11 Eylül 2015 Cuma

11 Eylül 2015 - Astrolozi



Haftanın son iş gününe Ay'ın Aslan burcundaki seyahati ile merhaba ile diyoruz.. Samimi, sıcakkanlı ve olayları daha kolay kontrol edebiliyormuş duygusuyla içimizdeki çocuğu ortaya koyar şekilde davranışlar, bu etki altında mümkün. Eleştiriler ve kritikler ise ortamlardan uzaklaşmamıza neden olabilir. Gururumuzun okşanması, iltifatlar almak, kendimizi sahnede hissettirebilir. Günün büyük bölümünde bu enerjiler aktif olabilir. 

16:03'te Ay ve Satürn arasında oluşacak kare açı ise karamsar duygularımızı yoğunlaştıracaktır. Onaylanmıyormuşuz, kabul görümüyormuş, sevilmiyormuş gibi hissedebilir ve bunu ilişkilerimize de yansıtabiliriz. Samimi olmak bu enerji altında zorlaşabilir. Önemli konularda, saygı duyduğumuz kişilerle görüşmelerde sorun yaşayabiliriz. Mümkün olduğu kadar bu saatlerde yeni girişimler yapmamak daha doğru olacaktır. Enerjimizi yüksek tutmak akşam üzeri için önemli.

Ay yukarıdaki açının ardından kısa süreliğine boşluğa giriyor ve 16:55'te Başak burcuna giriyor. Artık iyiden iyiye 13 Eylül'de gerçekleşecek Güneş tutulması etkisi altında olacağız. Başak etkisi ile hayata karşı daha pratik ve maddesel yaklaşımlar sergileyeceğiz. Son derece objektif, analizci ve detaylara önem verir olacağız. Serinkanlı ve olgun olmanın yanı sıra pratikliği günlük işlerimizde daha rahat kullanabiliriz. Kendimize özgü yöntemlerle, yaşamımıza belli bir düzen getirmeye önem verebiliriz. Biraz yorulmak, işleri listelemek, kontrol etmek, ölçüp biçmek ve detayları halletmeyi istemek mümkün..


Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder