9 Eylül 2015 Çarşamba

9 Eylül 2015 - Astrolozi



Ay güne Yengeç burcunda giriyor; duygusallık ve anaçlık veren bu görünüm, aile olmanın, bir olmanın önemine de vurgu yapmakta.. 04:27'te oluşacak Ay ve Satürn arasındaki üçgen açı ile duyguların kontrol edilebildiği, hayata karşı daha akılcı ve ölçülü bir yaklaşım sergileyebilmek adına olumlu. Zorluklara rahay göğüs gerebilme, sabretme, tahammül gösterebilme ve bunların yanında sorumluluk ve görevlerin farkında olabilme mümkün. Önemli konuları, ciddiyetle ele alabilir, güvendiğimiz kişilerle samimyet kurabiliriz. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 05:35'te Aslan burcuna geçene kadar açısız kalıyor.

Bir kaç güne göre daha sıcakkanlı, samimi ve hareketli olabileceğimiz bir iki gün var önümüzde. İşlerimiz yolunda gittiğinde huzurumuz yüzümüzden okunabilir. Düzen, cesaret ve dayanıklılık öne çıkabilir. Kendi sorumluluğumuz altında olmayan konularda bile kontrolü ele almaya çalışabiliriz. Olayları gerektiğinden daha hafife almak, çevremizdekilerden gururumuzu okşayıcı, pohpohlanıcı davranışlar beklemek de özellikler arasında.

07:40'ta ise Ay ve Kuzey Düğüm arasında oluşacak ılımlı görünüm sayesinde, ileriye dönük hedeflerimiz konusunda destekler bulabilir bazı eş zamanlılıklar yaşayabiliriz. Daha iyimser ve problemleri küçümseyici hareketler geleceğe güvenle bakmamıza yardım edebilir.

22:27'de ise Merkür ve Pluto arasındaki kare netlik kazanıyor; tüm gün ve yarın etkili. Fikirsel tansiyonu yükseltebilir; düşünmede, program yapmada zorluk verebilir. Girdaplara düşmek riski vardır. Dağınıklık, gelişi güzellik yaşatabilir. Kendimizi toparlamada zorlanabiliriz. İletişimde zorluklar yaşanabileceğinden, memnuniyetsizlik, kendimizi sıkıntılı hissetme aslında bunların altında yatan asıl mesele olacaktır. Olayların altında bir şeyler arama, şüphe, kuşku, endişelerin getireceği didiklemeler, gerginlik verebilir. En masum konularda bile şüphe oluşabilir. Gizli meraklar, az rastlanan olumsuz fikirler, soruşturma, tahkikat bu transitin getirileridir. Mal, mülk, alacak, verecek işlerimiz varsa bir süreliğine kördüğüm haline gelebilir. Bazı kayıplar, ölümler, cinsellik konusunda uyumsuzluklar, sorun ve çekişmeler yaşanması maalesef etkileri altında.


Astrolozi




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder