1 Eylül 2015 Salı

1 Eylül 2015 - Astrolozi


Yepyeni bir güne Ay'ın Koç burcundaki seyahati ile giriyoruz; liderliğin, cesaretin, yeniliğin burcu.. Çabuk harekete geçen ve aceleci davranışlar sergilemek mümkün olabilir. Denenmemiş her şeye ilgi duyabilir, maceralar karşısında heyecan duyabiliriz. Rekabetçi yanımız zorluklarla baş etme konusunda bizlere yardımcı olacaktır. Düşünmeden hareket etmeye meyil göstermek ise dürtülerimizi ve heveslerimizi takip etmemizden kaynaklanacaktır.

Dünden beri etkili olan Güneş ve Neptün karşıtlığı 06:37'de netlik kazanıyor; belirsizliklerle, karmaşalarla dolu bir gün olabilir bugün. Zor durumların üstesinden gelici, kendimize güvenen bir ruh halinde olamayacağımızdan ego enerjimiz düşük çalışabilir. İlişkilerimiz karışık bir hal alabilir; görüşmeler, anlaşmalar adına pek uygun bir gün değil. Üzerimizde güçlü bir etki bırakacak kişilere kapılmamız, inanmamız mümkün. Kendimize hissedeceğimiz güvensizlik yüzünden suistimallere de açık bir hale gelebiliriz. Duygusal yanımız her zamankinden daha aktif olabilir ve kararlarımızı etkileyebilir.

08:03'te ise geri giden Venüs ile Mars kavuşacaklar; bu açı da tüm gün hissedilir olacaktır. Ayrıca 11:24 ile 11:36 arasında Ay da bu kavuşuma üçgen açı ile destek verecek. Bu transit karşı cinse olan ilgiyi arttırabilir; duygusal arzular daha kuvvetli hissedilebilir. Bizleri tatmin edebilecek tüm yaratıcılığımızın ortaya çıkması adına oldukça olumlu. Fiziksel hareketliliğimiz sevilen yaratıcı bir aktivite  için kullanılabilir. Soyut çalışmalar, şiir, müzik, artistik bale, dans gibi sanatlar keyif verici gelebilir. İlişkiler açısından daha cesaretli ve atak davranışlar öne çıkabilir.

Ay önce 08:32'de Pluto ile bir kare ardından 19:37'de Uranüs ile kavuşum içinde olacak; derin duygusallığın, yükselen özgürlük dürtüsünün bizleri biraz zorlaması muhtemel. Rutin dışı, her zamanki gibi olmayan her şey çok daha fazla ilgimizi çekecektir. Önemli değişimler, yeni oluşturulacak düzenler adına uygun kullanılabilir ama tabii hazırlıklarımızı tam yaptı isek. Aksi halde evdeki bulgurdan da olabilir ve ani dürtüsel hareketlerle önemli çamlar devirebiliriz. Acelecilik ve huzursuzlık duyguları yaratabileceğinden kazalara da açık olabileceğimiz saatler bunlar.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder