7 Eylül 2015 Pazartesi

7 Eylül 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir haftaya Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati ile giriyoruz; duygusal olarak oldukça hassas ve şefkat dolu olabiliriz. Yakınlarımızdakileri en az kendimiz kadar korumak isteyebilir, değişken ruh halimizle bazen sevinç bazen mutsuzluk gözyaşlarına kapılabiliriz. Duygularımızı kontrol edebilirsek, dünyanın en anlayışlı kişilerine dönüşebilmemiz de mümkün tabii.. Sessiz ve utangaç tavırlar üzerimizde etkili olabilir. Aile, vatan, milli duyguların tavan yapacağı bir gün..

07:26'da Ay ve Jüpiter arasındaki ılımlı görünüm içinde olacak; sabah erken saatlerde çevremizdekiler yardımlaşma içinde olabilir ve ikna gerektiren konularda ise rahatlıkla başarılı olabiliriz. Bilgi alış verişleri, destekleşim açısından olumlu bir görünüm.

12:00'de Ay ve Neptün arasında oluşacak üçgen açı hayallere daldıran, düşler kurdurtan cinsten. Gerçeklerden uzaklaşıp iç dünyamıza çekilmek adına oldukça olumlu. Sanatsal konularla ilgilenmek, yaratıcılığımızı en üst düzeyde kullanabilmek ve üretken olmak mümkün. Çevremizdekilere içtenlikle yaklaşabilir ve yardım etmek isteyebiliriz. Bazı manevi, dua, niyet çalışmaları için de oldukça olumlu bir öğle var önümüzde.

18:00'de netleşecek Ay ve Merkür karesinin ardından gökyüzü öncü gruplar arasında oluşacak sert temaslar nedeniyle biraz gerginleşiyor. İlişkiler açısından kritik saatler denilebilir. Hisler ve duygular mantığın esiri olacağından konuşmalar sert olur. Mümkünse problemimiz olan kişilerle bu saatlerde konuşmamak en doğrusu. Duygusal ya da fiziksel rahatlama çalışmaları yapmak, olayları akışına bırakmak, söz ve davranışların üzerinde durmamaya çalışmak en doğrusu olabilir.

21:04'te ise Ay ve Pluto arasında karşıt açı netleşecek; derin duygusallığın hakim olacağı bir akşama işaret etmekte. İlişkilerimizde çekişmelerin, düşünceli ve bilinçli davranmanın önüne geçebileceğiniz söyleyebiliriz. Ters durumlar oluşabilir ve kontrolümüzü kaybedebiliriz. Bir yandan suçluluk, kıskançlık, aşırı sahiplenme, diğer yandan bunların hepsinden kurtulma isteği gerginler yaratabilir. Bu etki altında bazı şeyleri net bir şekilde görebilmek zorlaşabilir; bu nedenle önemli kararları bu saatlere bırakmamakta fayda var.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder