Gizemli konular daha fazla ilgimizi çekebilir. Güç ve irade araştırma gerektiren işlerimizde bize destek olabilir.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder