24 Eylül 2015 Perşembe

24 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, Bayram'ın ilk gününde tümüyle Kova burcunda ilerleyecek; oldukça yaratıcı, son derece özgür ve kendimize özgü davranışlar üzerimizde etkili olacaktır. Özel yeteneklerimiz sayesinde zamanın bir adım ötesinde düşüncelere sahip olabiliriz. Kurulu bir plandan çok sezgilerimizin sesini dinleyerek rutin dışı bir gün geçirmek isteyebiliriz. Yalnız kalmak yerine topluluklar içinde paylaşarak aktivitelerde yer almak tam da bugüne uygun olabilir.

12:05'te Güneş ve Kuzey Ay Düğümü kavuşacak; harika bir transit.. Hedeflerimiz, ideallerimiz doğrultusunda kendimizi öne çıkarabilmek belki önemli adımlar atabilmek hatta bizlere yardım edebilecek, destek olabilecek kişilerle tanışabilmek açısından oldukça olumlu. Yaşamınızla ilgili önemli bir konuda adım atmak, girişim yapmak istiyorsanız bu öğle saatlerini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Geçmiş tecrübelerden dersler çıkararak geçmiş ve gelecek arasında olumlu bir denge kurabilmemiz mümkün olacaktır. Bu açı dünden beri etkili olduğu gibi, bugün gün boyu ve yarın da olumlu etkilerini hissettirebilir.

19:08'te Ay ve Merkür arasında oluşacak üçgen sayesinde duygular ve mantık arasında denge kurabilir, düşüncelerimizi karşımızdakilere net ifade edebiliriz. İletişim trafiğinin artacağı bir akşam.. Eski akrabalar, aile büyükleri ile bir arada olabilir, eski anılardan konuşabiliriz. Geri giden Merkür sayesinde belki de geçmişe dönük bazı problemler yaratıcılıkla birleştirip çözebilmek mümkün olabilir.

Geceyarısının hemen ardından gerçekleşecek Merkür ve Pluto arasındaki sert kare bu gece saatlerinde etkisini hissettirebilir; dikkat. Fiziksel tansiyonu arttırabileceği gibi düşünmede, program yapmada zorlanabiliriz. Dağınıklık, gelişi güzellik yaşatacaktır. Bir önceki açı gibi düşünceleri rahat ifade etmede zorlanabiliriz. O yüzden önemli konuları gece saatlerine bırakmamak, trafikte özellikle dikkatli olmak hepimizin yararına olacaktır.


Astrolozi



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder