5 Eylül 2015 Cumartesi

6 Eylül - 12 Eylül 2015 Haftası ve Burçlar - Astrolozi









Koç Burcu ve Yükselen Koç
Haftanın ilk yarısı kendinizi rahatlıkla ortaya koyabilecek etkiler sizinle olacak. Çalışma ortamında, iş arkadaşlarınız ve müşterilerinizle ilişkilerinizde, sağlık alanında güç, kararlılık, kazanma hırsı, amaçlara ulaşma yolunda size yardımcı olacaktır. Güçlü otorite figürlerinden önemli yardımlar görebilir; iş hayatınızda terfi ya da kabul gibi önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz. Araştırma gerektiren iş konuları size büyük güç sağlayabilir. Kariyerinizde hafta başı oldukça torpillisiniz. Önemli projelerin onaya sunulması, iş başvuruları, çalışma ortamının değişimi ve de bunun dışında sağlıkla ilgili konularda çok önemli gelişmeler sizi sevindirecek. Günlük detaylar, işler, otoritenizi ispat etmek adına size hizmet edebilir. Yalnız olanlar için ani gelişebilecek aşk ilişkileri, bebek isteyenlere güzel sürpriz haberler, cesaret, risk gerektiren alanlarda önemli fırsatlar ve şans ayağınıza dolanabilir. Risk almanız gereken konular varsa rahatlıkla hafta ortasına kadar harekete geçebilirsiniz. Önemli işlerinizi haftanın diğer yarısına bırakmamanız en doğrusu olabilir, zira önemli fikir birliği, el sıkışmaları gerektiren ikili görüşmeler, toplantılar, bazı anlaşmalar, sözleşmeler açısından Çarşamba günü oldukça tehlikeli. Bazı anlaşmalar, ikili ilişkiler, önemli taşınma işleri iptal olabilir; fikirsel tansiyonunuz artabilir. Avukatlık konular, kontratlar kördüğüm haline gelebilir. Sözler kırıcı olabilir. Önemli ayrılıklar, ortaklıkların sonlanması, rekabet gerektiren ortamlarda sizi üzecek sonuçlar oluşabilir. Hafta sonu ise kendinizle yüzleşme yaşayabileceğiniz detaylar oluşabilir. Çalışma ve günlük hayatta cesaretinizi kırıcı durumlar size zayıf olduğunuz huylarınızı hatırlatabilir. Sağlık açısından da savunma mekanizmanız hassaslaşabilir; dinlenmeye ve enerjinizi düşürmemeye özen gösterin..











Boğa Burcu ve Yükselen Boğa
Hafta yarısına kadar önemli güçlü gökyüzü enerjilere size güç ve yaratıcılık verecek; medya alanında önemli girişimler, yeteneklerinizin göz önüne çıkabilmesi, yurt dışı, hukuk, eğitim seyahat alanlarında ise önemli bir "ilk"e imza atabilirsiniz. çocuğunuzun eğitim hayatında önemli bir başlangıç, aşk hayatınızda geleceği dönük önemli bir adım hafta başına damgasın vuracak gibi. Yabancı kültürler belki yabancı dil konusunda önemli bir gelişme sizi daha da güçlendirebilir. Bunun yanında evinizde, ailenizle ya da emlak konuları ile ilgili olarak yaratıcılığınız son derece aktif çalışacak hafta yarısı. Aile arasında önemli bir konuyu sonlandırabilme belki de bir bağımlılığınızı geride bırakma kararı mümkün. Yaratıcılığınız sayesinde eviniz için bazı revizyon ya da alış verişler de haftanın ilk günleri oluşabilir. Ancak Çarşamba günü çalışma ya da günlük hayatınızda çıkabilecek önemli bir detay önemli gelişmelere neden olabilir. Eğitim, medya, pazarlama, hukuk, yabancı kültürler ile ilgili işlerinizde bir anda rota değişimi oluşabilir. Uzak akrabalardan üzücü haberler gelebilir. Sağlık açısından da dikkatli olunması gereken bir gün. Bir yardımcınız, arkadaşınız ya da müşterinizle olan diyaloğunuz amacını aşabilir.. Sehayatinizde aksilikler oluşabilir. Hafta sonu ise bazı özelliklerinizin aslında ne kadar da hatalı ya da yanlış olduğuna şahit olabilirsiniz. Özellikle bazı davet ya da grup aktivitelerinde dost çevresinde karşılaşacağınız bazı durumlar size ayna görevi yapabilirler. Arkadaşlarınıza verdiğiniz tavsiyelere aslında ne kadar ihtiyacınız var, anlayabilirsiniz.











İkizler Burcu ve Yükselen İkizler
Haftanın ilk yarısı maddi yardımlar görebilir, bazı kriz içeren işlerinizi çözebilir, kredi, borç, vergi, sigorta gibi uğraş gerektiren işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Ailenizi zorda kaldığınızda yanınızda olabilir, evinizle, emlağınızla ilgili bir çok sorunu sonlandırabileceksiniz. Bu alanlarda önemli başlangıçlar adına olumlu kullanabilirsiniz. Eş ya da ortak gelirlerden sevindirici haberler gelebilir. Bunun yanında haftanın ilk yarısı bol aktiviteye, davete ve organizasyona hazır olun. Kalabalık ortamlarda bulunabilir, toplumsal konularda, ticaret, yayıncılık, seyahat, eğitim alanlarında ise hedefler oluşturabilrisiniz. İletişimi bol günler var aranızda. Kardeşleriniz ya da komşularınızla ilgili problemler ise arkadaş çevrenizden gelebilecek yardımlarla çözülebilir.. Ancak Çarşamba günü özellikle giderler konusunda ve özel ilişkilerde oluşabilecek problemlere karşı dikkatli olmalısınız. Sevgilinizle ya da çocuğunuzla ilişkinizde kontrolcü, inatçı davranışlardan uzak durmakta fayda var; bir anda ilişkiniz rota değiştirebilir. Çcuklarınız ya da eğlence hayatı ile ilgili giderler hanesi kabarabilir; risk içerebilecek yatırımlardan uzak durmakta fayda var. Ayrıca spor yaparken de kendinizi fazla zorlamamakta yarar var. Hafta sonu ise içinizde yükselen duygusal güvenlik ihtiyacının test edileceğine şahit olabilirsiniz. Ev mi, kariyer mi soruları kafanızda çoğalabilir; otoriteniz sınanabilir. Bazı gelişmeler eksikliklerinizi farkedilebilmesi için size ayna olacaktır. Büyüklerinize rahatlıkla fikir danışabilirsiniz.











Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç
Haftanın ilk yarısı önemli anlaşmalar, sözleşmeler, fikir birlikleri, el sıkışmalar sizi çok sevindirecek; önemli bir teklif alabilirsiniz. Fikir danışmak gereken işlerinizde önemli kişilere başvurabilir ve önemli kararlar verebilirsiniz. İletişim şekliniz, ikili ilişkileriniz açısından önemli kapılar açacaktır. Taşınma, ortaklık, evlilik konularında güç ve irade sizinle olacaktır. Bunun yanında ani gelişebilecek bir kariyer fırsatı, gelir sağlayıcı bir şans sağlayacak. Önemli bir adım kazancınızla ilgili sizi hızlıca mutlu edebilir; otorite figürleri, büyüklerinizle ilgili hızlı bir gelişme özgüveninizin oldukça aktif çalışacağına işaret etmekte. Gelirinizle ilgili her türlü girişim haftanın ilk yarısı akıcı ve hızlı ilerleyebilir. Ancak Çarşamba günü ev, aile içinde bazı konularda fikir birliği sağlamanız zor görünmekte; emlak işlerinde bazı sözleşmeler, kontratlar bir anda iptal olabilir. Partnerinizle ilişkinizde duygusallık zara getirebilir. Önemli konuları, ev, aile ile ilgili hafta ortası halletmemeye, ertelemeye özen gösterin. Bazı önemli ortaklık, partner ayrılıkları oluşabilir. Hafta sonu ise bilgi kapasiteniz, iletişim gücünüz bir sınavdan geçebilir. Kendinizde eksik gördüğünüz bazı konular özellikle bilgi, eğitim, trafik, yabancı kültürler, din, felsefe, ticaret ya da medya ile ilgili olarak, ayağınıza dolanabilir. Kibir ve gurur yapmadan, çözüm yollarına yönelmek adına iyi bir fırsat oluşturabilir bu yüzleşmeler; belki yepyeni bir eğitim konusu aklınızı çelebilir.










Aslan Burcu ve Yükselen Aslan
Haftanın ilk yarısı, çalışma ortamında yaşayabileceğiniz bir gelişme, bir terfi, yeni bir proje ya da yeni bir müşteri sizi gelir açısından oldukça sevindirebilir. Kazancınızla ilgili önemli bir detay hallolacağı gibi sağlık ya da kişisel bakım ile ilgili vereceğiniz önemli bir karar özgüveninizi oldukça arttırabilir. Günlük ve çalışma hayatınızda ilişkileriniz size epey güç kazandırabilir. Bunun yanında yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarında ani gelişebilecek fırsatlar, tanışmalar haftanın ilk yarısını enerji dolu geçmesine neden olabilir. Bu başlıklarda önemli başlangıçlar için yeterli cesaret ve kararlılık gösterebileceksiniz. Ancak Çarşamba günü seyahatlerde, trafikte, iletişimde önemli aksilikler yaşamanız muhtemel; bazı iş arkadaşlarınız, müşterilerinizle ilişkinizde çözülmesi güç problemler oluşabilir. Arızalara kazalara karşı da dikkat çok önemli. Yakın çevreden gelebilecek hastalık haberlerine üzülebilir; bazı kararlarınızı, görüşmelerinizi iptal edebilirsiniz. Hafta sonu ise gelirinizle, bütçenizle ilgili olarak endişeleriniz uyanabilir. Çevrenizde yaşayacağınız bazı yüzleşmeler sonucu psikolojik zorlanabilirsiniz. Bunu ilişkilerinize yansıtmadan önce, çevrenize verdiğiniz nasihatları kendinizde kullanmaya başlamak en doğrusu olacaktır. Harcamaları dengelemek, ayağınızı yorganınıza göre uzatma kararları sizi oldukça rahatlatabilir. Kendinizden sakın kuşku duymayın..











Başak Burcu ve Yükselen Başak
Haftanın ilk yarısı, sanki spot ışıkları üzerinizdeymiş gibi ışığınız parlayacak görünmekte; oldukça şanslı günler var haftanın ilk yarısı önünüzde. Yepyeni bir aşk ile yolunuz kesişebilir; bebek isteyenler ise önemli mutluluklar yaşayabilir. Özel ilişkilerinizde tüm olumlu enerjiler yanınızda. Risk ya da cesaret isteyebilecek tüm yatırımlar açısından değerlendirebileceğiniz zamanlar bunlar; bence bir piyango bileti alın. Yaratcılığınız, yetenekleriniz size önemli güç sağlayabilir. Bunun yanında bazı kriz içeren durumları da içsel olarak çözebilme imkanı bulabilir; cevapsız problemlerin adını koyabilirsiniz. Sezgileriniz size önemli ipuçları sağlayacaktır. Ümidinizi kestiğiniz bir yerden aniden destek bulacaksınız; üzerinizi kapattığınız bir konu olumlu olarak tekrar açılabilir. Bir çok manevi, ruhsal, psikolojik çalışma size çok fayda sağlayacaktır. Ancak Çarşamba günü riskli yatırımlar açısından oldukça olumsuz bir gün. Lüks alış verişler, çocuklar, eğlence ortamları, sevgiliniz masrafları artabilir. Özel ilişkilerinizde ipleri koparma aşamasına gelmeden önce lütfen düşünmeyi ihmal etmeyin; bazı ilişkilerin kopma tehlikesi mevcut. Yüksek ihtiraslı kararlar yanlış davranışlara neden olacaktır; dikkat. Hamile olanlarınız varsa, bu hafta kendilerine dikkat etmeliler. Hafta sonu ise partnerinizle ilişkinizde yaşayacağınız bazı yüzleşmeler, daha önce farketmediğiniz hatalarınızı size gösterebilir. Karşınızdakileri suçlamadan önce bir iç gözlem yapmak, kibirle hareket etmemek en doğrusu. Unutmayın ki kimse tesadüfen hayatımızda değil; hepsi bize ayna oluyorlar. Rahatlıkla güvendiğiniz kişilere fikir danışabilir, nasihat alabilirsiniz. Karalarınızı terazini kefelerine daha sonra koyun..











Terazi Burcu ve Yükselen Terazi
Haftanın ilk yarısı hissedeceğiniz güçlü duygusallık ve sezgisellik yaratıcılık gerektiren özellikle sanatsal çalışmalarınızda önemli başarıla getirebilir. Aile büyüklerinizle bir arada olmak sizi duygusal olarak tatmin edebileceği gibi, ev, aile, emlak konularında bir çok problemi çözebilme imkanı bulacaksınız. Önemli bir bağımlılığa veda etmek açısından kendinizi haftanın ilk yarısı iradeli ve güçlü hissedeceksiniz. Evinizle ilgili önemli bir revizyon için yaratıcılığınız aktif olacaktır. Bunun yanında haftanın ilk günlerine yoğun davetler, organizasyonlar imza atabilirler. Partnerinizle sosyal yaşam içinde yer alabilir; önemli tanışmalar yaşayabilirsiniz. Dostlarınızla yapacağınız fikir alış verişleri, ikili ilişkilerinizde aniden önem kazanabilir; dostlarınızla ortak çalışmalar yapmanız muhtemel. Ancak Çarşamba günü eviniz, ya da ailenizle ilgili bazı kararlarınızda ani rota değişimleri yaşanabilir. Aile içinde önemli ayrılıklar gündeme gelebilir. Anılara, hatıralara yönelmek durumunda kalabilirsiniz. Huzursuzluk ve endişe duyguları kararlarınızı etkileyebilir; dikkatli olun. Aile büyüklerinin sağlık konuları ile ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ise psikolojik olarak huzursuzluk hissetmeniz, bazı gizli söylemlerle yüzleşmeniz olası. Detaylar konusunda yetersiz kaldığınızı, belki bazı gereksiz eleştirilerinizi daha net görebileceksiniz. Günlük hayattaki bazı eş zamanlılıklar kendinizi daha iyi analiz etmenize yarayabilir. Sağlık konularında endişeler oluşabilir. ..











Akrep Burcu ve Yükselen Akrep
Haftanın ilk yarısı iletişim adına oldukça kendinize güvenmeniz, önemli kararlar almanız olası. Düşünceler, kararlar çok rahat ifade edilebilir. Önemli bir hedef için bazı klüp, grup çalışmalarına katılmak, organizasyonlarda, davetlerde yer almak mümkün. Kaleminizin ve sözlerinizin gücünü gerçekten hissedebileceksiniz. Dost çevreniz ise buna tanık olacak gibi; arkadaşlarınız sayesinde önemli bir kararınızda rota değişimleri de yaşanabilir. Kariyerinizde, iş ortamınızda ise yoğun günlere hazır olun. Ani iş değişimleri, belki iş başvuruları, yeni projeler, çalışma hayatınızda ani değişimler bu hafta yarısı yaşanabilir. Aile büyüklerinizin sağlık problemlerinde iyileşmeler görülebilir. Sabır, titizlik ve sistemlı çalışmanızın yanı sıra, sıra dışı yaratıcı fikirleriniz kariyerinizde ve otorite figürleri ile ilişkilerinizde sizi öne çıkaracaktır. Ancak Çarşamba günü bazı dedikodular, gizli düşmanlıklar önünüze dökülebilir. Yakın çevrenizle iletişimde kontrolünüz dışı gelişebilecek tatsızlıklar oluşabilir; kelimeleri itina ile seçmeye özen gösterin. Trafikte ve iletişimde kazalara açık olacağınız bir gün. Dosyalarınızı yedeklemekte fayda var, cihazlarınızda arızalar oluşabilir. Hafta sonu ise dost çevreniz aracılığı ile yaşayacağınız bazı durumlar kendinizle yüzleşmenize yardımcı olacaktır; bazı yetersizliklerinizi, cesaret gösteremediğiniz konuları farkedebilme fırsatı yaşayacaksınız. Bu detaylar belki aşk hayatınızda belki de çocuklarınızla ilişkilerinizde ya da risk içeren girişimlerinizde ilerleyebilmek adına kendini hatırlatabilir ve bu şekilde çözüm yollarına yönelebilirsiniz. .











Yay Burcu ve Yükselen Yay
Haftanın ilk yarısı kariyerinizde ya da otorite figürleri ile ilişkilerinizde yalanabilecek önemli bir gelişme maddi olarak size güç kazandıracak görünüyor. Önemli bir kariyer fırsatı ya da hukuksal bir konu sayesinde gelir fırsatı oluşabilir. Başvuru yapmak, terfi, zam talebi yapmak adına oldulça uygun günler diyebiliriz. Bunun yanında bazı yurt dışı, hukuk, eğitim, medya ve pazarlama konularında hızlı gelişebilecek durumlar yeteneklerinizi fazlasıyla öne çıkarmanıza yardım edebilir; bu konulardaki işlerinizde sürprizler, ilerlemeler yaşanabilir. Konser, sergi girişimleri ya da önemli bir internet, medya ile ilgili bir konu hızla oluşabilir. Bu başlıklarda şans sizinle olacaktır. Çocuğunuzun eğitimi ile ilgili hızlı bir gelişmeye sevinebilir; doğa sporları ile ilgilenebilirsiniz. Yabancı kültürler, farklı felsefeler ilginizi daha çok çekebilir. Ancak Çarşamba günü, katılacağınız davetlerde, grup çalışmalarında problemler oluşabilir; bazı dostlarınızla ya da üyesi olduğunuz gruplarla ilgili olarak önemli giderler oluşabilir. Kazancınızla ilgili olarak bir hedefinizde önemli rota değişimleri oluşabilir. Arkadaşlarınızla para alış verişleri yapmamak hafta ortası çok daha uygun olacaktır; para kaybetmeye çok müsaitsiniz. Hafta sonu ise yaşayacağınız bazı yüzleşmeler, otoriter yanınızın aslında çok kırılgan olduğunu size anımsatabilir. Otorite figürleri ya da büyükleriniz ile yaşayabileceğiniz bazı tecrübeler gücünüzn ardındaki değişimden korkan ve hatıralarına sarılan bir çocuğu size gösterebilir. Kariyeriniz ve eviniz arasında bocalayabileceğiniz bir hafta sonu var önünüzde. Bu duyguları karamsarlıkla beslemekten kaçmak ve çözümlere odaklanmak, farklı bakış açıları ile iyileştirmek en doğrusu olabilir. ..









Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak
Haftanın ilk yarısı yabancı kültürler, hukuk, eğitim, medya, seyahat, din ya da felsefe alanlarında önemli bir adım atmak, karar vermek açısından uygun etkiler sizinle olacaktır; yeni başlangıçlara haızr olun. Farklı bir hayat görüşü, inanç benimseyebilirsiniz. Hedeflerinizle ilgili önemli değişimler yapabilir, alternatif sağlık, doğa konusunda bilgi dağarcığınızı genişletmek isteyebilirsiniz. Bunun yanında eviniz, ailenizle ya da emlak ile ilgili önemli kriz içeren bir konuyu çözebilme, sona erdirebilme fırsatı bulacaksınız. Gayrimenkul alım satımlarından kar elde edebilmeniz de mümkün; kredi borç, vergi, sigorta işleriniz bir anda hallolabilir. Ailenizin desteğini bulacaksınız. Miras ya da nafaka işlerinde ani gelişmelere şahit olabilirsiniz. Ancak Çarşamba günü, kariyerinizde ya da otorite figürleri ile görüşmelerinizde sert hatlı rota değişimler yapmanız mümkün; sakın pire için yorgan yakmayın. Sözleriniz, fikirleriniz büyüklerinizi kırabilir. İşten ayrılmak, istifa etmek istiyorsanız, bugünü rahatlıkla kullanabilirsiniz tabii. Hafta sonu ise problemleri yok farzeden iyimser yanınız sınanabilir. Yabancı kültürler, hukuksal, eğitimsel konular, seyahat, medya işlerinde bazı yetersizliklerinizle yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Belki bilgi dağarcığınızın aslında yeterince iyi olmadığına şahit olabilirsiniz. Trafikte ve iletişimde dikkatli olmakta fayda var. Yeni bir eğitim ya da yayıncılıkla ilgili bir karar değişimi size iyi gelebilir; araştırmak, öğrenmek her zamankinden önemli olabilir bu hafta sonu. Soyut fikirleri somutlaştırmak ihtiyacı duyabilirsiniz. ..











Kova Burcu ve Yükselen Kova
Haftanın ilk yarısı araştırma gerektiren tüm işlerinizde, çözümsüz görünen konularda önemli gelişmeler kaydedebileceksiniz. Ümidinizi kestiğiniz bazı yerlerden gelecek destekler moralinizi hafta yarısı düzeltecektir. Psikolojik sorunlara çareler bulmak belki bazı manevi, ruhani çalışmaların faydasını görebilir, önemli iç gözlemler sayesinde cevaplara kendiniz ulaşabilirsiniz. Gerçekler önünüze düşebilir. Şüphe, kıskançlık, ihtiras içeren konularda daha kabullenir ve affedici olmanız mümkün. Bunun yanında yakın çevrenizden duyabileceğiniz ani haberler ikili ilişkilerinizde cesaretinizi daha da arttırabilir; kulak vermeyi ihmal etmeyin. Ortak karar vermek, sözleşmelere, anlaşmalara belki bazı kontratlara ani kararlarla imza atmanız mümkün. Birden taşınma fikirleri oluşabilir. Önemli bir teklif alabilirsiniz. Özellikle seyahat, eğitim, yayıncılık, ticaret ve ulaşım konularında hızlı ortaklıklar, ortak çalışmalar oluşabilir. Eşinizle bir tatil planlamanız mümkün. Ancak Çarşamba günü, yurt dışı, hukuk, eğitim, seyahat, medya ve pazarlama alanlarında dikkatli olmaya özen gösterin; kontrol dışı gelişebilecek bazı durumlar önemli aksilikler yaşatabilir. Seyahatlerde, toplantılarda iptaller, önemli medya haberleri psikolojik olarak sizi yorabilir; bazı hukusal konular çözümsüzlük içerebilir. Hafta sonu ise masraflar ve geliriniz arasındaki denge sizi huzursuz edecektir; maddi yetersizlikler endişe getirebilir. Bunu karamsarlıkla ele almak yerine çözüm yollarına odaklanmak en doğrusu olacaktır. İçsel olarak güvensizlik yoğunluğu hayattan keyif almanız engel olabilir; enerjinizi düşürmeyin. Ödemelerinizle ilgili bütçe çalışmaları yapmak, sizi rahatlatabilir.











Balık Burcu ve Yükselen Balık
Haftanın ilk yarısında ortak girişeceğiniz işlerde öneli gelişmeler, başarılar yakalamanız mümkün. Partnerinizle birlikte katılacağınız davetlerde, organizasyonlarda fark edilmeniz, güçlü arkadaşlıklar kurmanız mümkün. Önemli toplumsal olaylarda grup ya da klüp çalışmaları içinde olabilirsiniz. Önemli bir tanışma yaşanabilir. Bunun yanında günlük ve çalışma hayatınızda hafta başında yorulmaya hazır olun. Yoğun enerji harcahayacağınız projeler gelir açısından aniden sizi sevindirebilir; örneğin bir iş başvurusu hızlıca gelir arttırıcı hale dönüşebilir. Bakım ve sağlık kürleri sayesinde özgüveniniz yükselebilir; sistemli çalışmanız, titiz ve analitik tarzınız gelir açısından sizi sevindirici gelişmeler yaratabilir. Ancak Çarşamba günü, bazı dostlarınızla iletişimizde sorun yaşanacak gibi görünmekte; sözlerinize dikkat edin, inatlaşma içinde olmayın. Haksız rekabet içinde sakın olmayın. Gelirinizle ilgili bazı hesapta olmayan kesintiler de oluşabilir; hazırlıklarınızı yapın. Katılacağınız bazı organizasyonlar ekstrelerinizi kabartabilir. Hafta sonu ise ikili ilişkilerinizde bazı yüzleşmeler yaşanabilir. Gözünüzde büyüttüğünüz birinin aslında hatalarının olabileceğine şahit olabilirsiniz; unutmayın onlar aslında size ayna olacaktır. Kendi hatalarınızla, kendinizde eksiklikliğini hissettiğiniz özelliklerle burun buruna gelebilirsiniz. Karamsarlık yerine önlem almak, çözüm yolları üretmek açısından olumlu kullanmak, özgüveninizin de iyileşmesine neden olacaktır. Bilgelik bu hafta sonu en ihtiyacınız olan şey..








Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder