4 Eylül 2015 Cuma

4 Eylül 2015 - Astrolozi


Yeni güne Ay'ın Boğa burcundaki hareketi ile giriyoruz; yaşamdan keyif almak ve istikrar sağlamak isteyen yanımız önde olacaktır. Hayatın ve tabii dünyanın güzellikleri her zamankinden daha fazla ilgimizi çekebilir ve günün ilk yarısında tembellik etmek isteyebiliriz.

13:20'de Ay ve Satürn arasında oluşacak karşıtlık nedeniyle kendimizi öğle saatlerinde yalnız, mutsuz ve şanssız hissetmemiz olası; karamsar duygular içinde olabiliriz. Canımızı sıkan şey konusunda açık vermek istemeyebilir, depresyon halleri sergileyebiliriz. En iyi si bu saatlerde aslında bir şey yapmamak. İş bitirici adımlar, kararlar kesinlikle alınmamalı ve enerjimizi yüksek tutmaya özen gösterilmeli. Ay bu açının ardından 14:47'de İkizler burcuna geçene kadar açısız kalacak; aradaki zamanı elde biriken, devam eden uğraşlara yöneltmek açısında uygun; ama dediğimiz gibi yeniliklere değil.

Ay'ın İkizler burcuna geçişi ile iletişim, hızlı işleyen zihin, daha yüzeysel konular öne çıkabilir ki bence Cuma gününe daha yakışır bir görünüz. Zihnimiz birbiri arasında bağ olmayan konular arasında bile hızlı ilerleyebilir. Telefon, mail, ulaşım trafiğinde bir artış görülebilir.

16:47'de ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında üçgen bir açı gerçekleşecek; bazı eş zamanlılıklar, tanışmalar adına olumlu etkileri var. Hedefler konusunda fikir yürütmek, fikir almak adına kullanılabilir; özeelikle yazı ile ilgili uğraşlarda önemli ilerlemeler kaydedilebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder