21 Eylül 2015 Pazartesi

21 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay, yeni haftaya Yay burcunda ilerleyerek giriyor; entellektüel kapasitemiz, idealizm, sınırsız merak ve yardımseverlik özellikle günün ilk yarısında öne çıkabilecek özelliklerimiz. Enerjik, coşkulu, öğrenmeye açık ve bir o kadar da bilgiyi paylaşmaya yönelik olmak, bir yandan da iyimser bakış açılarımızı besleyecektir. Kolay sonuca varmak ve keskin zeka, doğru yargılarda bulunabilmemize yardım edecektir. Mutluluğumuz için ise bağımsızlık ve açık fikirlilik, lafımızı esirgemeyen yanımız şart gibi görünmekte.

11:12'de Ay ve Mars arasında oluşacak üçgen açı sayesinde her zamankinden daha fazla öz güven, cesaret duyabilmemiz, kapasitemizde var olan özellikleri rahatlıkla ortaya koyabilmemiz mümkün.  Liderlik yapmak, kararlı olmak ve risk alabilmek mümkün. Fiziksel enerjimizin de yüksek olabileceği saatler diyebiliriz. 

11:59'da ise Ay ve Güneş arasında bir kare açı oluşacak; bu transit duygusal tansiyonumuzu arttıracak gibi. İlişkilerimizde davranışlarımız sertleşebilir ve alınganlığımız her zamankinden fazla çalışabilir. Bazı küçük problemler dikkat edilmezse krize dönüşebilir. Hele ki bir önceki Mars transiti desteği ile kendimizi haklı görmek, hakkımızın yenildiğini ve olanları hak etmediğimizi düşünmek daha da kolaylaşabilir. Önemli görüşmeleri öğle saatlerine bırakmamak daha doğru olacaktır. Ay, bu açının ardından boşluğa giriyor ve 15:32'de Oğlak burcuna geçene kadar da açısız kalacak. Elde birikmiş işler varsa, onlara yönelmek bu süre içinde çok daha fayda getirebilir.

Oğlak burcu etkisiyle kararlılığımız artabilir, iradeli ve gerçekçi düşüncelerimizde yoğunluk oluşabilir. Sorumluluklar ve görevlerin farkında olmak, görev bilinci ile işkolik olmaya eğilim gösterebiliriz. Etrafımızdakilerinde bizlerle aynı sorumlulukları göstermelerini talep etmek ve önümüze gelen her konuyu ciddi algılamak mümkün. Azim ve disiplin bu burcun ana özellikleri..

17:24'te Ay ve Ay Düğümleri arasında oluşacak kare açı karamsarlık verecektir. Özellikle Ay Düğümlerinin Koç - Terazi aksını terketmelerine az bir süre kalması, özellikle ilişkiler konusunda gerginlik yaratabilir. Sanki hep aynı olumsuzlukların tekrar tekrar başımıza geliğini düşünmek, kendimizi biraz çaresiz hissetmek, endişe ve tabii buna bağlı agresyon işleri biraz zorlaştırabilir. Tabii bu saydıklarım işin kolay yanı, zor yanı ise bu görünümü olumlu, fayda getirici hale sokabilmek.. Yani çözüm odaklı, bakış açımızı değiştirebilmek ve yeni fırsatlar, hedefler yaratmak, olumsuz gibi görünen bu transitin bize yarar sağlamasına neden olacaktır. Bazen zor olan, büyük başarılara neden olur, unutmamak gerek..

Astrolozi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder