16 Eylül 2015 Çarşamba

16 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, yeni güne Terazi burcunda giriyor; ikili ilişkilerin önem kazandığı, denge, adalet ve objektivitenin öne çıkacağı bir gün. Sert açıları da aktive olmasından dolayı ise bu dengeleri oluşturmakta zorluk çekeceğimiz muhtemel. Olayları muhakeme etmek, tartışmak, ölçüp biçmek ise biraz yardımcı olabilir.

07:21'de Ay ve Mars arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde başkaları ile iş birliği yapmak, çalışmak, liderlik rolünü üstlenmek kolaylaşabilir. Zaten sabah erken saatlerde özgüven ve cesaret ölçülü bir şekilde hissedilir olacağından görüşlerimizi daha etkili savunabiliriz. Bu şekilde diğerlerinin güvenini sağlamak da kolaylaşacaktır. Nerede olduğumuz, ne yaptığımız, amaçlarımızın ne olduğu hakkında gayet bilinçli olduğumuz bir erken sabah yaşayacağız. Ay bu açının ardından boşluğa giriyor ve 18:42'de Akrep burcuna geçene kadar da açısın kalıyor.. Ay'ın açısın olduğu süreçte yeni girişimler, atılımlar belirsizlik getirebilir. Dolayısıyla mümkün olduğunca özellikle fiziki güç gerektirebilecek elde birikmiş işlerin tamamlanması için kullanmak, çok daha fayda sağlayacaktır.

Ay'ın Akrep burcuna geçişi ile daha kontrolcü, gerektiğinde iğnemizi devreye sokacağımız biçimde olaylara müdahale edebiliriz. İrade ve güç öne çıkabileceği gibi, diğerlerinden beklentilerimiz artabilir. Gizler, sırlar daha önemli olabilir ve derin duygusallık bizi ele geçirebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder