2 Eylül 2015 Çarşamba

2 Eylül 2015 - Astrolozi


Ay yeni güne Koç burcunda giriyor; cesur ve kendimize güvenimizin tam olduğu bir gün yarısı var önümüzde. Ancak Ay boşlukta ilerleyeceğınden önemli başlangıçları öğlene kadar yapmamak çok daha doğru olacaktır. Elde biriken işleri tamamlamaya çalışmak açısından çok daha olumlu enerjiler bizlerle olacaktır.

12:01'de Ay Boğa burcuna geçiyor; dayanıklılık ve güç ile temsil edilen bir burç. Geçtiğimiz bir kaç güne nazaran daha yumuşak başlı ve sakin olabiliriz. İstikrarlı ve dengeli çalışmanın önemini görebilir, konfora ve rahata da daha düşkün olabiliriz. Maddi değerlere daha fazla önem vermemiz de mümkün tabii. Çekici bir koku, heyecan verici bir müzik, tenimizi saran kumaşlar, kaliteli bir çevre ve iyi yemeğin verdiği zevki kesinlikle farkedebiliriz.

20:00'de ise Ay ve Jüpiter arasındaki üçgen açı sayesinde çevremizdekilerle yardımlaşma içinde olmamız, duygusal ve fiziksel cömertlik hissetmemiz, hayata daha eğlenceli ve iyimser açıdan yaklaşmamız mümkün. Hayatın farklı yönlerine eğilebilir, gerçeklerini araştırma yönüne gidebiliriz. Yabancı kültürler, medya, hukuk, din, felsefe veya eğitim konuları çok daha fazla ilginizi çekebilir. Bedensel ve duygusal tecrübeler yaşayabilmek açısından oldukça olumlu bir görünüm. Alternatif sağlık konuları doğa ile ilgili konular da önümüze düşebilir.


Astrolozi


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder