28 Eylül 2015 Pazartesi

28 Eylül 2015 - Astrolozi


05:50'de Koç burcunun 4 derecesinde bir Ay Tutulması gerçekleşecek; İstanbul saatine göre 03:10 ila 08:24 arasında.. Ülkemizden ise 06:30'a kadar izlenebilecek.. Önemli bir Tutulma.. Tetrad serisinin sonuncusu.. Önemli bir sürecin başlangıcı..

Ay Tutulmaları kendimizi geliştirebilmemiz için gereği olmayan, hayatlarımızda atıl olan her şeyin bırakılabilmesi için gerekli ortamları hazırlar. Güneş'in ışığı aslında bilinçaltımıza yansır ve bir çok detayı görebilmemizi sağlar. Geçtiğimiz Nisan 2015'ten bu yana kabuk bağlamış konular aydınlanacağından; 6 ay önce ektiğimiz tohumların meyvelerini görebileceğiz. Tutulma 5 saat 11 dakika süreceğinden, 5 ay 11 gün kadar etkili olacak. Bu görünümler hayatlarımızda önemli keyifli değişimlere neden olabileceği gibi, haritalarımıza bağlı olarak bazılarımızda ise oldukça acı verici gerçekleşebilir; malum alışık olduğumuz her şeye fazlaca bağımlıyız ve bunları bırakmak bir çoğumuz için ızdıraplara neden olabilir. Özellikle ilişkiler açısından bu bağımlılıkların testten geçeceğini net olarak söyleyebiliriz. Burada yapmamız gereken orta yolu bulmak, olaylara objektif ve her açıdan yaklaşım sergilemek.. Eğer ki kendimizi düşüncesizce ortaya atma konusunda ısrarcı olursak sınavlar inanın çok daha kazık sorular içerecektir.

Bu süreçte kendimizle zaman geçirmeye odaklanalım; tekamül yolunda ilerleyebilmek sadece kendi nefslerimize bağlı, sakın unutmayalım. Şu anda tam bulunduğumuz an ve yer, inanın bu yola çıkmak adına start alacağımız en uygun yer ve zaman. İçimizdeki bilgeye güvenin.. Ona ve gücünüze ulaşın.. En zayıf, kırılgan yanımızı kabullenmeye, tanımlamaya istekli olun; ondan sakın kaçmayın. Gölge yanlarımızın sınavı, bu hem kişisel hem de tabii toplumsal olabilir, bizleri karanlıktan çıkabilmek adına zorlayacaktır. Bazı bitişler, ölümler, sonlar hayatlarımıza çeşitli farkındalıklar getirecek. Büyüyebilmek adına dağılan parçalarımızı belli sınırlar içinde bir araya getirebilmeliyiz. Şimdiye kadar konuşulamamış bir çok şey görünür olacaktır. Korkacak hiç bir şey yok, sakın unutmayın.. Gölgemiz, zayıflıklarımız da bizlerin birer parçası.. Onlarla barışık olabilmeyi öğreneceğiz. Oldukça enerjik, canlı belki kıvrandırıcı bir enerji fırtınası beklemekte bizi. Bunlar kendimizi tanımamıza ve yeni çözümlerle hedefler oluşturabilmemize yardım edecek. Bizleri gerçekten ateşleyecek olan ateş, işte o gölge yanlarımız.. Onları ortaya çıkaracağız. Böylece bir sonraki basamağa ulaşacağız.

Unutmayın; "Sizi zayıf kılan, sizi güzel yapandır." Brene Brown.. Anahtar, zayıf yanlarımızda gizli.. Yüzleşmeye az kaldı.. Kenimize güvenelim ve hazırlıklarımızı yapalım.. 

Tutulma ile ilgili daha geniş teknik bilgileri http://astrolozibyzizi.blogspot.com/2015/09/ay-tutulmas-28-eylul-2015-astrolozi.html adresinde okuyabilirsiniz.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder