27 Eylül 2015 Pazar

27 Eylül 2015 - Astrolozi


Haftanın ve Bayram tatilinin son gününe Ay'ın Balık burcundaki seyahati ile giriyoruz. Duygusallık, merhamet duyguları, mantığın çok daha önünde yer alabilir. Sezgilerimizi kullanabilme, değişen şartlara uyum gösterebilme adına olumlu bir görünüm.

04:22'de gerçekleşecek Ay ve Chiron kavuşumu nedeniyle, hatalarımızı görebilme, eksiklerimizi red etme yerine var olduklarını kabul edebilme mümkün. Bu konularda idrakımızı çalıştırmak ise gerçek iyileşmenin başlangıcını hızlandıracaktır. Sabahın erken saatleri şifalanmak adına uygun enerjiler barındırıyor. Yanlış ve hatalı davranışlarımızı fark edebilme, çözümleri için farklı bakış açıları geliştirme yönüne gitmek en doğrusu olabilir. Tabii diğer taraftan bu hataların bize daha fazla karamsarlık vermesine izin vermek, kendimizde değil diğerlerinde yanlış aramak ise bu transitin gölge yanları olarak hissedilebilir. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 22:28'de Koç burcuna geçene kadar da açısız kalıyor. Günün büyük bölümü maalesef boşluktaki seyahati devam edecek. Tatilin son günü olması nedeniyle elde biriken işlere yönelmek, yeni başlangıçlardan çok daha verimli olacaktır.

Ay'ın Koç burcuna geçişi ile daha enerjik, hareketli ve sinirli bir hal alabiliriz. İnatlaşma, taktikten yoksunluk, sonucunu düşünmeden yapılacak girişimlere ve tabii sonradan da pişmanlıklara bizi sürükleyebilir. Sürekli hareket halinde olma, yeni olan her şeyin bizi heyecanlandırması, cesaret ve özgüven sayesinde ataklık bu seyahatin özellikleri..

23:39'da Ay ve Satürn arasında netleşecek üçgen açı ile hayata daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebilir, bir süre önceki düşüncelerimiz nedeniyle kendimizi suçlayabiliriz bile. Zorluklara rahat göğüs germe, sabretme ve tahammül gösterebilme, kimseye ihtiyaç duymadan iki ayağımızın üzerinde durma açısından olumlu. Saygı duyduğumuz, olgun kişilerle olan işlerimizi rahatlıkla halledebilir; ciddi konuları ele alabiliriz.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder