12 Eylül 2015 Cumartesi

12 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, tüm gün Başak burcunda kalacak; yarın gerçekleşecek Güneş Tutulması'na artık iyice hazır. O anda aktif olacak ve 4 ay etkileri sürecek olan açılar tek tek sıraya girdiler.. Başak burcu enerjisi ile daha çalışkan, daha detaycı, analizci ve titiz olmak olası. Maddesel olaylar çok daha fazla ilgimizi çekebilir. Hizmet etmek, birileri için bir şeyler yapabilmek için uğraş verebiliriz. Kendimizi yorgun hissedinceye kadar çalışabileceğimiz için, gün sonunda da omuzlarımızdaki yükten yakınmamız kolaylaşabilir.

06:45'te Ay ve Jüpiter kavuşumu netlik kazanıyor; herşeyin yolunda gittiğini hissetmek, endişe ve korkulardan uzaklaşmaya çalışmak, kendimize güvenmek, başkalarına ve hayata karşı daha toleranslı olmak mümkün. Bu sayede insanlarla ilişkilerimiz de olumlu etki alabilir. Düşüncelerimiz yaşamın anlam ve derinlerine kayabilir.

09:14'te Ay, Neptün'ün karşısına yerleşecek; zayıflık, güvensizlik, karışık duygular verebilir. O yüzden sabah erken saatleri olumlu değerlendirmeye özen göstermek gerek; zira Ay - Neptün açısının ardından yanılgılar, hatalar oluşabilir. Aşırı hassasiyet ve merhamet çevremizdekilere çok çabuk inanmaya da neden olabilir. Basit olaylar bile cesaret kırıcı olacaktır. Zehirlenmelere önlem olarak ilaç ve gıda alımına dikkat edilmeli. Tepki olarak alerjik reaksiyonlar da oluşabilir.

09:59'da dünden beri hissedilen Güneş ve Chiron karşıtlığı kesinlik kazanıyor; aynı Neptün açısı gibi yetersizliklerimiz, hatalarımız, hayatlarımızdaki eksik noktalar çok daha fazla gözümüze batabilir. Karamsarlığı ve negatif düşünceleri beslediğinizden olumsuzluklar daha fazla gözümüze batabilir. Bu açıyı olumlu hale çevirebilmek için bakış açımızı değiştirmek, farklı çözüm yollarına odaklanmak daha doğrusu yüzümüzü geleceğe döndürmek çok ama çok daha faydalı olabilir. Kendi şifamızı kendimizde bulabilir, enerjimizi yükseltebiliriz. Bu açının etkilerini tüm gün hissediyor olacağız; özellikle ilişkiler konusunda dengeleri korumaya özen gösterelim

19:10'da Ay ve Pluto arasındaki üçgen etkileşim duygusallığı daha da derinleştirebilir. Tutku, ihtiras hedeflerimize sağlam adımlarla ilerlemeye yardım edebilir; tabii abartmamaya dikkat edilmeli. Görünenin ardındaki gerçekler, araştırma, konsantrasyon gerektiren konular üzerinde yoğunlaşmamız mümkün. Bir fikri kafaya takmak ve onunla uğraşmak adına olumlu ancak bu düşüncelerin esiri olmamaya özen gösterelim.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder