29 Eylül 2015 Salı

29 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne üzerindeki Ay Tutulması tozu ile birlikte Koç burcundaki seyahati ile başlıyor.. Günün erken saatlerine kadar etkili olacak bu görünüm sayesinde kendimizi daha atak, cesaretli ve özgüvenli olarak enerji dolu hissedebiliriz. Yeni olan her şey daha fazla ilgimizi çekeceğinden; düşüncesizce atılacak adımlara meyilli olacağız.

04:29'da Ay ve Uranüs kavuşum yaşayacak; bu düşüncesiz hareketleri daha da arttırabilir. Sabırsızlığın yanı sıra, ruh halimizin de hızlıca değişebilmesi sabah erken saatlerde rahatsız edici olabilir. Birilerinin bizlere ne yapmamız gerektiğine tahammül gösteremeyebiliriz. Bir işe, bir konuya konsantre olmak zorlaşabilir ve acele nedeniye sonradan pişman olabileceğimiz hareketlerde bulunabiliriz. Bu saatlerde yapılacak en doğru şey, problemlere yeni çözüm yolları bulabilmek adına yaratıcılığımızı aktive etmemiz olacaktır.

10:44'te Ay ve Venüs arasında gerçekleşecek üçgen açı ile çevremizdekilerle hoş vakit geçirebilir, problemli ilişkilerimizde onarıcı davranışlarda bulunabiliriz. Gerçek dostluk saatleri denebilir. Kolaylıkla oluşabilecek duygu akışı, çirkinlikleri örtebilir ve koruyuculuk, annelik hislerimizde artış görülebilir. Güzellikleri görmemiz kolaylaşacağından evimizi, bulunduğumuz ortamları düzenleme adına uğraşlar içine girebiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 21:56'da Boğa burcuna ayak basana kadar da açısız kalıyor. Bu süreyi Venüsyen işlerimizi bitirme yolunda rahatlıkla olumlu değerlendirebiliriz. Bu da demek oluyor ki Venüs'ün sevgi ve barış dolu enerjisi günün büyük bölümünde etkili olacaktır.

Ay'ın Boğa burcuna geçişi ile akşam saatlerinde keyfimize daha düşkün daha toleranslı ve sabırlı olabilmemiz mümkün görünmekte. 5 duyumuza hitab edecek her şey hoşumuza gidebilir ve daha tembel ama keyif almaya yönelik bir akşam geçirebiliriz. 


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder