23 Eylül 2015 Çarşamba

23 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay günün büyük bölümünde Oğlak burcunda ilerleyecek; hayata karşı daha sabırlı, daha ciddi davranışlar sergilememiz mümkün.. İşkolik olabilecek kadar çalışmaya, üretmeye hatta yönetmeye yönelik olabiliriz; zira her işin kitabına uygun olmasına dikkat etmek isteyeceğiz.. Sadece kendimiz için değil bu yönde diğerlerinden de beklentilerimiz olacağından, farklı algılanabiliriz.

01:15'te Ay ve Chiron arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde hatalarımızı, yetersiz olduğumuz özelliklerimizi kolayca farkedebilir; bu konularda tavsiyeler alabilir hatta çevremizdekilere akıl bile verebiliriz. Gerçekten hatalarımızdan dersler çıkarabileceğimiz bir saat dilimi diyebilirim; değerini bilmek gerek.

02:12'te Ay ve Uranüs arasında oluşacak kare açı ile dünden beri aktif olan Pluto ve Uranüs arasındaki kare açı da tetiklenmiş olacak.. Gereksiz ve tuhaf bir acelecilik, huzursuzluk bizi ilgilendirsin, ilgilendirmesin her durumun içine atılmamıza neden olabilir. İsyancı bir kişilik verebilir. Değişik şeyler yapmak, herkesten farklı olduğumuzu göstermek, yeni heyecanlara şiddetli açlık, etkileri arasında. Hayatımızda rutin dışı önemli bir değişiklik yapmak isteyebiliriz; bunun altında bağımsızlık duygularının artması vardır aslında. Unutmayın ki ani verilecek kararlar, hayatlarımızın düzenini tamamen bozabilir. Ay bu açının ardından 20:51'de Kova burcuna geçene kadar boşlupa giriyor.

06:59'da Venüs ve Uranüs arasında netlik kazanacak olan üçgen açı aslında bir iki gündür kendini hissettirmekte.. Tabii bugün ve yarın da aktif halde olacak. Hayatımızın donuk, sıradan, kasvetli, mutsuz olamayacak bir günü diyebiliriz. Her cinsten sosyal ilişkiler, mesleki konular, iş, yaratıcılık yönlerinden yenilenme, canlanma, özgür olma ve sürpriz heyecanlar yaşama zamanı da denebilir. Ani alevlenecek sürpriz bir aşk, farklı konumda, çağdaş, enteresan, kaliteli ve cezb edici birliktelikler ya da tabii arkadaşlıklar söz konusu olabilir. İlla aşk olmasa da duygu dolu, güzelliklerle bezeli diyebiliriz. Evlilik, para, ortaklık işlerinde sürprizle olabilir. Sanatsal akımlarda değişik tarzlar ortaya çıkabilir. Birlikte yapılan çalışmalar verim getirebilir. Katşılıklı çıkarlar korunabilir ve ilişkilere denge, uyum gelir. Rutin işler bile heyecanla dolabilir ve sıradan gelmeyebilir.. Ancak her önünüze çıkanı fırsat olarak değerlendirmek emin olun yanlış olacaktır; zira Uranüs ile başlayan yanlış ilişkiler, bir şimşek hızıyla sona da erebilir.. Mantık terazisini her zaman dengede tutmaya özen gösterelim..

11:20'de Güneş, 23 Ekim'e kadar kalmak üzere Terazi burcuna geçecek; bu bizlere ikili ilişkilerdeki rolümüzle ilgili ışığını gönderecek demek.. Çalışmalarımızın başkaları üzerinde nasıl bir etki bıraktığını görebilir, evlilik, ortaklık ilişkilerimizi gözlemleyebilir, ihtiyaçları ve eksiklikleri fark edebiliriz. Bu süreçte çalışmaları tek başımıza değil birileri ile birlikte yapmaya özen gösterelim. Tartışmaları, anlaşmazlıkları çözmek adına bilirkişilere, avudak veya danışmanlara başvurabiliriz. Olumlu olarak; iyi bir diplomat, sanattan ve güzelliklerden anlayan, rafine, ilişkilerde güçlü ve manevralar yapabilen, popüler ve adalet yanı güçlü davranışların yanı sıra, olumsuz olarak; kızgınlığını ifade edemeyen, tembel, kararsız, sürekli olarak başkalarına danışan, sönük ve kibarcık haller de öne çıkabilir.

20:51'de Ay'ın Kova burcuna geçişi ile geceye yaratıcı zeka damgasını vurabilir. Zihnimiz son derece aktif çalışabileceği gibi, grup çalışmalar, arkadaşlarla yapılacak işler önem kazanabilir. Toplumsal olaylar daha fazla ilgimizi çekebileceği gibi, özgür düşünceye fazlaca önem verebiliriz.

21:33'te Ay ve Güneş arasında oluşacak üçgen açı ve 21:34'te de Satürn ile yapacağı olumlu görünüm, 21:36'da netlik kazanacak Güneş ve Satürn arasındaki ılımlı etkileşimi sanki perçinleyecek gibi; bu transit bugün ve yarın için etkili. Harika bir görünüm diyebilirim; Güneş'in enerjisi ile Satürn'ün disiplini güçlü bir etki yaratacak. Her şeyi iyi düşünebilme, somut görebilme, disiplinli bir şekilde uygulayabilme kolaylığı verecek. Böyle yapmak istediğiniz her işte, başarı vaadedebilir. Dikkat ve konsantre gerektiren, ciddiyen isteyen her konuyu rahatlıkla ele alabilirsiniz. Kendi başımıza halletmemiz zor görünen işler için ise güvendiğimiz olgun kişilerden rahatlıkla destekler alabiliriz. Eğlenmek ve dinlenmek için kesinlikle uygun bir gün değil; çalışmak, ciddi konularla ilgilenmek ve başarılı olmak adına bugünü değerlendirmek en doğrusu.

22:34'te Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak kavuşum ile ileriye dönük hedeflerimizde yaratıcılığımızı rahatlıkla kullanabilir, yeni idealler belirleyebiliriz. İmkanı olanlar için bazı ranstlantısal tanışmalar ileride önem arz edebilir. Geçmişten dersler çıkarıp, yüzümüzü ileriye dönmek adına önemli bir adım atabiliriz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder