14 Eylül 2015 Pazartesi

14 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, Tutulma ardından hala yüksek enerjiler taşımakta; Başak burcunda yeni haftaya giriyor.. Keskin bir algı ve tıkır tıkır işleyen bir zihinle beraber ciddiyet ve sadelik üzerimizde etkili. 05:07'de oluşacak Ay ve Satürn arasındaki ılımlı görünüm sabahın bu erken saatlerinde yalnız kalma isteği uyandırabilir. Konuları daha ciddiyetle ele almak isteyebilir, görev ve sorumluluklarımızın bilincinde olabiliriz. duygusal ihtiyaçlarımızı dengeleyebilmek, doğru düşünebilmeye olanak tanıyacaktır. Ay, bu açının ardından 05:40'ta Terazi burcuna geçene kadar boşlukta kalacak.

Terazi burcunun etkisiyle tarafsız yanımız, olaylara objektif ve adil yaklaşma isteği güne hakim olabilir. Haksızlıklar karşısında bir savaşçıya dönüşebiliriz tabii ama genel olarak politik davranmamız gerektiği vurgusu öne çıkacaktır. Olayları her yönüyle değerlendirmek mümkün. İnsanlarla olmaktan, birlikte paylaşımlar bizleri daha fazla heyecanlandırabilir.

07:37'de Ay ve Kuzey Düğüm kavuşumu sayesinde daha iyimser olmak, hedeflerimiz doğrultusunda dirayet hissetmek önemli olabilir. Belki yeni kararlar, eş zamanlılıklar, bazı rastlantılar kadersel olarak bizlere destek verebilir. Bunun yanında Ay'ın Terazi seyahati, Pluto ve Uranüs gibi sert etkili gezegenlere yarın dokunuşlar yapacak. O yüzden ortamlarda gerginlikler, problemler, rutin dışı durumlar bu geçiş sürecinde oluşabilir. Kararlı olduğumuz başlıklarda bizleri hareket etmeye sürükleyici enerjiler işimize yarayabilir.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder